Nem tudna valaki mondani nekem egy olyan oldalt , ahol vannak Barca-s témák telefonra???

Előre is kösz!
Én úgy tudom hogy nem adja a tv.martin120 írta:Nem tudja valaki hogy melyik adó adja a Fradi-Herta meccset?Ha közvetíti valamelyik egyáltalán.
Köszi, remélem a 2-es, mert különben lemaradok róla...Sharky írta:A SportTv adja a Debrecen meccsét, meg asszem az Újpestét is.
Jonas Brothers-Paranoidmessi4ever írta:jonas brothers számnak?
Kispál és a borz - Ha az életbenmessi4ever írta:A UPC reklámban mi a Kispál és a Borz számnak a címe?
Megnéztem és a upc music go számok címe nincs rajtalui1698 írta:Ezen az oldalon nézz szét:messi4ever írta:A UPC reklámban mi a Kispál és a Borz számnak a címe?
http://www.reklamadatbazis.hu/news.php
Ezen az oldalon nézz szét:messi4ever írta:A UPC reklámban mi a Kispál és a Borz számnak a címe?
nálunk a sportorvosi az vicc. a doki nem igazán veszi komolyan (másodállásban doki, egyébként politikus vagyis nemember). eddig soha nem volt semmi problem, nálunk. am tesóm is kontaklencsét hord foci közben, szal nem gáz. max, ha kiesikbarca tomi írta:Szevasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha pl. egy 14 éves focista elmegy egy sportorvoshoz, hogy játszhasson a szezonban, és pl. a szemével van egy kis baj, akkor az nem játszhat?
pl. kellene neki kb. 1-1.5-es szemüveg.
Azaz távolra egy kicsit gyengébben lát, mint mások.
Ettől játszhat?
évek óta kontaktlencsében kosarazom...barca tomi írta:Szevasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha pl. egy 14 éves focista elmegy egy sportorvoshoz, hogy játszhasson a szezonban, és pl. a szemével van egy kis baj, akkor az nem játszhat?
pl. kellene neki kb. 1-1.5-es szemüveg.
Azaz távolra egy kicsit gyengébben lát, mint mások.
Ettől játszhat?
Ismered a Google-t?soadroli írta:Call of Duty 4-hez kéne patch!
Mert ha telepíteni akarom a magyarosítást akkor azt írja ki hogy :
"Nincs telepítve az 1.5ös javítás!Javítás nélkül nem teleípthető a magyarítás!"
Előre is köszönöm!
En is igy jartam 2 honapja... Szervi lett belole...Bányász írta:Egy Nokia 6070es telót használok.És az a gondom vele,h elromlott a bekapcsoló gombja.Tehát nem tudom bekapcsolni a telefonomat.
Az lenne a kérdésem,h valahogy szét lehet a kapni vagy valami más módon be lehet e kapcsolni szerencsétlen telót?Ha valakinek van valmi tippje ossza meg velem,fontos lenne!
Előre is köszi.
Szerintem jobban jársz ha az otthoni "tuning" helyett elviszed egy szerelőhöz. Addig is gondolom kapsz egy csere telefont. Ha csak ki kell tisztítani akkor azt pikk-pakk megcsinálják, ha pedig nagyobb a gond akkor viszont elhúzódhat, de ebben az esetben te is hiába bütykölöd...Bányász írta:Egy Nokia 6070es telót használok.És az a gondom vele,h elromlott a bekapcsoló gombja.Tehát nem tudom bekapcsolni a telefonomat.
Az lenne a kérdésem,h valahogy szét lehet a kapni vagy valami más módon be lehet e kapcsolni szerencsétlen telót?Ha valakinek van valmi tippje ossza meg velem,fontos lenne!
Előre is köszi.
Bányász írta:Egy Nokia 6070es telót használok.És az a gondom vele,h elromlott a bekapcsoló gombja.Tehát nem tudom bekapcsolni a telefonomat.
Előre is köszi.