Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Kb 3-szor nézem vissza az idei BL-döntőt, mióta letöltöttem magyar kommentárral is, Egri Viktor nagyon színvonalas közvetítéssel tette emlékezetessé...és mivel a 2006-os BL-döntő is magyarul van a gyűjteményben, felvetődött bennem a kérdés, hogy a 92-es miért nem...

de sehol sem találom a korabeli magyar felvételt... lehetetlen küldetés, vagy valamelyőtök tud esteleg linket adni? feledhetetlen élmény lenne megnézni, még sosem láttam..

előre is köszönöm!

Annak idején mindenhol kerestem. Írtam e-mailt a Magyar Televízió Archívumának, ők azt válaszolták, hogy nem áll módjukban kiadni ilyen-olyan okokra hivatkozva.
Ide is belinkeltem egy párszor, akkor lett meg a teljes meccs, de "csak" olasz nyelven. (Hálás köszönet a küldőjének!) (egyébként különböző külföldi torrent oldalakon fent van ez a verzió)
Írtam a Viasat-nak is, hátha, de nekik pláne nincs meg, mert '92-ben még nem is léteztek...
Írtam a Focivilág c. újságnak (lehet, hogy már az sem létezik azóta) egy hirdetést, amire jelentkezett egy pesti úriember, hogy neki bizony megvan az eredeti MTV-s közvetítés '92-ből, azt mondta visszahív, azóta is várom...
Ha több szerncsével jársz, dobj egy pü-t légyszíves! Ha pedig most valaki beírja, hogy neki megvan, örülni fogok, de valószínűleg "fejbelövömmagam"!