Ha Sopronba jösz szóljál összefuthatunk érdekel ez a frizbi dolog:D . Am. érdekes én nem is tudtam hogy ilyen van sopronbanvd17 írta:Ide a rajz már nem,ugyanis formatervezőire készülök vagy Sopronba,vagy máshova

Ha Sopronba jösz szóljál összefuthatunk érdekel ez a frizbi dolog:D . Am. érdekes én nem is tudtam hogy ilyen van sopronbanvd17 írta:Ide a rajz már nem,ugyanis formatervezőire készülök vagy Sopronba,vagy máshova
ha már írtam egy szííívíít, akkor megadom én is a szülinapomat:DCFirpo3 írta:Esetleg be lehet mejd engem is írni a 'Kalendárium'-ba, ami 2 témával lejjebb található?
Szia, én is üdvözöllek a fórumon, örülök, hogy egyre több csaj szereti a focit!brugi írta:Sziasztok! Most regisztráltam az oldalon. Igaz tudtam róla, de leginkább az fcbarcelona.com-on olvasgattam a dolgokat.![]()
Varju Brigitta a becsületes nevem,17 éves vagyok. Bakonytamásiban lakom, ami Veszprém megyében van, Pápától 25km-re. Oda is járok suliba. Most vagyok 11.-es.
Nagypapámnak köszönhetően szerettem meg a Barcelonát. Igaz az egész családom nagy foci rajongó. (még a nagymamám is:P) szóval nem volt nehéz belekerülni ebbe a közegbe.
A nagy kedvencem Messi. Tetszik a játéka, és az, hogy higgadtan játszik, ami ugye nem minden játékosról mondható el.![]()
További kedvenc játékosaim:
1.Messi 2.Iniesta 3.Bojan 4.Henry 5.Eto’o 6.Puyol
Klubcsapatok közül Magyarországon az Újpest a nagy kedvenc (szintén család nagy kedvence ez a csapat is) és a Milant szeretem még.
A foci mellett a kézilabda is nagy kedvencnek számít a családunkban. MKB Veszprém. (talán nem is kell nagyon hozzáfűznöm semmit).
http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8554543
Brigi Drága!brugi írta:Sziasztok! Most regisztráltam az oldalon. Igaz tudtam róla, de leginkább az fcbarcelona.com-on olvasgattam a dolgokat.![]()
Varju Brigitta a becsületes nevem,17 éves vagyok. Bakonytamásiban lakom, ami Veszprém megyében van, Pápától 25km-re. Oda is járok suliba. Most vagyok 11.-es.
Nagypapámnak köszönhetően szerettem meg a Barcelonát. Igaz az egész családom nagy foci rajongó. (még a nagymamám is:P) szóval nem volt nehéz belekerülni ebbe a közegbe.
A nagy kedvencem Messi. Tetszik a játéka, és az, hogy higgadtan játszik, ami ugye nem minden játékosról mondható el.![]()
Klubcsapatok közül Magyarországon az Újpest a nagy kedvenc (szintén család nagy kedvence ez a csapat is) és a Milant szeretem még.
A foci mellett a kézilabda is nagy kedvencnek számít a családunkban. MKB Veszprém. (talán nem is kell nagyon hozzáfűznöm semmit).
Nagyon kevesen mondhatnak el magukrol olyat, amit te igen: 1. hsz-ben bemutatkoztál. Ez jó.brugi írta:Sziasztok! Most regisztráltam az oldalon. Igaz tudtam róla, de leginkább az fcbarcelona.com-on olvasgattam a dolgokat.![]()
Én meg nem mentem el szobelire me nem szobeli nélkül felvettek egy suliba, ahova jobban akartam járni. De végülis oda se mentem.CFirpo3 írta:Oda jelentkeztem tavaly, csak nem vettek fel.takivini írta:Ötkerben található Eötvös József Gimnázium
szerk.: de szóbelire behívtak, jó kis suli.
Feri!Fecooo írta: egy hónapja súlyos trauma ért, mivel elvesztettem az édesapámat.
az eurobarca-t 2 éve olvasgatom, tavaly regisztráltam, idén meg már aktív fórumozó vagyok.
De biza énis az vagyokgrecki írta:Csak nem Philadelphia szurkoló vagy?SamS írta:üdv.
Mondhatni vadi új tag vagyok, anno talán 2006-7 körül regisztráltam ide, talán Decofan néven, már nememlékszem.
mindegy is végülis
Szóval nagyjából annyit hogy Kluivertériában szerettem meg a Barca-t nagyon,kb a 2000-es évek óta volt a kedvenc csapatom.
Az első mezem talán 2003ban vettem ami Kluivert mez volt, azóta van egy Eto és egy Messi is.
És most tettem szert a 06-07es eredeti mezre, nadrággal együtt.
(ha valaki akar venni, és jó a tavalyi kollekció az a Biatorbágyi Premier Outletbe kaphat a nike boltban eredeti mezt 4000 ft,nadrágot pedig 2500 ft értmeg vannak egyéb apróbb dolgok is.)
Na nagyjából ennyit a Barcelonai pályafutásomról![]()
Én amúgy egy lassan 20 éves,Barcelona Fan vagyok,Budapesten élek,talán 2003 vagy 2004 óta már nemtudom![]()
Amerikai Fociztam 2.5 évig,de abba hagytam azóta haverokkal szoktam sima focizni.
Még tanulok,Petrik Lajos Szki-ban (okj képzésen IT Biztonságtechnikusnak).
dúrván ennyi![]()
http://img205.imageshack.us/img205/5746/nvtelen23.jpg
és ez lennék én