ja sztem akkor,de az augusztus végén van,szal nincs gondBadi írta:Gamper körül mennénk ki?
épp kérdezni akartam, mert akkor úgy alakítom a nyaramat. egyedül augusztus első hete lenne problémás
Utazás Barcelonába
- pety27
- Capitá del Barça

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
Gamper körül mennénk ki?
épp kérdezni akartam, mert akkor úgy alakítom a nyaramat. egyedül augusztus első hete lenne problémás
Hello,mrlevy írta:Üdv mkinek!
Mi 4en megyünk a május 10. Villarreal meccsre,5 napra!A repjegyeink már megvannak 42ezer/fő ért a wizzairtöl!A szállást is nemsokára lefoglaljuk,apartmanba gondolkodunk mert jóval olcsóbban kijövünk!A barcelonacheckin.com(magyarra is lehet váltani az oldalt,alul a kis zászlóknál)fogunk valószínüleg választani,4ünknek 5napra 500-600 euroért simán vannak!Én már voltam barcába 2007ben és tudom hogy helyileg majdnem mind1 hol van a szállás mert metróval bárhonnan bárhová könnyen el lehet jutni.A barcelonacardot mkinek AJÁNLOM(ha több napra mész és nézelődni akarsz) mert naon megéri az árát(minden köz eszköz ingyenes)plussz sok helyre kedvezményeket ad,ráadásul 1,5óra ingyen hajókázás is benne van![]()
ÉS MÉG VMI,HA VKI TUD SEGÍTSEN HOGYAN LEHET(HA LEHET)JEGYET VENNI/FOGLALNI A BARCA HIVATALOS OLDALÁN![]()
köszi
Mi is 4-en megyünk ugyanerre a meccsre. A barcelonaiszallas.hu-n találtam jó apartmanokat egész jó áron. Kb. 500 euróért. Jegyet én is szeretnék előre szerezni valahogy - még folyamatban van a dolog. Bár ha abból indulunk ki, hogy idén csak a Real elleni meccs volt teltházas, akkor talán lehet majd még ott is venni.
- Titinho
- Director del Fútbol
OFF:Mihu írta:Olyankor nem az van hogy ha bajnok és kupagyőztesek leszünk, akkor automatikusan Szuperkupa győztesek is?Nem csak akkor van "felcsúszás" amikor egy olyan párosítás van a kupadöntőben, hogy az ellenfél már automatikusan BL induló, akkor a döntő kimenetétől függetlenül a másik csapat UEFA kupa induló?
Nem...ha mi nyernénk a Király-kupát és a Bajnokságot is, akkor a bajnokság 2. helyezettjével játszanánk a Szuperkupát. Olyan nincs, hogy automatikusan megkapjuk. Ezért hozták ezt létre, hogy ha ilyen van akkor a bajnoki 2. helyezet játszik a szuperkupáért. Ez esetben a Real, mivel 9 pontra van tőlük a Sevilla és nem hiszem, hogy beérnék őket.
OFF VÉGE ÉS BOCSI.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- Mihu
- Director del Fútbol
Olyankor nem az van hogy ha bajnok és kupagyőztesek leszünk, akkor automatikusan Szuperkupa győztesek is?Titinho írta:Annyit szeretnék kérdezni csak, hogy van-e már valami hír a Gamper-kupáról? Valaki tud valami infót az esetleges időpontról vagy esetleg a jelöltekről, hogy kik érkezhetnek? Vagy kb. mikor fogják kijelölni az ellenfelet és az időpontot?
Az utazásunkkal kapcsolatban kérdezném csak.
Egyébként gondolkodtam...
Ha most ugye a Barca megnyeri a Spanyol Király-kupát, akkor 1000%, hogy lesz augusztusban dupla El Clásico! Mert akkor már mindegy, hogy a bajnokságban elsők (inkább ez legyen), vagy másodikak lennénk, így is úgy is a Madriddal játszanánk a Spanyol Szuperkupáért augusztusban!
Szóval még ez is szóba jöhetne, bár gondolom a jegyek 2 vagy 3x-osa lenne a Gamper-kupáéhoz képest.![]()
Köszönöm előre is az infót.

- Titinho
- Director del Fútbol
Annyit szeretnék kérdezni csak, hogy van-e már valami hír a Gamper-kupáról? Valaki tud valami infót az esetleges időpontról vagy esetleg a jelöltekről, hogy kik érkezhetnek? Vagy kb. mikor fogják kijelölni az ellenfelet és az időpontot?
Ha most ugye a Barca megnyeri a Spanyol Király-kupát, akkor 1000%, hogy lesz augusztusban dupla El Clásico! Mert akkor már mindegy, hogy a bajnokságban elsők (inkább ez legyen
), vagy másodikak lennénk, így is úgy is a Madriddal játszanánk a Spanyol Szuperkupáért augusztusban!
Szóval még ez is szóba jöhetne, bár gondolom a jegyek 2 vagy 3x-osa lenne a Gamper-kupáéhoz képest.

Ha most ugye a Barca megnyeri a Spanyol Király-kupát, akkor 1000%, hogy lesz augusztusban dupla El Clásico! Mert akkor már mindegy, hogy a bajnokságban elsők (inkább ez legyen

Szóval még ez is szóba jöhetne, bár gondolom a jegyek 2 vagy 3x-osa lenne a Gamper-kupáéhoz képest.

Més que un club

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Itt folytatódjék a párbeszéd.Viktor88 írta:sziasztok!!!
sos!!!
Van 4 eladó jegyem a barca-bilbaora,ha valaki tudna segíteni az értékesítésében az nagyon jó lenne!!!
előre is köszi a hozzáállást!!!
- Mihu
- Director del Fútbol
Hát....hogy őszinte legyek, ha ezt tudom előre hogy az Inter-MU 0-0, a Real-Liverpool meg 0-1 akkor inkább ebből a pénzből elmentem volna Veletek nyáron a Gamperre. És akkor még maradt volna "élni" is erre az évre. De így hogy elmentem, már most februárban ellőttem az összes zsetonomat az évre. A ballagási pénzem is úgy lesz kb hogy megkapom, és azzal a lendülettel már adom is át Apánakgekkodan írta:Mihu![]()
Te mekkora egy atom nagy mázlista vagy?![]()
Most kicsit irigyellek azért, azt tudod remélem![]()
nem lehetett semmi.

Az az igazság hogy csalódott vagyok, mert az Inter meccsen nem volt hazai gól. Az nagyon lelombozott. A hangulat sem volt olyan, mint amilyennek én elképzeltem. Olyan volt mint egy Szpari meccs, csak 50x annyi emberrel. És ezt a szorzót nem úgy kell elképzelni hogy annyival jobban szurkoltak. Nem. A szurkolás sűrűsége ugyan olyan volt, csak 50x hangosabb volt amikor szurkoltak. Az leírhatatlan, hogy mit éreztem amikor el kezdték énekelni hogy oooléééé olé olé oléééééé Inteeeeer Inteeeeeer. Na azt úgy képzeljétek el, mintha két nagy teljesítményű hangszóróval két oldalról 1 méterről nyomatnák a fületekbe full hangerőn. Nem hazudok, be kellett fognom a fülemet mert majd megsüketültem. Szóval ez nagyon durva volt. De amúgy 10 percenként énekeltek egyet, helyzeteknél ugyan úgy felugráltak mint itthon, de azon kívül én azt hittem hogy az olaszok ettől sokkal vehemensebben fognak szurkolni 90 percen keresztül. Ehhez képest nem.
Utána Madridba meg hát ugye elvből nem szurkoltam a Real-nak, a Liverpoolnak meg csak magamban szurkolhattam, mert pl az első Real helyzetnél, amikor Raúl rárúgta a rövidre, akkor ha leszámítjuk a kb 2 ezer liverpoolit, akkor a 78ezer emberből kb én voltam az egyetlen aki fapofával ült a székén. Utána úgy néztek rám mellettem mint a véres rongyra. Szal utána inkább alibiből tapsoltam, nehogy szó érje a ház elejét.
Szumma szummárum: ennyi pénzért nem érte meg kimenni, nekem akinek ez a pénz az egész évi költségvetést jelenti. Mert most hogy uncsim már visszatérő vendég a Bernabéuban meg a San Siroban....ő akkor dob ki ennyi pénzt az ablakon egy meccsre, amikor akar. De nekem azért eléggé meghatározza az évemet ez a pénz. Ennyi pénzért nem érte meg kimenni. Ha lett volna Inter gól....akkor azt mondom hogy életem legnagyobb élménye volt...de így azért van bennem jókora hiányérzet. Persze tény, hogy ezeket a játékosokat látni nem minden napos dolog. De az igazi úgyis az lenne hogy ha látnám Messit, Eto'ot, stb.
- Mihu
- Director del Fútbol
Unokatesómnak a Pegazus az El Classico-ra 500 eurós jegyről küldött árajánlatot annó.... És nem az elnöki páholyba és nem is az oldalvonal melléBányász írta:Off:gekkodan írta:https://entrades.fcbarcelona.cat/web/en/entrades.html
itt azt is látod, hogy mire van még jegy és venni is tudsz.
Mindig elcsodálkozom a jegyárakon....ilyen árak mellett nem csoda,h alig járnak a meccsekre.Ki engedheti ezt meg magának?
A Lyon elleni meccsre 100 euró felett van a jegy a tetőn is ahol már alig van levegő...irreális szvsz.

-
- Director del Fútbol
Mihu
Te mekkora egy atom nagy mázlista vagy?
Most kicsit irigyellek azért, azt tudod remélem
nem lehetett semmi.

Te mekkora egy atom nagy mázlista vagy?

Most kicsit irigyellek azért, azt tudod remélem

nem lehetett semmi.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- Mihu
- Director del Fútbol
Hát figy. Én most jöttem haza az Inter-Manchester és a Madrid-Pool meccsekről. Mi mindent iroda által rendeztünk. Kértük árajánlatot meg minden, ők foglaltak szobát és gondoskodtak a jegyről. Amikor mentünk a szállodába, akkor a portán már ott volt a borítékban a csomagunk, ami 4 jegyet jelentett. Madridban pl. bérletet kaptunk. Milánóban jegyet.renvoi írta:sziasztok!
május elején a Villarreal elleni meccsre szeretnénk elmenni egy haverommal.
abban kérnék tanácsot, hogy hogyan érdemes a jegyről gondoskodni!
érdemes a neten megvenni előre (igaz úgy drágább), vagy helyben lehet még kapni, akár pl. a "feketepiacon" is.
szóval a tanácsotokra várok, ha ti már voltatok meccsen, és akkor hogyan szereztétek a jegyet! köszönöm mindenkinek előre is!
Az Inter meccs előtt délután elmentünk a stadionhoz, és ott 10 méterenként belebotlottunk egy emberkébe aki kérdezte tőlünk hogy ticket ticket? Pedig a parkolóban ott álltak a rendőrök, de le se sz.rták őket. Madridban viszont egyetlen egy jegyárussal sem találkoztunk. Se délután, se a meccs előtt. Ez nem azt jelenti hogy nem is voltak, csak mi eggyel sem találkoztunk. Ellenben Milánóban tele volt velük az utca.
Nem tudom hogy Barcelonába hogy megy a jegyes dolog, de pl. Milánóban névre szóló jegyet kaptunk. ( Illetve az útlevelet is elkérték ha jól emlékszem, de mindent uncsim intézett úgyhogy nemtudom hogy ott elkérték-e. Annyi helyre kellett útlevelet adni hogy nem tudom hogy hol kérték és hol nem

Úgyhogy én az utazási irodás megoldást ajánlom. Kényelmes, olcsó és kockázatmentes. Neked semmiről sem kell gondoskodni, csak írsz egy e-mail-t az irodának, visszaküldenek 2 napon belül egy árajánlatot, ha jó elfogadod, ha nem akkor meg nem. Vagy megbeszéled velük hogy hogy lehetne kihozni olcsóbban. Ők gondoskodnak mindenről, neked annyi dolgod van, hogy kinyomtatod a dokumentumokat amiket küldenek, azokat a reptéren meg szállodán odaadod az emberkéknek, ők meg adják neked a szobát meg a jegyeket.
Szerk: Jaaa...persze a mi két meccsünk teltházas volt, szóval jegypénztárnál nem lehetett már jegyet venni a meccs napján, se előtte. Úgyhogy Barcelonában lehet hogy tudsz venni jegyet legálisan is.....
- pety27
- Capitá del Barça
Ha már emlegettük hogy innen kimennénk augusztusba,gamperra,van már valami hír efelől ?? ha nincs akkor mikorra lehet várni konkrétumokat?Bányász írta:Jó persze az világos,h innen ha kimennék akkor nem érdekelne mennyi a jegy hiszen eleve azért megyek ki.Na de,ha ott élnék akkor azért hétről hétre nem,h száz de még 50 eurót se adnék egy jegyért szerintem...Sanama írta:Viszont,én úgy vagyok vele,hogy nem érdekel az,hogy mennyi egy jegy. Ha úgy döntök,hogy erre a meccsre kimegyek,akkor kifizetem. Mert tudom,hogy nem fogok minden héten 30e Ft-t kiadni jegyre,és most van lehetőségem látni Xavit és társait.
Tehát én kifizetném még ilyen árak mellett is. Persze ha Barcelonaba laknék már necces lenne.. ,de lehet,hogy ott olyan anyagi körülmények lennének,hogy háló felett mennék 10méterrel![]()
És azért olyan jól ott se élnek az emberek sztem,h ilyen heti 10-20ezres szórakozásokat megengedhessenek maguknak.
De amúgy is jellemzően drágák a jegyek.Milánóba Bl nyolcaddöntőre volt a jegy 39euró.Ugyan olyan helyre ahol Barcelonába most a Lyon ellen 100euró.Azt nem értem miért ez a nagy különbség...

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
Értem . Igen,én sem tudom,erre mondtam azt,h a Real ellen a legdrágább jegy volt 90-100Euró. átlag az olyan 30-40. Most meg 190 €-ért is van a Lyon ellen.
Viszont kíváncsian várom,hogy hány néző lesz, 40-50e?
Viszont kíváncsian várom,hogy hány néző lesz, 40-50e?
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Jó persze az világos,h innen ha kimennék akkor nem érdekelne mennyi a jegy hiszen eleve azért megyek ki.Na de,ha ott élnék akkor azért hétről hétre nem,h száz de még 50 eurót se adnék egy jegyért szerintem...Sanama írta:Viszont,én úgy vagyok vele,hogy nem érdekel az,hogy mennyi egy jegy. Ha úgy döntök,hogy erre a meccsre kimegyek,akkor kifizetem. Mert tudom,hogy nem fogok minden héten 30e Ft-t kiadni jegyre,és most van lehetőségem látni Xavit és társait.
Tehát én kifizetném még ilyen árak mellett is. Persze ha Barcelonaba laknék már necces lenne.. ,de lehet,hogy ott olyan anyagi körülmények lennének,hogy háló felett mennék 10méterrel![]()
És azért olyan jól ott se élnek az emberek sztem,h ilyen heti 10-20ezres szórakozásokat megengedhessenek maguknak.
De amúgy is jellemzően drágák a jegyek.Milánóba Bl nyolcaddöntőre volt a jegy 39euró.Ugyan olyan helyre ahol Barcelonába most a Lyon ellen 100euró.Azt nem értem miért ez a nagy különbség...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Bányász írta:Off:gekkodan írta:https://entrades.fcbarcelona.cat/web/en/entrades.html
Mindig elcsodálkozom a jegyárakon....ilyen árak mellett nem csoda,h alig járnak a meccsekre.Ki engedheti ezt meg magának?
A Lyon elleni meccsre 100 euró felett van a jegy a tetőn is ahol már alig van levegő...irreális szvsz.
300ft-s Euroval számolva, 36e FT nekünk már sok picit..

Főleg,hogy nyáron néztem a Clasico-ra volt 100euro,akkor még 23e Ft a jegy,egy elég jó helyre.
Viszont valóban kevesebben járnak meccsre,ilyen jegyárak mellett érthető is,de a bérletesek meg mindig ott lesznek.
Viszont,én úgy vagyok vele,hogy nem érdekel az,hogy mennyi egy jegy. Ha úgy döntök,hogy erre a meccsre kimegyek,akkor kifizetem. Mert tudom,hogy nem fogok minden héten 30e Ft-t kiadni jegyre,és most van lehetőségem látni Xavit és társait.
Tehát én kifizetném még ilyen árak mellett is. Persze ha Barcelonaba laknék már necces lenne.. ,de lehet,hogy ott olyan anyagi körülmények lennének,hogy háló felett mennék 10méterrel

- Bányász
Off:gekkodan írta:https://entrades.fcbarcelona.cat/web/en/entrades.html

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Director del Fútbol
https://entrades.fcbarcelona.cat/web/en/entrades.html
off. Bányász! Jó ez az avatar
oldskool 
Kösz.
Jóöreg Sócrates nagy csóka... 
B.
off. Bányász! Jó ez az avatar

Kösz.

B.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Bányász
Ha visszaolvasol ebben a topikban pár oldalt nagyon hasznos tanácsokat találsz
De sztem amilyen nézőszámok vannak most egészen biztos vagyok benne,h a meccs napján a helyszínen is kaptok jegyet...de ez csak egy tipp a részemről

De sztem amilyen nézőszámok vannak most egészen biztos vagyok benne,h a meccs napján a helyszínen is kaptok jegyet...de ez csak egy tipp a részemről

sziasztok!
érdemes a neten megvenni előre (igaz úgy drágább), vagy helyben lehet még kapni, akár pl. a "feketepiacon" is.
szóval a tanácsotokra várok, ha ti már voltatok meccsen, és akkor hogyan szereztétek a jegyet! köszönöm mindenkinek előre is!
- ronaldinho
- Barça B
na sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy március elején megyek két barátommal a barca-atletico és a barca-lyon meccsre és a két meccs között meg akarjuk nézni a barca edzését viszont most h a Ciudad Deportiva Joan Gamper-ben készülnek nem tudjuk, hogy lehet eljutni oda ha ebben tudna vki segiteni nagyon megköszönném!!!
egy olyan kérdésem lenne, hogy március elején megyek két barátommal a barca-atletico és a barca-lyon meccsre és a két meccs között meg akarjuk nézni a barca edzését viszont most h a Ciudad Deportiva Joan Gamper-ben készülnek nem tudjuk, hogy lehet eljutni oda ha ebben tudna vki segiteni nagyon megköszönném!!!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Innentől kezdve ide írjatok utazós dolgokról...Mikorka Kálmán írta:Gyerekek, én is vénségemre jutottam el. (41 éves vagyok) Van még időtök. Én sem hittem el, hogy valaha összejön!!!
A meccsjegy - nem fogjátok elhinni - 18 EURO volt. Oda, ahol a képen láthatóan ültem. Én sem értem hogy lehetett ennyire olcsó....?
Az utat a feleségemtől kaptam karácsonyra - 4 napos út volt, 4 csillagos szállodában - így a pontos árakat nem tudom. De a jegy az csak kb. 5400 ,- Ft.A Vasas meccsre 1300-ért járok.
Üdv mkinek!
Mi 4en megyünk a május 10. Villarreal meccsre,5 napra!A repjegyeink már megvannak 42ezer/fő ért a wizzairtöl!A szállást is nemsokára lefoglaljuk,apartmanba gondolkodunk mert jóval olcsóbban kijövünk!A barcelonacheckin.com(magyarra is lehet váltani az oldalt,alul a kis zászlóknál)fogunk valószínüleg választani,4ünknek 5napra 500-600 euroért simán vannak!Én már voltam barcába 2007ben és tudom hogy helyileg majdnem mind1 hol van a szállás mert metróval bárhonnan bárhová könnyen el lehet jutni.A barcelonacardot mkinek AJÁNLOM(ha több napra mész és nézelődni akarsz) mert naon megéri az árát(minden köz eszköz ingyenes)plussz sok helyre kedvezményeket ad,ráadásul 1,5óra ingyen hajókázás is benne van
ÉS MÉG VMI,HA VKI TUD SEGÍTSEN HOGYAN LEHET(HA LEHET)JEGYET VENNI/FOGLALNI A BARCA HIVATALOS OLDALÁN
köszi
Mi 4en megyünk a május 10. Villarreal meccsre,5 napra!A repjegyeink már megvannak 42ezer/fő ért a wizzairtöl!A szállást is nemsokára lefoglaljuk,apartmanba gondolkodunk mert jóval olcsóbban kijövünk!A barcelonacheckin.com(magyarra is lehet váltani az oldalt,alul a kis zászlóknál)fogunk valószínüleg választani,4ünknek 5napra 500-600 euroért simán vannak!Én már voltam barcába 2007ben és tudom hogy helyileg majdnem mind1 hol van a szállás mert metróval bárhonnan bárhová könnyen el lehet jutni.A barcelonacardot mkinek AJÁNLOM(ha több napra mész és nézelődni akarsz) mert naon megéri az árát(minden köz eszköz ingyenes)plussz sok helyre kedvezményeket ad,ráadásul 1,5óra ingyen hajókázás is benne van

ÉS MÉG VMI,HA VKI TUD SEGÍTSEN HOGYAN LEHET(HA LEHET)JEGYET VENNI/FOGLALNI A BARCA HIVATALOS OLDALÁN

holá mindenkinek!
Nincs valakinek ötlete arra vonatkozólag, hogyha szeretnék kimenni a Barca-Osasunára május 24én, akkor hogyan szerezhetek úgy jegyet, hogy nem kelljen fizetnem az utazásért? (csak 2 jegyet vennék, és nem kéne ilyen-olyan ügynökségi díj...)?? hogy lehet mostanában jegyet szerezni?
Köszi:
Sirohem
Nincs valakinek ötlete arra vonatkozólag, hogyha szeretnék kimenni a Barca-Osasunára május 24én, akkor hogyan szerezhetek úgy jegyet, hogy nem kelljen fizetnem az utazásért? (csak 2 jegyet vennék, és nem kéne ilyen-olyan ügynökségi díj...)?? hogy lehet mostanában jegyet szerezni?
Köszi:
Sirohem
Sziasztok,
sikerült májusra lefoglalnom repjegyet ClickAir-nél, úh megyek az Osasuna elleni meccsre!
Jegyet ott tervezek venni, remélem kapok is még!
Ha tudnátok ajánlani valami olcsó, de jó apartmant 2 főre, azt megköszönném, mert azt még keresünk (kb 400-500 euroig)
(btw repjegy kb 40/főre jött ki irodán keresztül)
Áááá, mikor lesz már május vége!?
A.
sikerült májusra lefoglalnom repjegyet ClickAir-nél, úh megyek az Osasuna elleni meccsre!

Ha tudnátok ajánlani valami olcsó, de jó apartmant 2 főre, azt megköszönném, mert azt még keresünk (kb 400-500 euroig)
(btw repjegy kb 40/főre jött ki irodán keresztül)
Áááá, mikor lesz már május vége!?

A.
- pety27
- Capitá del Barça
Mihu írta:Sajnos nekem kimarad ez a túraPedig még én írtam PÜ-t Ivánnak, hogy mizu az úttal. Azonban karácsonykor jött egy vissza nem térő lehetőség: uncsimmal elmehetek az Inter-Mu és Real-Liverpool meccsekre feburár 24-25.-én. Ez eléggé meghatározza a jövő évi költségvetésemet, és lehet hogy átcsúszok a törlesztéssel a jövő évre is. Sok pénzt kell felvenni a családi kasszából
Úgy voltam vele hogy Barcelonába még sok alkalmam lesz elmenni, azonban unokatesómmal két ilyen meccsre nem sok. Gyorsan kellett dönteni, és ezt választottam.
Mi Pest-Milánó 6.000, Milánó-Madrid 7.500, Madrid-Pest 35.000 Ft-ért fogunk utazni. Karácsonykor foglaltuk le a jegyeket, és a foglalás előtt két nappal még a milánói és madridi jegy 5000 ft volt, utána ugrott 1000 és 2500 ft-ot. Úgyhogy elég jól kijövünk belőle szerintem. Azt nem tudom hogy melyik társaságnál utazunk, mert unokatesóm nézte ezeket, de asszem ez elég jó kör
Sajnálom hogy nem lesz alkalom a találkozásra!De minden jót a másik két meccsre!!