Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Attól eltekintve, hogy honnan szerzed azt a vistát, ráteheted nyugodtan, ha rajta van a matrica a gépen akkor neked jogod van használni a vicát.balboa7 írta:ááááá, valaki ha tud segítsen gyorsba!
szitu, h van egy acer aspire 5920g laptopom...jogtiszta vistával vettem, és ugye azt első bekapcsoláskor merevlemezről telepítettem is...ez volt 1 év pár hónapja...nah most, szeretném újratelepíteni a vistát, és a kérdésem az, h ez most, h megoldható? mit kell beállítanom, h valahogy újra bebootoljam a vistát a merevlemezről?
Kapuskesztyűben nem gáz ha rossz az ujjad. Én így vettem észre. Viszont az a kötés rohadtul zavaró a kesztyű alatt, szóval nem igazán ajánlom.kudu írta:Mi annak a neve, amit a kézisek szoktak az ujjaikra feltenni,h ne ficamodjon ki, vagy ne húzódjon meg az ujjuk?
mert nekem lesz holnap focimeccsem (kapus vagyok), és mivel két hete kificamodott a kisujjam, kellene rá egy ilyesmi "kötés".
Vagy mit tudnátok ajánlani rá?
Én is így vettem a lápom faterék leírták az áfát, így olcsóbban magkaptam, de hiába néznek utána, ha Linux, az freeware, szal ha azzal veszed semmi bajod nem származhat belőle. És ha utánanéznek? Gondolom nem a cégnél van, ergo marad az ellopták/tönkrement stb...balboa7 írta:vágom...
hát annó azért is döntöttünk emelett és nem az asus egyik gépén, mer vállalkozásba lett elszámolva a számlája, és ugye, ha netalán utánanéznek, akkor neh legyen lebukás illegális op rendszer miatt...
de hát akkor az lesz rajta
vágom...Drigo írta:Na pont ez. Ezért nem szabad op rendszeres lápot venni. Két ugyanolyan konfig között akár 50eHuf különbség is lehet mennyiben egyik Linuxos, FreeDos-os, vagy éppen op rendszer nélküli, illetve a Windows különböző op rendszereit tartalmazza.balboa7 írta:akkor mi értelme volt a jogtiszta vistának az acer kínálatában? h egyszer felrakhatom de utána többször már nem?
Na pont ez. Ezért nem szabad op rendszeres lápot venni. Két ugyanolyan konfig között akár 50eHuf különbség is lehet mennyiben egyik Linuxos, FreeDos-os, vagy éppen op rendszer nélküli, illetve a Windows különböző op rendszereit tartalmazza.balboa7 írta:akkor mi értelme volt a jogtiszta vistának az acer kínálatában? h egyszer felrakhatom de utána többször már nem?
torrestoni írta:Merevlemezről telepíteni?
Szerintem írd ki CD/DVD-re, úgy fog menni.
értem én...de akkor mi értelme volt a jogtiszta vistának az acer kínálatában? h egyszer felrakhatom a vinyóról de utána többször már nem?rszergej írta:Na ja merevlemezről nem lehet telepíteni, képtelenség. Ha a vinyón van a visztád akkor ki kell írnod. Másképp értelme nincs
Merevlemezről telepíteni?balboa7 írta:ááááá, valaki ha tud segítsen gyorsba!
szitu, h van egy acer aspire 5920g laptopom...jogtiszta vistával vettem, és ugye azt első bekapcsoláskor merevlemezről telepítettem is...ez volt 1 év pár hónapja...nah most, szeretném újratelepíteni a vistát, és a kérdésem az, h ez most, h megoldható? mit kell beállítanom, h valahogy újra bebootoljam a vistát a merevlemezről?
Ja jól mondod.Nekem sajnos csak 1mbit-es a netem szoval max 130kb/sec el huzam le a cuccot ha jól jön.torrentkiller írta:lefele előírtan 256al kellene, de nekem 240nél többel sohasem jön...kudu írta:Egy 2 mbites net kb hány kb/s-al tölt lefelé?
Gépesre gondoltam.bowlinggolyo írta:Bányász mijen játékra gondolsz ami tvre csatlakoztatható vagy gépes vagy épp csak magában van. Mert ha gépre kellene akkor nézd meg ezt aaz oldalt. http://www.master-comp.hu/node/68 vagy ezt http://www.addel.hu/template/temp1/deta ... tid=149608
bocsass meg nekem, csak gondoltam az urnak eleg lesz ha +- 6 kilobyte-os pontossaggal megadom, direkt 1000 kiloval szamoltam>:P nemtom... itthon 50 megabittel arulja magat a netszolgaltatom varoson belul, es netrol 10 megabit.... nekem se ment 40 megabitnel gyorsabban meg soha:) mondjuk ez is boven eleg... 3-4 megabyte/sec-es letoltes... havi 6-7 euroert, atszamitva 1700 forint korul van... legalabb van vmi jo ebben a k. orszagban:))Perrero írta:de egy megabájt 1024 kiló, szal a 256os kollégának volt igaza:Pmindorokke_barca írta:2 megabit az 2/8-ad megabyte vagyis 250 kilobyte/s
barca99 írta:Ha már táncos játék...Bányász írta:Nem tud valaki valami jó táncos játékot?
Amihez szőnyeg kell meg ienek.Olyasmi játék kéne amivel a Transformersbe nyomta a számítógép zseni gyerek dagi haverja. Amiről csak annyit lehet tudni ugye,h táncos...
http://www.youtube.com/watch?v=4D8zLXSmEos
Nem tolja gyengén a gyerek. Sőt a végén a 92%-át letolja.