messi1918 írta:Ja, és még annyi, hogyha valaki rendelt akármit az interneten, akkor mik a tapasztalatai? Mert megfogott ez a dolog...
Csak pozitív tapasztalataim vannak, persze csak onnan rendelek, ahol megfelelő a biztonsági szint.
Millió helyről rendeltem már és millió félét, próbáltam rengeteg fizetési módot is. Itthonról és külföldről is. E-bay, vatera, akkor zenekarok cd-jét rendeltem meg stb. De volt már ruhanemű, sőt cipő is, igaz azt nem saját használatra.
Előreutalás, utánvét, paypal.
Na ez utóbbi, amitől sokan tartanak, teljesen feleslegesen. Teljesen veszélytelen és nem mellesleg 100x kényelmesebb. Amit tehetek neten rendelem meg, úgyis ez a jövő, egyre több cég áll rá itthon és külföldön egyaránt erre a szolgáltatásra. Nem mellesleg az eu tervezi az egysges online számlázási rendszer bevezetését, amivel euró milliárdos nagyságrendű pénzeket lehetne megtakarítani, nem beszélve a fa felhasználás csökkentéséről, valamint számtalan más előnyéről.
Szóval én csak jót tudok mondani, ha valami konkrét kérdésed van, kérdezz bátran.