Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Télleg senki nem tud segíteni?Senkinek nincs ötlete,tanácsa?Bányász írta:Valaki szállt már meg Barcelonában Youth Hostelben?
Van rá sansz,h lesz hely ha csak besétálunk vagy érdemesebb előre lefoglalni?
Aki már szállt meg az tudna ajánlani?
Kell nemzetközi diák?

1850 km, tehát 1 nap alatt csak akkor lehet levezetni, ha van minimum 3 sofőr. Mi ketten mentünk le, és oda vissza olaszoknál aludtunk. 2 nap alatt lazán meg lehet csinálni, belefér pár pihenő is a pálya mellett.oregem21 írta:Azoktól kérdezem akik voltak már Barcelonában kocsival h hány napig tartott az út???![]()
![]()

Jujj de édes vagy szivem, pont a névnapom tájékára szervezed a nyaralásunkat. Nagyon figyelmes vagy(L)Saviola írta:Ha valaki tud egy jó ajánlatot barcelonai útra..júl. 20. után..rep. jegy + szállás,vagy utazási irodát,az jelentkezzen,pls...s infókat is szívesen várok.
Most voltam kint nem rég a Valladolid elleni mecsen , és a 48 euros jegyet a szálodában vettem , mert volt ilyen lehetőség és igy biztosra mehettem , de igy 65 eurot kértek érte. A pénztáraknál mecs előtt valóban csak a legfelső szektorokba lehetett jegyet kapni. Szóval neten rendelni elővételben olcsóbb 20%al ugyhogy szerintem az a jó. A legjobb persze a kamera szemszögéből , meg azzal szemben , de az árat nézve jobban megéri a kapuk mögé , és én kb 6-8 hejen ültem a meccs alatt teljesen össze vissza , mert ha nincs teltház akkor senkit se érdekel hol ülsz. A végén próbáld ki hogy oda ülsz a szöglet zászlóhoz , karnyujtásnyira állnak tőled szögletkor , nagy élmény , plus mindig oda szaladnak ki gólörömkor.dickricsi írta:Sziasztok,
2 haverommal kimegyünk a Barcelona-ban megrendezésre kerülő vízilabda Euroliga négyes döntőjére, május 9-10-én ahová a Vasas vízilabdacsapata is bejutott. Már régóta szeretnék kijutni Barca meccsre, de még nem sikerült összehozni. Minthogy 11-én játszik a Barca otthon a Mallorca-val, maradunk még egy napot, hogy láthassuk kedvenc csapatomat élőben.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy érdemes-e előre jegyet rendelni az interneten (és ha igen, akkor hol tudjuk ezt megtenni) vagy elég, ha a helyszínen próbálunk venni, (gondolom előrendelve jóval drágább) illetve, hogy hová érdemes jegyet váltani, ahonnan jól lehet látni.
Üdv: DR

képekkel megtudnál dobni minketNagyimi írta:Vasárnap voltam a Villarreal elleni meccsen...
kincsi01 írta:Helló!
Segítségetek kérném!
Április 6. Barcelona- Getafe meccsre szeretnék jegyet rendelni az interneten,a kérdésem az melyi szektorba vásároljak jegyet? Lateral 1 .,2. sor 67euro vagy jó a kapu mögötti szektor 48 euróért? Hol nincs "kemény mag"?
Családdal mennék ugyanis.Köszönöm!
Szerintetek eltolhatják az időpontot vasárnapról?(Day and time unconfirmed)
Köszönettel!
Valóban,kézenfekvő lett volna utánanézni a hivataloson