köszönöm, megnézem:)Kluivertinho írta:ITT találsz témákat Firefoxhoz.Ronaldinho&Barca írta:Átálltam Firefoxra operáról, és kicsit ballábas vagyok még.Itt van olyan gomb amivel egyből betudok lépni mint operába? és nemtud vki egy oldalt ahol vannak jó skinek?
Segítség kéne
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
ITT találsz témákat Firefoxhoz.Ronaldinho&Barca írta:Átálltam Firefoxra operáról, és kicsit ballábas vagyok még.Itt van olyan gomb amivel egyből betudok lépni mint operába? és nemtud vki egy oldalt ahol vannak jó skinek?

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Átálltam Firefoxra operáról, és kicsit ballábas vagyok még.
Itt van olyan gomb amivel egyből betudok lépni mint operába? és nemtud vki egy oldalt ahol vannak jó skinek? 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Hírhozó-cikkíró
Basszus, letöltöttem, és teljesen elfelejtettem.grecki írta:De mivel ennyire jó kedvemben vagyok, ezért letöltöm neked egy meghívós magyar oldalról és feltöltöm vhová...gentdelbarca írta:Sziasztok,
Frontpage progi kellene nekem magyarul. link vagy torrent, teljesen mindegy.
Előre is köszi.
Szóval aktuális még?
Feltöltsem valahová?
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
nem tudja valaki, hogy honnan tudok Creation Master 07-programot letölteni?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát az attól függ...gondolom az A feladatsorba volt..ahol a rövidebb feladtok vannak!
Nekem ott volt mértékegység átváltás is pl....
Szóval bármi elképzelhető!
Nekem ott volt mértékegység átváltás is pl....

Szóval bármi elképzelhető!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Hát ez nekem is eszembe jutott,de ilyen könnyű feladat lenne egy érettségin?Bányász írta:Lehet,h hülyeség amit mondok de én ezt úgy tagadnám,h tavaly nem minden hónapban...."Tavaly minden hónapban olvastam olyan könyvet,amelyet érdekesnek találtam"
Ha nem lesz más beírom ezt és majd kiderül,h jó-e lett.
Köszi.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Lehet,h hülyeség amit mondok de én ezt úgy tagadnám,h tavaly nem minden hónapban...."Tavaly minden hónapban olvastam olyan könyvet,amelyet érdekesnek találtam"
Sajnos okosabbat nem tudok...Nekem nem volt erősségem a mateknak ez a része...se.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Májusban érettségizek,és addig minden hétvégén meg kell oldanom egy matek érettségi feladatsort.Most kaptam egy példát amivel nem bírok megbirkózni,lehet hogy túl egyszerű csak én nemtudok rájönni a megoldásra.
Itt van:
"Tavaly minden hónapban olvastam olyan könyvet,amelyet érdekesnek találtam"
Tagadja az állítást!
Ennyi.Nemtudom,hogy ebben mit kellene letagadnom,de akinek van vmilyen ötlete az kisegíthetne engem.
Előre is kössz.
Itt van:
"Tavaly minden hónapban olvastam olyan könyvet,amelyet érdekesnek találtam"
Tagadja az állítást!
Ennyi.Nemtudom,hogy ebben mit kellene letagadnom,de akinek van vmilyen ötlete az kisegíthetne engem.
Előre is kössz.
-
- Jugador d'estrella
Kösz Enrique,örök hálaEnrique írta:Olvass az aláírásomban.Bojan Krkic írta:Hali Barcások,tudnátok nekem segiteni?Egyszer már sikerült megcsinálnom de másodikra valami nem ment,hogyan tudok képet felrarni?pls segitsetek,előre is köszi szépen
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Olvass az aláírásomban.Bojan Krkic írta:Hali Barcások,tudnátok nekem segiteni?Egyszer már sikerült megcsinálnom de másodikra valami nem ment,hogyan tudok képet felrarni?pls segitsetek,előre is köszi szépen
-
- Jugador d'estrella
Hali Barcások,tudnátok nekem segiteni?Egyszer már sikerült megcsinálnom de másodikra valami nem ment,hogyan tudok képet felrarni?pls segitsetek,előre is köszi szépen
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Hali skacok! Tud vlaki segíteni.. valami spanyol zeneszám-nak kéne a magyar fordítása, bármilyen spanyol szám érdekel, (Manu Chao előny) de bármi jöhet, ne kíméljetek!
- albicelesteX
- A Vadász
Szevasztok!Lehet nem ide tartozik!De valaki nem tudna nekem segíteni photoshoppban??Kezelése ilyesmik?Előre is köszi!!!

-
- Jugador del Barça
Helló!
Valaki esetleg tudna mondani egy olyan progit nekem, amivel a videa-ról le lehet szedni videókat?
Valaki esetleg tudna mondani egy olyan progit nekem, amivel a videa-ról le lehet szedni videókat?
-
- Entrenador del Barça
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- Titinho
- Director del Fútbol
Ha van adatkábeled (usb csatlakozód) a telóhoz akkor regisztrálj ingyenesen a www.zedge.net en, ott megadod, hogy milyen a telefonod és akkor csak arra talál hátteret, témát, csengőhangot, videót, játékot amit akarsz eszméletlen nagy mennyiségben! Egy felhasználónév és egy jelszó kell! Ott találsz annyit, hogy minden reggel más csörögjön!huevos írta:segítségre lenne szükségem a következőhöz:
szert tettem egy sony ericsson K320i telefonra, de nem nagyon vágom a telefonos cuccokat, viszont arra ébrednék, de nincs rajta megfelelő 'ébresztőhang', csak mindenféle vacak "zene"
honnan tudnék normális csörgést szerezni?ami mondjuk hasonlít egy vekkerre...
előre is köszönöm

Remélem tudtam segíteni.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- huevos
- Jugador d'estrella
segítségre lenne szükségem a következőhöz:
szert tettem egy sony ericsson K320i telefonra, de nem nagyon vágom a telefonos cuccokat, viszont arra ébrednék, de nincs rajta megfelelő 'ébresztőhang', csak mindenféle vacak "zene"
előre is köszönöm
előre is köszönöm
never let the children cryin'!
-
- Entrenador del Barça
Ja mondjuk igazad van én csaka link nevét néztem és azt hittem az a program ami az oldal címeKluivertinho írta:Nézd csak meg a linket, amit beírtam Bányásznak. Pont a Van Bascot lehet letölteni és én is azt használom. Szerintem is nagyon jó kis program. Az a több ezer magyar zene érdekelne, mert nekem csak pár van. Ha érdekel valakit, akkor fel tudom tölteni a program magyarosítását.

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Nézd csak meg a linket, amit beírtam Bányásznak. Pont a Van Bascot lehet letölteni és én is azt használom. Szerintem is nagyon jó kis program. Az a több ezer magyar zene érdekelne, mert nekem csak pár van. Ha érdekel valakit, akkor fel tudom tölteni a program magyarosítását.Chris0527 írta:a VanBascoról mi a véleményetek? Nekem tetszik úgy adták CD-n többezer magyar és pár külföldi zenével. Egyszerű kezelés meg stb... Csak ajánlani tudom bár nem tom hogy letölthető e.Kluivertinho írta:Vannak nagyon profi karaoke programok, csak sajnos szinte lehetetlen beszerezni őket netről.

-
- Entrenador del Barça
a VanBascoról mi a véleményetek? Nekem tetszik úgy adták CD-n többezer magyar és pár külföldi zenével. Egyszerű kezelés meg stb... Csak ajánlani tudom bár nem tom hogy letölthető e.Kluivertinho írta:Vannak nagyon profi karaoke programok, csak sajnos szinte lehetetlen beszerezni őket netről.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Amit én linkeltem az egy nagyon amatőr lejátszó program, a hangzás sem az igazi mindegyik nótánál. Vannak nagyon profi karaoke programok, csak sajnos szinte lehetetlen beszerezni őket netről.Bányász írta:Hát csomagolt fájl volt,amit aztán kicsomagoltam és lett egy mp3am meg valami .cdg!Sajnos nem vagyok egy nagy számítógép mágus,ezekkel próbáltam valamit összehozni!
De letöltöm amit ajánlottál azt megnézem mi a helyzet azzal![]()
Köszi!