Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
" a z betűdet, átírtam t-re....", sorry...csak ne vigyük tovább az elütést...

Kár lenne ezt a békés, politikamentes szigetet tönkretenni...

Engem sem zavarna, persze én megértem mindkét oldalt, könnyen lehet, hogy jó sok tiltás lenne a vége, de ki tudja. Lehetne egy teljesen külön politikai topik, ahol mondjuk egy fokkal kevésbé lenne szigorú a moderálás, vagy nem tudom. Zöld-narancssárga felhasználók között megérne egy felülvizsgálatot a dolog. Vagy akár egy "népszavazást" tartani róla.
Egyrészt, a FIFA magasról tesz arra, hogy év közben hányszor játszunk Oviedo-féle meg Mallorca-féle csapatokkal. Ez a klubok dolga, a szövetségek dolga, a FIFA ebbe nem szól bele. A franciák például 18 csapatosra szűkítették a létszámot az első osztályban, bárki megteheti, a spanyolok is, bárki. Ezzel a FIFA nem foglalkozik, ez a klubokra, szövetségekre tartozik. A FIFA számára a legnagyobb brand a világbajnokság, és sokkal inkább érdekli a válogatottfoci mint a klubfoci. Értelemszerűen nem fogja a legnagyobb nézettséget hozó brandet megnyesni Oviedo meg Levante elleni meccsek terhelése miatt. Azt oldják meg a szövetségek, a FIFA-ra nem tartozik.
Nem azért hajmeresztő a FIFA ötlete, mert a bevételeket ne lehetne növelni, hanem azért, mert a játékosok terhelhetősége véges. De egyébként a szurkolók torkán sem könnyű lenyomni már a jelenlegi meccsszámot sem.gránit írta: ↑2025.09.27. 11:45:20A FIFA szempontjából logikus lépés. A válogatottmeccsek iránt sokkal nagyobb az érdeklődés. A vb-meccseket sokkal többen nézik, mint bármelyik BL-meccset, a döntőt is beleértve. A válogatottmeccseket a kocaszurkolók is nézik, és sokan bekapcsolódnak azok közül is, akik egyébként nem érdeklődnek a foci iránt. De a vb-t azért ők is megnézik. A válogatottmeccseket még anyám is megnézi. Olyankor még a futballban járatlan kollégáim is a fociról beszélnek. A válogatottmeccseken még Magyarországon is megtelik a stadion. A válogatottmeccseket többen nézik, az csak a mi elfogult véleményünk, klubhoz kötődő nézőkként, hogy a klubfoci a válogatott felett áll, de ezt a FIFA egyáltalán nem gondolja így. A FIFA-nak esze ágában nincs csökkenteni a válogatottmeccsek számát, sőt, inkább többet akar, mert ezek a mérkőzések több nézőt vonzanak.

A FIFA szempontjából logikus lépés. A válogatottmeccsek iránt sokkal nagyobb az érdeklődés. A vb-meccseket sokkal többen nézik, mint bármelyik BL-meccset, a döntőt is beleértve. A válogatottmeccseket a kocaszurkolók is nézik, és sokan bekapcsolódnak azok közül is, akik egyébként nem érdeklődnek a foci iránt. De a vb-t azért ők is megnézik. A válogatottmeccseket még anyám is megnézi. Olyankor még a futballban járatlan kollégáim is a fociról beszélnek. A válogatottmeccseken még Magyarországon is megtelik a stadion. A válogatottmeccseket többen nézik, az csak a mi elfogult véleményünk, klubhoz kötődő nézőkként, hogy a klubfoci a válogatott felett áll, de ezt a FIFA egyáltalán nem gondolja így. A FIFA-nak esze ágában nincs csökkenteni a válogatottmeccsek számát, sőt, inkább többet akar, mert ezek a mérkőzések több nézőt vonzanak.
Abszolút nem értek egyet. Nagyon sok mérkőzést láttam például a '70-es, '80-as évekből, azért fura azt állítani, hogy nem volt sokkal tisztább és sportszerűbb a játék.herlius írta: ↑2025.09.26. 12:38:55Ajánlom figyelmedbe mondjuk a 70-es, 80-as évek komolyabb válogatott tornáit vagy nemzetközi klubmeccseit. Meg fogsz lepődni, mennyi hentes ámokfutott büntetlenül a pályán. Viszont akkoriban mintha kevésbé is háborodtak volna fel a támadók, ha elkaszálták őket. Nem mondom, hogy ez a helyes irány, de a foci mindig is egy kemény, férfias sport volt, ráadásul a 90-es évektől tökélyre fejlesztett szimulálások, fentrengések miatt sokszor már a játékvezetők sem igazán voltak képben egy-egy helyzet megítélésénél. Szerintem a sérülések egy nagyon nagy százaléka sokkal inkább a mai túlzsúfolt programban keresendő inkább, mintsem a szabálytalanságokban.
Köszönöm,akkor ez elkerülte a figyelmemet!csababarca írta: ↑2025.07.18. 20:42:59
Én úgy tudom, hogy akkor kerül elküldésre a kimenőből, ha az illető megnézte.
Ilyenre emlékszem, egyszer én is kérdeztem.
Vagy esetleg az is lehet, hogy megtelt a címzett tárhelye, és ezért marad a kimenő között.
Én úgy tudom, hogy akkor kerül elküldésre a kimenőből, ha az illető megnézte.
Mindennapos eset. A szenzáció az lenne, ha olyan csapatban lépett volna pályára, amelyik nem is játszott aznap.Cseri írta: ↑2025.07.18. 07:49:57Zseniális! Tegye fel a kezét,akivel ez sosem fordult még előSonoma írta: ↑2025.07.17. 21:59:30Nem is tudom hova tegyem ezt a gyöngyszemet. Talán itt lesz a legjobb helye.
Amikor a sok agysebész összefut egy helyen.
https://rangado.24.hu/magyar_foci/2025/ ... sz-oltozo/![]()
Zseniális! Tegye fel a kezét,akivel ez sosem fordult még előSonoma írta: ↑2025.07.17. 21:59:30Nem is tudom hova tegyem ezt a gyöngyszemet. Talán itt lesz a legjobb helye.
Amikor a sok agysebész összefut egy helyen.
https://rangado.24.hu/magyar_foci/2025/ ... sz-oltozo/