Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Biztos vagyok benne, hogy komoly árréssel dolgoznak, de nincs ezzel semmi baj. Szabad piac, kereslet-kínálat által meghatározott árszabás. Nyilván sok, idegen nyelvet nem beszélő, vagy önálló ügyintézésben nem komfortos szurkolótársunknak segítenek egy álom megvalósulásában.ocsike83 írta: ↑2025.11.06. 12:57:00Árat sajnos nem tudok, mert nem voltam (még) velük. De nyíltan, hozzászólásban nem válaszolnak. Minden kérdésre privát válaszolnak és árat is küldenek.
Szoktak Magyarországra Iniesta borokat hozni, illetve már van náluk aláírt Barca mez, sál, stb is. Én érdeklődtem náluk, privát üzenetben azonnal jött is az árlista.
Gondolom van azért valamekkora árrés, de lehet valakinek segítség, vagy nagyobb biztonságot jelent, hogy magyarok intézik neki és nem a neten kell esetleg foglalni.
Árat sajnos nem tudok, mert nem voltam (még) velük. De nyíltan, hozzászólásban nem válaszolnak. Minden kérdésre privát válaszolnak és árat is küldenek.
Egyértelműen maradhat, ez építő jellegű információ. Kérdésem mekkora árréssel dolgoznak? Ránéztem facebookon, nem írnak konkrét árat a kínált jegyhez, sőt a kommentelők ezirányú kérdésére sem válaszolnak nyíltan.ocsike83 írta: ↑2025.11.06. 08:52:47Nem tudom ez mennyire a reklám helye. Ha nem ide való, akkor max az adminok kitörlik.
Van kint egy magyar "kocsma", a Futballárium. Facebookon megtalálod őket.
Eléggé jól nyomják és azt hiszem a Barcelona hivatalos partnerei is már. VIP páholyuk is mintha lenne nekik.
Nagyon rendesek, minden megkeresésre, levélre válaszolnak és Peti az üzletvezető nagyon rendes, közvetlen. Szerintem napi szinten friss hírek birtokában van arról, hogy hol lesz a meccs. Emellett náluk is tudsz jegyet venni, illetve közvetlen reptéri transzfert is biztosítanak.
Nem tudom ez mennyire a reklám helye. Ha nem ide való, akkor max az adminok kitörlik.
Repülővel lehet megoldani a kijutást a legkönnyebben, Wizzair és Ryanair jönnek-mennek majdnem minden nap.

Ha a vásárláskor nem volt egy fix, végleges időpont (konkrét nap/óra), akkor sajnos sehova, akkor nem lehet visszaváltani. Ha 11-12-re, a hétvégére volt előzetesen kiírva, akkor ezek szerint nem volt még végleges dátum/időpont. Tehát egy eleve nem végleges időpontot módosítottak. Nem gyakran, de előfordul, hogy egy hétvégére tervezett meccs átkerül hétfőre. De ez ilyenkor a vásárló kockázata.akos1974 írta: ↑2024.04.29. 18:04:13Sziasztok
Valaki tudna abban segíteni, hogy a Real Sociedad elleni hazai meccsre vettem 3 jegyet a hivatalos honlapon. Akkor meg 11-12-re volt jelezve az időpont. Viszont átrakták 13-ra ami már nem jó nekünk. Jegy vissza váltással hova lehet fordulni?
Honlapon nem találtam.
Előre is köszönöm a segítséget
Hozzá kell tegyél az ajándékhoz, "elengedném" a Ryanair odafelét, egyszerűen csak nem szállsz fel, vennék csak oda Wizz jegyet, ami reggel 06.00-kor indul. Meccsjegy és hazaút marad a meglepiből....Ronaldinho0408 írta: ↑2024.04.08. 21:14:28Sziasztok!
Januárban foglaltak repjegyet és jegyet a meccsre nekem, meglepetésként a mostani szülinapomra. Természetesen 14:35kor ér ki a gép és a Barca Valenciát úgy néz ki berakták 14:00es kezdésre. A laliga hivatalos oldalán ez még nincs fent, de a Barcelonaén igen, és sok egyéb helyen is.
Szerintetek mennyi esély van rá, hogy ez még nem biztos és változtatnak rajta?
Esetleg ötletek, tippek?
Köszönöm!
Szia! Igen, ez már hivatalos, biztos hogy akkor lesz a meccs. Nincs más lehetőség csak repjegy átírás és szállás foglalás. Nyilván ez brutális plusz költség, ha egyáltalán sikerül át írni a repjegyet... SajnálomRonaldinho0408 írta: ↑2024.04.08. 21:14:28Sziasztok!
Januárban foglaltak repjegyet és jegyet a meccsre nekem, meglepetésként a mostani szülinapomra. Természetesen 14:35kor ér ki a gép és a Barca Valenciát úgy néz ki berakták 14:00es kezdésre. A laliga hivatalos oldalán ez még nincs fent, de a Barcelonaén igen, és sok egyéb helyen is.
Szerintetek mennyi esély van rá, hogy ez még nem biztos és változtatnak rajta?
Esetleg ötletek, tippek?
Köszönöm!

Én konkrétat nem írok, csak egy tippet: elég jó a tömegközlekedése a városnak, így nem kell a központibb,drága helyekkel számolnod, mi mindig csak arra figyeltünk,hogy közel legyen a tenger és egy metrómegálló. Amikor a parc diagonal mar közelében laktunk,azt pl nagyon élveztük, sokkal olcsóbb, mint a bentiek, sok bolt, élhetőbb rész, nem turikkal teli,tengerpart és tökre nem számít, hogy négy megállóval kintebb van, minden seperc alatt megközelíthető. Kevés külföldi városban éreztem ennyire otthon magam.jollymolly írta: ↑2024.02.02. 17:37:37Sziasztok!
Baráti társasággal szeretnénk kimenni a Barca-Valencia meccsre. Aki már volt Barcelonában, tudna ajánlani nekünk szállást? Olyat keresnénk, ami árban kedvező és a város is viszonylag könnyen megközelíthető. Ha valakinek van tapasztalata ezt illetően azt meg tudná osztani velünk? Előre is köszönöm a segítségeteket!
Gol Nord, Sector 111 - az az oldal, ahol a stadion kerek órája van.
Igen, beírod a magyar személyid számát.
Úgy van, ahogy Andris írta.Livia írta: ↑2023.10.14. 17:35:31
Sziasztok!
Férjemet lepném meg egy meccs látogatással és a májusi Real Sociedad elleni meccset gondoltam megnézni. Viszont olvasva ezt a hozzászólást akkor ne számítsak arra, hogy májusban erre a meccsre már kapok jegyet előtte pár héttel, ahogy a cikketekben javasoltátok?
Köszi a választ.
Szia! De minden bizonnyal kapni fogsz, meg a meccs elott nehany perccel is. Iden eddig minden meccsre volt elerheto jegy az utolso napokban is.Livia írta: ↑2023.10.14. 17:35:31La Masia1 írta: ↑2023.06.05. 23:44:31Augusztus közepén kezdődik a következő szezon, de jelen állás szerint esélyes, hogy az első 3-4 fordulót idegenben játssza a csapat.
És ami lényeges még, hogy a mostani stadion kb. fele akkora lesz mint a Camp Nou, így jegyet szerezni a következő szezonban már nem feltétlen lesz egyszerű (reálisan nagyjából esélytelen lesz), pláne ha még bekerül a "most láthatjuk utoljára Messit" faktor is.
Idén kb. 75-80 ezer volt az átlag nézőszám, egy kb. 95 ezres stadionban, azaz 1-2 extrém helyzettől eltekintve valójában mindig lehetett jegyet kapni valahova.
Ez alapján idén a kb. 55 ezres stadion viszont minden meccsen valóban fullon lesz.
Sziasztok!
Férjemet lepném meg egy meccs látogatással és a májusi Real Sociedad elleni meccset gondoltam megnézni. Viszont olvasva ezt a hozzászólást akkor ne számítsak arra, hogy májusban erre a meccsre már kapok jegyet előtte pár héttel, ahogy a cikketekben javasoltátok?
Köszi a választ.