Hangzás lehetne jobb, de az első pro-shot koncert Eloyjal. Setlist is egész jó, de azért pl. Yen helyett szívesen látnék végre egy Vendettát, Opium of the People-t vagy The Namelesst...

Láttam, hogy a bolondok minden este felgyújtották a fél stadiont, nagyon keménysoadroli írta: ↑2025.05.22. 19:25:28Én 2023-ban voltam Rammsteinen + Lorna Shore-on. Tavaly semmin. Iron Maidenre úgy volt megyek jövőhéten, de végül fater megy helyettem öcsémmel, annyira nem bánom.
Majd ha jön egy Slipknot arra megyek![]()
davi10 SOAD-ot láttad milyen durva turnét nyomtak Dél-Amerikában?
Ők nem igazán hoztak lázba, úgyhogy kihagytam. Majd novemberben megyek Lorna Shore-ra a Barba Negrába.Rinku írta: ↑2023.08.01. 11:59:07Guns koncerten voltál? Azért az sem volt gyenge, nagyon szépen összehozták, és profi munkát rakott le mindenki. Hosszúnak viszont tényleg nagyon hosszú volt, 3 és fél órás egyhelyben álldogálásban rendesen belefájdult a derekam. Megérni viszont megérte, örök élmény.![]()
Én is csak most látom, hogy válaszoltál.
Csak most látom. Hatalmas élmény volt, szerintem eddigi legjobb koncertem volt. A 3. sorban álltam, a lángok néha majdnem levitték a maradék hajam
Ha a hangosításra is ennyit fordítanának, mint a szervezésre, akkor BP egyik legjobb helyszíne lehetne. Mivel az, hogy Gojirát, a maradék Panterát, Clutchot, Amon Amarthot, és még egy sor, a szubkultúrán belüli erős közép/top szintű csapatot is le tudnak szervezni, az tényleg szép munka. A hangosítás viszont legtöbbször olyan, mintha egy erősebb Halász Jutkán veretnénk, csak a fejemet fogom. A régi helyen még az hagyján is volt, csak ott meg a padló volt akkora pusztulat, hogy negyed óra után belefájdult a hátam. Itt ez most rendben van, csak az akusztika olyan, hogy tökön szúrom magam. Kis odafigyeléssel példaértékű lehetne a Barba. Így viszont megmaradt ilyen szagos csepeli kintapcsában kócerájnak, szagos rákóczibudaihídfő kóceráj helyett. Shame. Ettől viszont remélem élvezni fogod a koncertet!
Hát az új helyről én is csak rosszat hallottam, pedig a régi szabadtéri hely szerintem egész rendben volt.