Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, nem változtattam rajta, csak újra bedobtam, hogy fent maradjon a topic a fórum ajánlóban.
Volt már az Aranylabda történetében is olyan, hogy egy játékos jó fél szezonnal vagy jó EB/VB szerepléssel végezett nagyon előkelő (akár első) helyen is. Én úgy gondolom, a jelölés jogos, de az első helyet így nálam sem ő fogja megkapni.Sinya22 írta: ↑2023.12.11. 18:59:29Kicsit Off, de KDB hogy lehet(ne) az év játékosa, mikor augusztustól sérült?Ha maradunk a City-nél akkor inkább jelölném Rodri-t helyette, akinek nagy szerepe volt egyrészt a tavaszi bl győzelemben is, meg most ősszel is a legfontosabb embere a City-nek. Mármint felőlem maradhat KDB, csak ez így érdekes kicsit, hogy az év felében nem is játszik.
Jogos jelölés Rodri is, de KdB-nek azért komoly szerepe volt a triplában, még ha szerencsétlen a döntőben meg is sérült.Sinya22 írta: ↑2023.12.11. 18:59:29Kicsit Off, de KDB hogy lehet(ne) az év játékosa, mikor augusztustól sérült?Ha maradunk a City-nél akkor inkább jelölném Rodri-t helyette, akinek nagy szerepe volt egyrészt a tavaszi bl győzelemben is, meg most ősszel is a legfontosabb embere a City-nek. Mármint felőlem maradhat KDB, csak ez így érdekes kicsit, hogy az év felében nem is játszik.
Mindkettő
Én már felvetettem, ott is van, de akkor már egyúttal megszólítanám moderátori minősítésében is az érintettet, hogy szerintem túlságosan hátracsúszott az alap hsz a sok hozzászólás miatt, és senki nem megy vissza egy oldalt, hogy megnézze.