Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hogy recrea-val is egyetértsek, ezek általában akkor vannak, amikor nyer a csapat, akkor tényleg szokott pangás lennicsababarca írta: ↑2021.11.13. 23:02:28
Most is vannak olyan napok, hogy pangás van, akár egy meccs után is max 1-2 topikban megy a harc.
Arról nem is beszélve, hogy sajnos a kosár, nfl közösség is kikopott szinte teljesen, kézilabdáról se lehet beszélni:D
Nem tudok egyetemes definíciót (illetve szubjektív szemszögből dehogy nem), de valahol az lenne nálam az alap, hogy tudom használni a fórumot (idézés, szerkesztés, stb.), normális hangvételű, kifejtett, érvekkel alátámasztott véleményeket fogalmazok meg, nem linkelek a csakfoci.hu-ról felháborodva, hogy miért cseréljük el De Jongot Ibrahimovicra, és nem facebook live kommentszekcionak használom az Élő topikot (ez utóbbi engem halálosan idegesít, de ez is szubjektív nyilván).
De ez általános jelenség, a legtöbb hetilap és hírportál meg is szüntette a fórumozást, vagy pedig zárt körűvé tette azzal, hogy fizetőssé vált. Megértem őket, a trollkodás vagy a kötekedés nem fórumozás. Ráadásul, ha jól tudom, a médiatörvény a szerkesztőségeket büntette a trágár vagy gyalázkodó kommentek miatt.
Most is vannak olyan napok, hogy pangás van, akár egy meccs után is max 1-2 topikban megy a harc.davi10 írta: ↑2021.11.13. 22:49:49Most azért jobban megy a fórum, mint mondjuk 2 éve. A Valverde éra végefelé tényleg volt idő, hogy napi 1 hsz volt, vagy annyi se. És akkor még Matyi meg palesz tartották a frontot évek óta.
De igen, maga a fórumozás sem divat, meg annyira összpontosul minden (hírek, viták, stb.) facebookra, hogy nem lennék meglepve, ha magának az Eurobarca oldalnak is visszaesett volna a forgalma az elmúlt években. A többség elolvassa a híreket a bejegyzésekben aztán vitatkozik a kommentszekcióban vagy valami csoportban.
a privat uzeneteidnel irjabrazilfan írta: ↑2021.11.13. 20:35:11A múlt héten kaptam egy egyhetes kényszerszünetet, 5 törölt hsz. miatt. Nem tudom, hogy melyik 5 hsz.-emet törölték és miért, így aztán fogalmam sincs, hogy legközelebb mit ne csináljak, hogyan ne kommenteljek. Két éve is kaptam büntit, akkor sem tudtam, hogy miért.
Most rettegek, hogy mikor jön össze a következő 5.
A múlt héten kaptam egy egyhetes kényszerszünetet, 5 törölt hsz. miatt. Nem tudom, hogy melyik 5 hsz.-emet törölték és miért, így aztán fogalmam sincs, hogy legközelebb mit ne csináljak, hogyan ne kommenteljek. Két éve is kaptam büntit, akkor sem tudtam, hogy miért.
Definiáld kérlek a “normális fórumozó”-t. Nekem kissé elcsépelt szöveg ez, olyan, mint a “régen minden jobb volt”. Nem, nem volt minden jobb.
Nem vagyok benne biztos.
Minőség > mennyiség.
~100€: YAMAHA HPH-MT5. Zenéket készítek vele, valamint gamingre is használom - nagyon finom. ~150€: Audio-Technica ATH-M50x - cimborám stúdiójában használtam, imádom ennek is a hangját. Ezekből bármelyiket veszed rosszul nem jársz!
Én kiprobaltam a Bose(bose quietcomfort 35) ilyen árú fülesét (Alzánál a Róbert Károly körúton te is kipróbálhatod), és a Sony (sony wh-1000xm3) fülesét (Westend, sony bolt), és utóbbi mellett döntöttem. Előbbi nagyobb márka ugyan, de utóbbi mellett döntöttem, mert az újabb kiadás. Nem bántam meg. Amikor kiadták ezt a Sony fülest, akkor majdnem kétszer ennyi volt az ára, de most elég jól lement, mert kijött az újabb verzió, az xm4. Ahogy olvastam, ez nem tud sokkal többet, szóval az xm3-as ilyen szempontból is jó vétel lehet. Nagyon jól teszi a dolgát, és nagyon szépen szól. Tudom ajánlani.
Mi a helyzet? Ugye vége van már?Barca_10 írta: ↑2021.09.04. 23:16:13Sziasztok! Érzelmi téma: az van hogy együtt vagyunk barátnőmmel majdnem 4 éve. Kb 7 hónapja meguntam a mókuskereket, azt hogy hazaérünk, tekerünk egy jointot majd tv-t nézünk. Így kezdtem el ötletelni mit és hogyan változtassak. Beépítettem az életembe az edzést, egészségesen étkezem, és letettem a cigit meg a zöldet is. Na ezek a változások nagyon nem tetszenek neki. Ennek 3 hónapja, előtte is voltak már problémák, de amióta eldöntöttem hogy teszek egy 180 fokos fordulatot az életemben-amiért köszönet illeti recrea kollégát és a nyers stílusát a témában-azóta beleköt még abba is hogy másfajta zenei stílusokat is hallgatok-sajnos nem vicc.
2 hete odáig fajultak a dolgok hogy megmondtam neki részemről ez ennyi volt. Ezután következett a megbánás, bocsánatkérés, sajnos az idilli állapot nem tartott sokáig.
Fejben már kezdem feladni ezt a dolgot, már nem vagyok “itt”. Kérdésem annyi lenne hogy ezt a szitut hogyan lehetne normális, felnőtt ember módjára kezelni ha a másik fél erre nem teljesen képes? Többször volt már az évben amikor szóba került hogy szét kellene menni, de rendszerint csak a dolgok rámkiabálása jött. Az örök “mert te.. de te..”. Eddig mindig megoldottuk most viszont már menthetetlennek tűnik. Olyan ember akivel ezt meg tudnám beszélni, képes is lehetne tanácsot adni de főleg megbízok benne nincs az életemben.
Előre is köszi srácok.
Még mindig?
Nekem Depay tűnik annak, sztem a lövőereje brutál.
2008ban volt egy érezhető változás, amikor átadták a keleti és északi részeit az M0 autóútnak. Onnantól tudtál autóval kiszámíthatóan közlekedni. Decemberben karácsonyig volt egy fokozódó forgalom növekedés. Ennyi. Így tudtad, hogy a reggeli és a délutáni csúcs között, ha van dolgod, akkor autóval el tudod intézni. Illetve hétvégén is ugyanez. Most már ezek nincsenek.csababarca írta: ↑2021.09.05. 13:53:02Nem tudom, én járok BP-re sűrűn, és naplózva vannak az utaim.
Erzsébet térre 5-10 perces csúszásokkal érek oda, Westend környékére is 5-10 perc különbségek vannak.
Nővérem Bem rakparton lakik (Margit hídhez közel), 5 perc csúszásban vagyok mostanában.
Tegnap mentem a Westendbe, belecsúsztam egy 15 perces csúszásba, mivel a Hősök terénél is le voltak zárva már szakaszok, aztán terelgetés volt. De a sok ökör sofőr nem vette figyelembe a rendőri jelzéseket (szerintem fele nem tudja, hogy mit jelent, ha a rendőr áll a kereszteződésben, és hadonászik a kezével), így mindenki ment be a kereszteződésbe, ha szabadott ha nem, és ott álltunk 10 percig.
Igen, egyébként hülyeség, mert tényleg beáll a belváros, de az sem állapot, hogy már a biciklisávok előtt is nem volt olyan intervallum Budapesten, amikor ne lettek volna tele az utak.
2011-12 környékén még tényleg az volt hogy reggeli csúcs, délutáni csúcs, most meg egész nap egy csúcs 4-5 éve.
Éjszaka lehet menni legalább:D