Aja új filmje, jónak tűnik elsőre.

Sok válasz nem jött, úgyhogy talán a Kings of Summer érdekes lehet. Kicsit más, mint a fent említett 2, de én úgy emlékszem, hogy nagyon jó volt ez is.
Igaz idősebbként,de én így voltam a Wolf Street Farkasával..
Ezért nálunk öltek volna. Egy srácnak volt Obi Wan figurája a Klónok Támadásából,gyakorlatilag azzal felváltotta az osztályban a Son Gokus tojásokat.Varatrix írta: ↑2021.01.26. 13:42:011999 Baljós Árnyak
Apával és a bátyámmal mentünk. A film után bementünk a Pizza Hut-ba mert volt egy akció, hogy ha megeszel egy 32 cm-es pizzát akkor kapsz egy Star Wars figurát. Pici gyerekként nagy mellényel kértük a bátyámmal a két pizzát és nem értettük, hogy apa miért nem eszik semmit. Persze kb 2 szelet után feladtuk, Apu meg bevágta a maradákot, így lett egy Qui-gon és egy obi-wan figuránk!
Apollóba is voltál?
Nálam nyertél.visca el barca írta: ↑2021.01.26. 11:24:141993, jurassic park. 12 eves voltam, annyian voltak a moziban h pótszékeken ultunk. Tesom akkor 21 eves volt, egyutt voltunk, vegigparaztuk az egszet.
Örülök,hogy előtört mindenkiből kicsit a nosztalgia.MQuCsabi írta: ↑2021.01.26. 18:19:35Miro mekkora témát dobtál be megint.
Első nekem a Lassie volt, valamelyik Pesti művészben néztük meg családdal, ki kellett jönnünk, mert túl hangos volt.
Utána rokonokkal Mechwarton egy művészben a Reszkessetek betörők valamelyik részét.
Utána jött a multiplexes korszak. Általános sulis haverokkal szinte minden hétvégén jártunk a westendbe. Armageddon, Godzilla, Baljós árnyak volt az első néhány bevésődött film. Meg a MIB elaő része. Abban van asszem az állheréjű földönkívüli. Emlékszem a baljós árnyakat és ezt apámmal együtt néztük, sW filmet soha többet nem akart látni, a MIB említett részén meg mai napig szakadva röhög, ha "szembejön" vele.
Jurassic park3 is meghatározó. Ált isk vége, osztály keménymagja, kb az első ilyen csaj-fiú vegyes bandázás. Többen magukra öntötték az üdítőt![]()
Akkor miro Te vágod, amit írni fogok!miro. írta: ↑2021.01.26. 09:24:37Srácok.
Első mozis élmény? Első film amit láttatok? Megvan még valakinek?
Nálam 1999,Pécs,Uránia mozi.
Godzilla. Azóta is imádom,főleg a Puff Daddys zenét. Kár,hogy ennyire elszabták az új kinézetét,annyira parádésan megjelenítették ott. Mikor megy a tv-ben mindig bele lesek.
Na emiatt most utána néztem, és tévedtem. 1995 karácsonya volt bocsi. 94-ben Amerikában mutatták be.csababarca írta: ↑2021.01.26. 14:00:43Basszus, ez előbb volt mint az Oroszlánkirály?
Mert akkor nekem is ez, csak azt hittem ez 96-97es film![]()
Mert hogy moziban láttam a Télaput az biztos, és azután is mekiztünk, mert volt abból is figurán:D
Basszus, ez előbb volt mint az Oroszlánkirály?
Meg tudlak érteni.
Én először VHS-en láttam, de utána rojtosra néztem, meg kellett vennem még egyszer kazettán, meg rávettem videóval valami gyerekkori családi kazettára amikor Tv-ben adták.Chino
A '90-es évek legelején (kb. 7 éves lehettem) édesapám elvitt az Űrgolyhókra.Titinho írta: ↑2021.01.26. 13:06:211994. karácsonya.
-4 fok, Nyíregyháza, Béke mozi.
9 éves voltam, fater elvitt minket öcsémmel és megnéztük a Télaput.![]()
Mai napig megnézem minden karácsonykor.![]()
Első mozi a haverokkal szintén 1999. Godzilla.
Egyébként ez azért is bukott meg, mert keleten utálták a filmet, túl "amerikai" lett. A képregényekben és rajzfilmekben a mostani a valós Godzilla kinézete is. De én is megnézem mai napig ha megy a Tv-ben.![]()
Majdnem egyébként a Titanic lett az első filmem egyedül, mert egy kiscsaj nagyon győzködött hogy nézzük meg, de inkább lemondtam a randit.'97 volt talán. Ez csak így a végén jutott az eszembe.
Jaj nekem is volt ilyen, a Harry Potter 2-re el kellett mennem egy lány miatt négyszer is a moziba, nem lett belőle semmi se (10 évesen
1994 Oroszlánkirály.miro. írta: ↑2021.01.26. 09:24:37Srácok.
Első mozis élmény? Első film amit láttatok? Megvan még valakinek?
Nálam 1999,Pécs,Uránia mozi.
Godzilla. Azóta is imádom,főleg a Puff Daddys zenét. Kár,hogy ennyire elszabták az új kinézetét,annyira parádésan megjelenítették ott. Mikor megy a tv-ben mindig bele lesek.