Barca_10 írta: ↑2021.01.06. 18:01:59
csaba, arra értettem hogy kipusztulunk amit a kapitalizmus művel a Földdel, ez a sok baromság amik manapság vannak-blm, melegek jogai, feminizmus, mindenki megsértődik mindenen a.k.a. polkorrektség-tökéletesek az ellentétek kiélezésére és elvonni a figyelmet a lényeges dolgok elől. Amazónia csak egy példa a sok közül, most a covid miatt nyílván sokkal kevesebb a szennyezés, de ha minden visszaáll egyszer normálisba és ugyanaz az eszetlen, felelőtlen életvitel folytatódik tovább ami a vírus előtt akkor az egésznek annyi haszna lesz mint a bukfenc-oldalpassz párosnak a kezdőnkben. Magyarul szerintem közeledünk az emberiség kipusztulásához.
Szerintem tévedésben vagy, ha azt hiszed a komoly döntéshozók ezekkel az ügyekkel foglalkoznak 0-24 hogy melegjogok, meg blm.
Ugyanmár. Ez a felszín, ez szól nekünk, csámcsogni.
De mindegy én nem akarok ebbe mélyebben belemenni, mert nincs meg a tudásom ehhez, mint ahogy senkinek a fórumon szvsz.
Berakhatjuk ide ezeket a videókat, de ezek még mindig ilyen piszlicsáré ügyek, amikkel össze lehet ugrasztani az embereket.
Majd a jövő eldönti.
Van olyan haverom aki 15 éve várja a zombikat, azért jár önvédelmi edzésekre, meg tart otthon baseball ütőt, de csak nem jönnek.
Én nem látom ilyen negatívan a jövőnket, ez van.
Nem idegesítem magam halálra a négereken, főleg mert sok ismerősöm van, családtag is közülük, meleg barátom is van, teljesen normális,
Jobban aggasztanak valós problémák, amik érintenek is minket, mintsem amerika problémái.
De nem vagyunk egyformák.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."