Nekem inkább disztópikus, de kinek mi...
Szerintem közületek én láttam a legkevesebbet a világból, kb. sehol nem voltam a környező országokon kívül.
Azt viszont nem hoznám viszonyítási alapnak, hogy turistáskodtatok valahol egy ideig. Teljesen más a viszonyod valakivel, akivel random először találkozol, és azzal aki beköltözik melléd. Hosszútávon szerintem kijönnek az alapvető világnézeti különbséget.
Valószinűleg én vagyok korlátolt, de én nem hiszek abban, hogy mondjuk 100 év múlva békésen egymás mellett él majd mindenki. Még ha a többség normális, akkor is lesznek ilyen indíttatású bűncselekmények. Egyáltalán nem tartom kizártnak egy faji alapú haború bekövetkezését a távoli jövőben (így is vannak ilyen bandaháborúk), még ha addigra a legtöbb emberben úgyis lesz mindenféle vér.
És ennek a kiváltói nem a diplomás orvosok lesznek, legyen az fehér vagy muszlim. Mert a BLM alatt se a diplomás orvosok gyújtogattak.
Főleg ha sokáig nyirbálják a gazdaságot, sok ember elveszti a munkáját, sokan züllenek le és megszűnik a "középosztály".
Kicsit elmentem sci-fibe, de remélem még valamennyire a komolyanvehetőség korlátain belül maradtam
Töriből soha nem voltam jó, de ha jól tudom a 3 reszre szakadt ország újraegyesítésénél "kellett" mégjobban feltölteni az országot a környező népekkel, ennek a hosszútávú hatásait meg ismerjük...