Veidt_madridista írta: ↑2020.07.08. 20:32:39
Dark
Mindenkinek must see. Ilyet én még soha nem láttam, lehetne halmozni a jelzőket. Látványt és költségvetést leszámítva minden téren kenterbe ver jó néhány nagy sorozatot...
A harmadik évad iránya alapvetően nem tetszett már annyira, mint az előző kettő, de az a fajta morális harc és a végül kihozott megoldás... a helyén volt, na. Az utolsó rész, pláne a lezárás meg különösen.
Már korábban is írtam, illetve írtuk, hogy nagyon figyelős és gondolkodós, tehát csak az kezdjen bele, aki kapható az ilyesmire. Az a fajta sorozat, ahol egy-egy rész után akár órákig bújod a netet, kombinálsz, elméleteket gyártasz, próbálsz mindent a helyére tenni a fejedben. Ezzel csak óvatosan, mert könnyen bele lehet futni spoilerekbe. Vagy csak azt hiszed, hogy abba futsz bele...
És valóban, minden a helyén van, egyetlen logikai baki, elvarratlan szál sincsen benne. Én leginkább egyébként a Donnie Darkohoz tudnám hasonlítani... téma, hangulat, sztorivezetés téren mindenképpen. A zene külön említést érdemel, zseniális az is.
Nálam 10/10 (Breaking Bad volt 9,5)
Teljesen egyetertek veled.
Soha nem lattam ennyire jol osszerakott sorozatot.
A szineszek,a karakterek,a helyszin,a ZENE,egyszeruen tokeletes. A mellekszalak is erdekesek,mindenkit a helyere tesznek a vegen,nincs senki elfelejtve.
A harmadik evad eleje kicsit elfaradt,nekem is sok volt ami ott derult ki,viszont akkor mar nagyon vitt elore a kivancsisag hogy mi lesz a vege.
Nem mellesleg,ereztek hogy mikor kell abbahagyni,hiaba van oriasi sikere.
Nincsenek toltelek hitvany evadok.
Ebben pont 3 evad volt.
Nalam is 10/10.
Ujrazni fogom az 100%.
Elkepeszto hogy vegig koncentralni kellett,es ha 3percre megneztem a telom mar porgettem vissza,mert minden parbeszednek van valami koze a vegehez.
Az utolso 2 resz meg zsenialis.
Igazi intelligens,minosegi sorozat.
A vallast,a tudomanyt,az idot ahogy osszemossak,isteni.