Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Én decemberben kezdtem dolgozni könyvelőként, szerencsére mostanra beletanultam annyira, hogy itthonról is tudjak normálisan dolgozni, szóval szerencsére az én helyzetem viszonylag jó. Mondjuk itthonról lassabban halad a meló, de ezt tudtam előre, hogy így lesz. Viszont olyan borzasztóan sok munka nincs - még -, úgyhogy bőven kevesebb, mint 8 óra alatt végzek a melóval. Ha meg olyan van, akkor bemegyek az irodába, mert sajnos itthon nincs nyomtatóm, ami azért nem árt.Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy ki hogy viseli a mindennapos home office-t? Azért kérdezem mert ahol téma volt ott nagyon vegyesen vélekedtek róla, ugye ez munkatípustól függ.
En is IT teruleten mozgom, de en mint szoftvermernok.
Leon írta: ↑2020.04.03. 18:25:47Csak is a te kedvedért kigyűjtöttem a Miro által belinkelt cikkből pár hasznos infót, mielőtt ideböfögsz megint valami pánikkeltő okosságot!dévid villa írta: ↑2020.04.03. 01:54:021. Nem fog csődbe menni a a társadalom 80-90%-a. A 2008-as válság idején se ment csődbeLeon írta: ↑2020.04.02. 22:53:22
Talán még sem vagyok olyan szívtelen.
Nem kívánom senki halálát, de aki idős és vagy beteg azt vagy ez vagy a másik kb 100 fajta betegség ugyanúgy elviheti. Most kicsit nagyobb a mortalitás de közel sincs egy spanyol nátha vagy pestis szintjén.
Ez az egész csak fel lett fújva és az emberiség inkább csődbe viszi a társadalom kb 80-90%át csak azért, hogy megpróbáljon megmenteni olyanokat akik nagy része amúgy is halálra van ítélve...
De nyilván ez így van rendjén.
Egyszer egy ismerősöm faterja mondta (orvos az ürge nem egy tanulatlan paraszt) hogy az ember a leggyengébb állat mert csak ez a faj akar minden "selejtet" minden áron megőrizni.
Nem is lesz csoda ha ezzel a túl empatikus hozzáállással majd rövid időn belül kihal az emberiség...
2. Attól még, hogy valakinek krónikus betegsége van, nem lesz halálraítélt. Simán tudna élni még 70 évesen 10-20 évet is. Csak húszmilliószor mondtuk már el, de valahogy nem jut el a kis agyadba.
3. Ha van 100 másik betegség, ami veszélyes bizonyos emberekre, akkor nem az a megoldás, hogy egy 101.-et is hagyunk korlátlanul terjedni, hadd legyen még szarabb nekik.
4. Ha szerinted ez az egész csak fel van fújva, akkor kirándulj egyet Bergamo-ban, meg nézd meg mi közeleg Spanyolországban.
Csak is a te kedvedért kigyűjtöttem a Miro által belinkelt cikkből pár hasznos infót, mielőtt ideböfögsz megint valami pánikkeltő okosságot!dévid villa írta: ↑2020.04.03. 01:54:021. Nem fog csődbe menni a a társadalom 80-90%-a. A 2008-as válság idején se ment csődbeLeon írta: ↑2020.04.02. 22:53:22Talán még sem vagyok olyan szívtelen.
Nem kívánom senki halálát, de aki idős és vagy beteg azt vagy ez vagy a másik kb 100 fajta betegség ugyanúgy elviheti. Most kicsit nagyobb a mortalitás de közel sincs egy spanyol nátha vagy pestis szintjén.
Ez az egész csak fel lett fújva és az emberiség inkább csődbe viszi a társadalom kb 80-90%át csak azért, hogy megpróbáljon megmenteni olyanokat akik nagy része amúgy is halálra van ítélve...
Egyszer egy ismerősöm faterja mondta (orvos az ürge nem egy tanulatlan paraszt) hogy az ember a leggyengébb állat mert csak ez a faj akar minden "selejtet" minden áron megőrizni.
Nem is lesz csoda ha ezzel a túl empatikus hozzáállással majd rövid időn belül kihal az emberiség...
2. Attól még, hogy valakinek krónikus betegsége van, nem lesz halálraítélt. Simán tudna élni még 70 évesen 10-20 évet is. Csak húszmilliószor mondtuk már el, de valahogy nem jut el a kis agyadba.
3. Ha van 100 másik betegség, ami veszélyes bizonyos emberekre, akkor nem az a megoldás, hogy egy 101.-et is hagyunk korlátlanul terjedni, hadd legyen még szarabb nekik.
4. Ha szerinted ez az egész csak fel van fújva, akkor kirándulj egyet Bergamo-ban, meg nézd meg mi közeleg Spanyolországban.
1. Nem fog csődbe menni a a társadalom 80-90%-a. A 2008-as válság idején se ment csődbeLeon írta: ↑2020.04.02. 22:53:22Talán még sem vagyok olyan szívtelen.
Nem,ellenkezoleg. Az ember ezert nem allat.leggyengébb állat mert csak ez a faj akar minden "selejtet" minden áron megőrizni.
Talán még sem vagyok olyan szívtelen.
Egyetértek. Föld Anya is kicsit fellélegezhet. A környezetnek jót tesz, kevesebb a szennyezés.Az én véleményem az, hogy ez most kellett az emberiségnek. Talán sok olyan megoldás születik ez alatt az idő alatt, ami hosszú távon hasznos lesz. Kényszer az nagy Úr! Szokták mondani.
Vissza a tetejére
Szépen le van vezetve, de szerintem itt a legfőbb probléma, hogy egy adott területen (lásd most NY) nagyon rövid idő alatt az átlagtól jóval több ember hal meg. Matek alapján 1 emberre és egységnyi időre nézve drasztikus a különbség, mintha sima influenza lenne. Ott sokkal hosszabb a kifutási idő és sokkal több emberre jut 1 elhunyt. Ez most lehet nagyon kocka gondolkodásnak tűnik,de igazából ez okozza a riadalmat. És persze az, hogy ismeretlen a vírus, tehát senki nem tudja biztosan mik a várható következmények, ha szabadjára engedik a vírust. Az milyen már, hogy NY-ban úgy próbálják tehermentesíteni az egészségügyben dolgozókat, hogy hűtő kamionokban tárolják ideiglenesen a holtesteket. Az én véleményem az, hogy ez most kellett az emberiségnek. Talán sok olyan megoldás születik ez alatt az idő alatt, ami hosszú távon hasznos lesz. Kényszer az nagy Úr! Szokták mondani.
itt nem az a vita téma, hogy jó ötlet volt e vagy sem, hanem hogy le kellett állítani vagy nem.
Leon fele velemeny,esszeru alatamasztasokkal.
Elképesztő, hogy te mennyire buta vagy hallod, és már megint nyomod itt a baromságaidat, bicskanyitogató. Őszintén csodálkozok, hogy mennyire buta emberek is élnek ezen a bolygón, össze kéne zárni téged a fehéroroszokkal, megérdemlitek egymást. Elkapná valamelyik rokonod, szüleid, bárki és nem tudná leküzdeni, akkor egyből más lenne a leányzó fekvése te gy.kér.Leon írta: ↑2020.03.31. 08:03:42A fehérorosz elnök nyiltakozata:
"Jobb állva meghalni mint térdelve élni. Nincs világjárvány csak tőle való félelem pszichozisa."
Náluk nem szünetelnek a bajnokságok,nincsenek kijárási korlátozások. És eddig egy ember sem halt bele ebbe a koronacirkuszba.
A svéddekkel együtt majd jót röhögnek a többi be...ri csődbe ment államon amikor vége lesz ennek a globális hiszitinek.
Leon írta: ↑2020.03.31. 08:03:42A fehérorosz elnök nyiltakozata:
"Jobb állva meghalni mint térdelve élni. Nincs világjárvány csak tőle való félelem pszichozisa."
Náluk nem szünetelnek a bajnokságok,nincsenek kijárási korlátozások. És eddig egy ember sem halt bele ebbe a koronacirkuszba.
A svéddekkel együtt majd jót röhögnek a többi be...ri csődbe ment államon amikor vége lesz ennek a globális hiszitinek.
Milyenjó, éppen tegnap ugrott meg a fertőzöttek száma 60%-kal náluk. Az olasz minta alapján nem sok jóra számítok. Ráadásul a beszámolók alapján nem is tesztelnek eleget (még a tüdőgyulladásgyanús eseteket sem). A számok amiket közölnek valószínűleg nagyon nem fedik a valóságot.Leon írta: ↑2020.03.31. 08:03:42A fehérorosz elnök nyiltakozata: