Mi az összefüggés a koronavírusvinnyogás meg hogy valaki realos között?
a világ gazdaságát percenként újraosztják a tőzsdéken, mit kell újra osztani?
vagy kinek az érdeke? ezután is kína-usa gazdasági verseny lesz, aztán jön a többi.
a gazdagok gazdagok maradnak, a szegények meg szegények.
persze lesznek akik megszívják, de mondjuk full nem érdekel az adócsalók vállalkozásai, meg a hotelek, éttermek siránkozása a helyzet miatt, utóbbi 10 évben aki nem tudott ezekben a szférákban összespórolni 2-3 évre valót, ott nem a gazdaság újraelosztásában van a hiba.
egyébként aki beszél róla, az nem biztos hogy fél tőle, engem pl hidegen hagy a dolog, nem félek tőle, de betartom a szabályokat, ami rossz, de ez van. mellette kicsit én is azt gondolom, hogy nagyobb a füstje mint a lángja a dolognak, de azért nézve az olaszokat már ez is sántít. és jön a többi ország is lassan mellé.
magyar kormánynak meg "jól jött" ez, hogy erre a következő 4-5 évben propagandát húzhatnak, mint a migránsokra, és ezzel fognak takarózni majd szépen. most mondjuk reálisan mert megfekteti a piacot, de egyébként sem volt olyan rózsás a gazdasági helyzet, mint ahogy kommunikálták évek óta.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."