EuroBarca filmklub
- Veidt_madridista
- Madridista
Climax (2018)
Először azt gondoltam, hogy nagyon nem hiányzik ez nekem így a végére
de aztán egészen felkeltette az érdeklődésemet. Egyszerűen annyit gondolok erről, hogy tipik művészfilm: a cselekménynek és a felvezetés ellenére a szereplőknek sincsen jelentőségük, unortodox módon a rendezés áll a középpontban, a cél pedig egyszerűen a Noétól megszokott sokkolás (ebből a szempontból nagyon jó húzás volt egy oda nem illő kisgyerek szerepeltetése). Végső soron ez sikerült is. De elég volt egyszer megnézni, az is biztos.
5/10
Én ezzel végeztem is. Jó kör volt.
Először azt gondoltam, hogy nagyon nem hiányzik ez nekem így a végére

5/10
Én ezzel végeztem is. Jó kör volt.
- Veidt_madridista
- Madridista
- davi10
- Llegenda del Barça
Rust Creek
Nem rossz film, de kb. semmiben nem tud kiemelkedni, tipikus "középszer".
Mondjuk elbeszélgetnék a forgatókönyvírókkal, mert volt 1-2 olyan húzás, amit nem igazán értettem.
Az operatőri munka szerintem jó volt, és én bírom az ilyen eldugott amcsi-kisvárosi környezetet a filmekbe.
Szerintem tipikus egyszernézős film, megadom rá a standard 6,5-öt.
Én ezzel meg is volnék, köszi mindenkinek!
Nem rossz film, de kb. semmiben nem tud kiemelkedni, tipikus "középszer".
Mondjuk elbeszélgetnék a forgatókönyvírókkal, mert volt 1-2 olyan húzás, amit nem igazán értettem.
Szerintem tipikus egyszernézős film, megadom rá a standard 6,5-öt.
Én ezzel meg is volnék, köszi mindenkinek!

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Na akkor hozom, hogy aki akarja nézhesse
Rust Creek
Nem egy ismert film, remélem még senki nem látta. Szerintem bőven jobb mint amit a pontszám mutat, nálam 7,5-8-at megérdemel. Remélem tetszeni fog mindenkinek

Rust Creek
Nem egy ismert film, remélem még senki nem látta. Szerintem bőven jobb mint amit a pontszám mutat, nálam 7,5-8-at megérdemel. Remélem tetszeni fog mindenkinek

- davi10
- Llegenda del Barça
Ezt mondjuk eddig se értettem, hogy miért segít, ha 1-2 nappal később jön a film, nincs időkorlát, hogy 5 napon belül meg kell nézni, és aki le tudja zavarni, annak van rá lehetősége.
Sőt, legalább akinek lassú a nete, annak több ideje van, hogy leérjen a tékából
Az 1 hét pihi tényleg jót tett, most nem arról beszélek, de nem tudom miért segítene, ha soadroli nem ma, hanem holnap vagy holnapután ajánlana. Főleg mivel utolsó kör, még arról sincs szó, hogy eltoljuk az egészet.
Sőt, legalább akinek lassú a nete, annak több ideje van, hogy leérjen a tékából

Az 1 hét pihi tényleg jót tett, most nem arról beszélek, de nem tudom miért segítene, ha soadroli nem ma, hanem holnap vagy holnapután ajánlana. Főleg mivel utolsó kör, még arról sincs szó, hogy eltoljuk az egészet.

- Veidt_madridista
- Madridista
- davi10
- Llegenda del Barça
Felőlem jöhet ma, ha minden jól megy ma megnézem, holnap írok róla és akkor én kész is vagyok.soadroli írta: Mikor hozzam a filmem? (fogalmam sincs mi lesz az)

majdnemsoadroli írta:én holnap hozom mindkét filmet

Ink
Én ezt már láttam régebben, nézés közben ugrott be. Próbáltam eltemetni az emlékét, de csak előjött

Climax
Na ez viszont kínszenvedés volt. Az egyetlen pozitívum az operatőri munka. Lehet beszívva kellett volna nézni, de én nem szoktam olyat

Pedig én igen jószívűen szoktam pontozni, de ebben a körben azért megnehezítitek a dolgomat

Mikor hozzam a filmem? (fogalmam sincs mi lesz az)

én holnap hozom mindkét filmet, a Climaxot láttam nemrég (bár ne láttam volna
), az ajánlást meg amikor majd mondjátok 

- davi10
- Llegenda del Barça
Climax
Nem láttam még Gaspar Noé filmet, úgyhogy jól beharangoztad
Érdekes film volt, köszönöm az ajánlást.
Sztori 4/10
Megvalósítás 9/10
6,5/10
Nem láttam még Gaspar Noé filmet, úgyhogy jól beharangoztad

Sztori 4/10
Megvalósítás 9/10
6,5/10

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Ink: 5 pont
Nekem a színészek pont bejöttek, de ez a sztori apám. Igazából a legvégéig még ült is, azt mondom, tetszett is, de nekem a végső csavar nem jött be, meg nem is igazán értelmezhető.
Sok ilyen multiverzumos filmet láttam meg bírom is őket, de ez egy katyvasz volt.
Nekem a színészek pont bejöttek, de ez a sztori apám. Igazából a legvégéig még ült is, azt mondom, tetszett is, de nekem a végső csavar nem jött be, meg nem is igazán értelmezhető.
Sok ilyen multiverzumos filmet láttam meg bírom is őket, de ez egy katyvasz volt.

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az én ajánlásom:
Climax (2018)
Folytassuk a nem könnyen emészthető filmek sorát. Aki látott már Gaspar Noé alkotást, az tudhatja, hogy a rendező szereti feszegetni a befogadói határokat. Lesz benne pár angol mondat is, nem csak franciául mennek majd a párbeszédek.
Ha valaki látta, jelezze.
Climax (2018)
Folytassuk a nem könnyen emészthető filmek sorát. Aki látott már Gaspar Noé alkotást, az tudhatja, hogy a rendező szereti feszegetni a befogadói határokat. Lesz benne pár angol mondat is, nem csak franciául mennek majd a párbeszédek.

Ha valaki látta, jelezze.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
- davi10
- Llegenda del Barça
Ha nem túl nagy gond, akkor én rád bíznám a szerkesztgetést.Petr írta:Nyaralok gep nelkul, jovo vasarnapig igy nem tudok hozni semmilyen ertekelest. A tablazatot publikussa tegyem vagy frissitsem kesobb?
Nekem jöhet, dobd be, legalább kiderül, hogy kell-e újat hoznod.VictorValdes19 írta:Többiek az értékeléssel hogy állnak? Írhatom az ajánlásomat?

- VictorValdes19
Nem ússzátok meg még előtte az enyémetMQuCsabi írta:Frissíted majd később, az elég szerintem.
Roli jön majd az utolsó ajánlással?

PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- VictorValdes19
Ink (2009)
Fantázia és bátorság egyaránt van benne. Néhol nagyon tetszett a megvalósítás, utána pedig "ne már"", s végig ez volt az érzésem a filmmel kapcsolatosan. A látványvilága korlátozott.
Tipikusan megosztó film, legtöbbnek vagy top kategóriás, vagy a nézhetetlen. Nekem a kettő között van, 1x mindenképpen érdemes volt látni, bár én alapból kedvelem a nehezen emészthető, "művész"filmeket, de az operatőr munkája összességében levitte nálam a pontokat.
5,5 pont
Fantázia és bátorság egyaránt van benne. Néhol nagyon tetszett a megvalósítás, utána pedig "ne már"", s végig ez volt az érzésem a filmmel kapcsolatosan. A látványvilága korlátozott.
Tipikusan megosztó film, legtöbbnek vagy top kategóriás, vagy a nézhetetlen. Nekem a kettő között van, 1x mindenképpen érdemes volt látni, bár én alapból kedvelem a nehezen emészthető, "művész"filmeket, de az operatőr munkája összességében levitte nálam a pontokat.
5,5 pont
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!