Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
https://www.youtube.com/watch?v=gbVwLxfZtLQvisca el barca írta:és még a szinkront is brutálisan eltalálták, kaja mintha csujára írták volna az egész karaktert.geridoss írta:Santiago Segura - Torrente
és még a szinkront is brutálisan eltalálták, kajak mintha csujára írták volna az egész karaktert.geridoss írta:Santiago Segura - Torrente
+1Bob_Marley írta:Marlon Brando a Don
Az az elegancia és keménység páratlan volt.
én megakartam nézni, de azt mondják egy az egyben ugyanaz mint a cillian murphy-féle anthropoid így letettem róla. utóbbit láttam, jó film.Nervo írta:A Himmler agyát Heydrichnek hívják című filmet látta valaki, vélemény??
Nekem nagyon nem jött be. Mondjuk az is benne van, hogy iszonyatosan nagy Poirot fan vagyok, az összes regényét/novelláját olvastam és láttam, Persze aki még "szűz" volt ebben a témában, annak más lehet. David Suchet lehetetlen pótolni. Még Peter Ustinov is belebukott, pedig róla nem kell beszélni + az az atmoszféra ami jellemzi a Poirot könyveket/filmeket sehol sem volt, pedig az adja az igazi sava-borsát. És még a csattanó sem akkora durranás.miro. írta:Gyilkosság az Orient Expressen
Ezzel a hsz-szel csak magadat tetted nevetségessé, már bocs...zola8787 írta:
Sikerül megmenteni a világot? Remélem igen.
Várok már egy olyan szuperhősös filmet, ahol mindenki megdöglik és a gonosz átveszi a hatalmat
Amúgy a bosszúállók előtt senki sem akarta a világot pusztulásba dönteni? Mi a francért vártak addig, míg összeállnak a menők? Ajj, olyan buták ezek a gonoszok
Illetve remélem, hogy thor végig irányítja a harcot és nem az utolsó 5 percben nyeri a csatát.
Bocsi minden szuperhősös rajongótól, de van egy séma és arra felhúznak 200 filmet, nincs miért izgulni, úgyis tudni mi lesz a vége.