A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Tegnap megnéztem én is a filmet és háááát, kicsit karcsú lett szerintem. Időnként tényleg nagyon vontatott, számomra indokolatlanul elnyújtott vágások, picit lapos történet a brutál hossz mellett. Imádom szeretem Tarantinot, továbbra is a kedvenc rendezőm, de ez most egy pöttyet mellément nekem.Chino írta:BarcaPamp írta:Tegnap láttam Tarantino új filmjét, az aljas 8-ast. Aki meg akarja nézni, készüljön fel 2 és fél óra tömény dialógusra (Tarantino stílusban-minőségben), és a végén 20 perc akcióra. "Kicsit" több akció elfért volna benne szerintem, és másfél órásra is simán meg lehetett volna csinálni a fimet, kár volt ilyen hosszúra húzni.
Még így is majdnem a több. mint 180 perces verziót mutatták be. Nem lesz korszakos alkotás, de egynek elmegy Tarantino-film, egy kis 10 kicsi négerrel fűszerezve. A dialógusok és a monológok számomra felemásak voltak. Volt ami nagyon ült és van bőven idézési-faktor, ugyanakkor sok volt köztük a vontatott, unalmas rész és nem a film hossza miatt. Tim Roth egy kicsit csalódás volt, gyakorlatilag belekényszerítették egy Christop Waltz szerepbe. Sam Jackson hozta amit tud, de igazán Walton Goggins és Jennifer Jason Leigh aki igazán tetszett.
Mindenképp megéri beülni rá, de kicsit pofátlanság volt 70 mm-es formátumot választani egy ilyen kamara-westernre. És ne féljen senki szinkronnal megnézni, jól eltalálták.
BarcaPamp írta:Tegnap láttam Tarantino új filmjét, az aljas 8-ast. Aki meg akarja nézni, készüljön fel 2 és fél óra tömény dialógusra (Tarantino stílusban-minőségben), és a végén 20 perc akcióra. "Kicsit" több akció elfért volna benne szerintem, és másfél órásra is simán meg lehetett volna csinálni a fimet, kár volt ilyen hosszúra húzni.
Jó, mondjuk az a díj tényleg egy nagy vicc. Olyanokat is jelöltek rajta anno, mint Jack Nicholson, Anthony Hopkins, Michael Caine, Al Pacino, Peter O’Toole, George C. Scott, Robert Redford vagy Ralph Fiennes; hogy csak néhány nevet említsek!BarcaPamp írta:Ez a Stallone - legjobb mellékszereplő díj eléggé durva, főleg annak a fényében, hogy a legrosszabb színésznek járó díj (Golden Raspberry Awards) 30 éves történetében 14-szer (!!!) jelölték a díja, és ebből 2-szer el is nyerte azt.
Forrás:
https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Ra ... orst_Actor" target="_blank

DiCaprio is, váháháámessideco írta:A Saul fia elnyerte a Golden Globe-tRég nem kapott ekkora elismerést magyar film.
messideco írta:Foglyuk

Csak erre reagálnék.palesz77 írta:Na, nagy nehezen én is eljutottam a Star Warsra..Olvasgattam is a spoilereket, kis saját vélemény.

zola8787 írta:
Ti nem örülnétek az előzmények előzményének? Én nagyon kíváncsi lennék egy fiatal Yodára meg az erő és jedik "kezdetére".
Ja és nem érdekel, hogy lehúzzák a bőrt a bőrről, aki szereti a Star Wars-t úgyis megnézné ha 20 film jönne is ki
Én egy Old Republic trilógiárt odaadnám a még meg nem lévő diplomámat is.zola8787 írta:
Ti nem örülnétek az előzmények előzményének? Én nagyon kíváncsi lennék egy fiatal Yodára meg az erő és jedik "kezdetére".
Ja és nem érdekel, hogy lehúzzák a bőrt a bőrről, aki szereti a Star Wars-t úgyis megnézné ha 20 film jönne is ki
Akkor kifejteném bővebben. A 2 film eléggé egy kategória minőségben, de a TG pozitív, míg az Antman negatív csalódás volt. A TG-től nem vártam semmit, arra számítottam h nagy bukás lesz, de ha az ember kikapcsolja az agyát egész élvezhető, hála a nem rossz(nem is kiemelkedő) akcióknak, jó látványnak és pár kimondottan jó színésznek. Arnoldnak még mindig nagyon jól áll a szerep. Ezzel szemben az Antman akciói maximum viccesek voltam, a főszereplőt ki nem állom és úgy általában a Captain America óta nem volt ilyen gyenge Marvel képregényfilm. Mindkettő tele van logikai bakival, de amíg az TG pár látványos akcióval tereli el a hülyeségekről a figyelmet, addig az Antman ugyanezt CGI hangyákkal. Asszem ez utóbbi mondat mindent elmond.visca el barca írta:én ezt nem értem...noname írta:...
a terminátorhoz (ami azért egy elég komoly előzménnyel és háttérsztorival rendelkezik) leírod h agyatlan szórakozásnak jó, az antmant meg logikai bakikra hivatkozva lehúzod, holott épp ez a film szolgálja az "agyatlan" kifejezést

Ha Kurt Russell, akkor már inkább a Bone Tomahawk. Mozis minőségű TV-film, egyedül a horror-elemek lehetnek azok, amik neked nem tetszenének. Vagy ha régimódibb western/road movie, akkor a Slow West Fassbenderrel, abban már nem lehet kivetnivalód.Bob_Marley írta:...
én ezt nem értem...noname írta:...

Nem az igazi. Belenéztem kíváncsiságból, aztán végül csak végigültem. Nem igazán western, inkább vadnyugati világban játszódó kamaradráma, ami a felénél átmegy krimibe. A humorforrás klasszikus tarantinoi, amit gondolom az írásod alapján nem szeretsz túlzottan. Az utolsó harmadáig szépen épülget, de aztán teljesen indokolatlanul átment trash-be, ami már nekem sem tetszett... Egyébként holnap lesz vetítés a sajtósoknak, szóval várhatóan kedden és szerdán lesz róla egy csomó kritika, úgy könnyebb lehet belőnöd..Bob_Marley írta:Hateful Eight