Egyébként akinek megvan a megfelelő kapcsolata és lehetősége ahhoz, hogy utazásokat szervezzenek, azok szerintem valami essssssszméletlen nagy pénzeket akaszthatnak le ezzel.
Ott vannak pl a Thomas Cook Sport-osok, régen Szabella és Sportglobaltours-osok. Tavaly januárban velük voltam az AtMa elleni kupameccsen. Mikor még 2013-ban voltam a Milan ellen, akkor mi full-full saját szervezésben voltunk ugyan úgy hétfő-szerda rendszerben. Még oda és vissza is ugyan azzal a géppel repültünk, mint Ők. Akkor mi megjártuk 90ezerből per fő. Ebben benne vannak a következők:
-repjegy oda-vissza hétfő-szerda
-meccsjegy, rövid oldal 4. szint, szögletzászlónál
-szállás, 4*-os hotelben ( a városban ez van legközelebb a Camp Nou-hoz)
-reptérről bejutás a transzferbusszal és visszajutás a reptérre
-mindkét nap metró napijegy
-stadiontúra belépő
Ugyan ez náluk 140ért így szólt:
-repjegy oda-vissza hétfő-szerda
-meccsjegy, hosszú oldal 5. szint (nem garantálják az egymás mellé ülést)
-transzfer a reptérről és reptérre
-3*-os hotel elég messze a stadiontól és a városközponttól meg még messzebb, ahol még metrómegálló sincs
-transzferek a város nevezetes pontjaira (ami abból áll, hogy felvesznek a hotelnél, leraknak majd 1-2 óráig csinálj amit akarsz, gyülekező ekkor itt, és visszavisznek a hotelbe) és a meccsre oda-vissza
És tuti, hogy ők a meccsjegyet is olcsóbban kapják, mivel hivatalos jegyértékesítő partnerek.
A szállást is biztos kedvezménnyel, mert bejáratott szállodák vannak, ahova szokták vinni a vendégeket. Kizárt dolognak tartom, hogy ne lennének leszerződve a szállodákkal, hogy kapnak x százalék kedvezményt, de cserébe heti 1-2x hozok nektek 30-50 embert.
A repjegyben is biztos van turpisság, mivel mikor megkaptuk a visszaigazoló dokumentumot, hogy le van foglalva a repjegy, az nagyon nem úgy nézett ki, mint az, amit mi kapunk egyéni szervezésben e-mailben a WizzAir-től.
Szóval ha én ki tudok hozni egy meccset 90-ből, akkor ők tuti, hogy kihozzák max 70ből. És így adják 140ért. Tehát nekik ezen van 70ezer ft-juk. És ez csak egy ember. Az AtMa ellen ha jól emlékszem több, mint 40en voltunk.
Pl. itt van most a Bilbao elleni meccsre az ajánlatuk: 137.600/fő, repjegy péntek-hétfő, szállás 4*-os hotel 3 éj, reggelivel, meccsjegy a legfelső karéjba, hosszú oldalra.
Most kiszámoltam: kijött 93.000 ft-ból. Reggelivel együtt legyen 100.000 Ft. Igaz ők még adnak hozzá transzferálást az egész út során, de ez akkor is 1 főnél 37.600 ft plusz. Ha 20 fővel számolsz, akkor az 752.000 ft. Nehogy már ennyibe kerüljön a transzferálás és az idegenvezetés