2016.01.08. 13:50:09
Most lehet kicsit fura lesz amibe belekezdek, de talán átjön a "probléma", ha nem akkor az illetékesek törlik.
Hetek,sőt inkább hónapok óta fogalmazódik ez meg bennem, de mostanra már olyan mértéket öltött egy bizonyos jelenség a fórumon, hogy szóvá "kell" tennem, bízva hogy nem csak én látom így, nem csak engem zavar.
Szóval miért van az,hogy van pár fórumozó, aki tök mindegy mi a téma, tök mindegy, miről van szó, bejön a topikba, és láthatóan beböfög valamit, úgy, hogy el se olvassa az előzményeket, teszem azt nem látta a meccset, nem olvasott hírt, nem látta az adott eseményt, azt se tudta eddig hogy van ilyen, de jönnek, és puffogtatják a közhelyeket.
Lehet így érzik jól magukat egyesek, de engem már borzasztó módon irritál ez a jelenség.
A másik,hogy szerintem többen nem olvassák el amiket ír a másik egy vita közben, csak az elejét, és arra reagálnak valami teljesen odanemillő dolgot. Most az espanyol elleni meccset tudom felhozni, mert megint előjött durván ez,illetve Katinka ügynél is. (És nem Bob,nem rád célzok) Nyomatják a közhelyeket, de szerintem csak azért, hogy ellentmondhassanak.
Ez egyrészt jó,mert pörög az oldal, jönnek a kommentek szépen, de másrészről borzasztó káros az,hogy semmibe veszik az ember írását. Mert én pl személy szerint érzem/tudom azt,hogy ha 5-6 sornál többet írok, az már megerőltető sokaknak, inkább beleolvas az elejébe, megpróbálja kitalálni,hogy vajon miről szól a hozzászólás többi része, aztán jön és puffogtat, holott nem is arról van szó.
Ezt hosszabban is ki bírnám fejteni, de szerintem ez is az első pár mondatig lesz elolvasva, és jön az osztás,mint sok esetben.
Nem tudom,lehet túlreagálom, de engem mostmár rettentően zavar. Én mindenki véleményét elolvasom, próbálom megérteni, ha nem értek vele egyet,akkor megfogalazom a kritikát vele szemben. De nem érzem azt,hogy pl az én kommenteimmel is hasonlóan járnak el. De látom,hogy nem egyedi az eset, mert nem minden vitában vagyok benne, de mindent elolvasok, és nagyon látszik,hogy ki az aki értelmesen akar vitatkozni, ki az aki csak akadékoskodik, és csak azért is mondja a magáét,még ha fogalma sincs a vita indulásáról, se az addigi eszmecseréről.
Elnézést, de ezt ki kellett írnom, mást a helyesírás zavar, vagy egyéb dolgok, engem egymás semmibe nézése akaszt ki mostmár teljesen.
Akinek nem inge ne vegye magára, meg nem várok változást, én hasonló szellemben fogok írni a továbbiakban is, tiszteletben tartva a másikat, amennyire tőlem telik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."