Sportfogadás
- visca el barca
- Presidente del Barça
jó tipp, multkor nekem is jött, a matracosok elég simán hozzák ezeket a win+3.5 undereket
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A héten elkezdem hamarabb.
11935 Granada-Atletico Madrid 03. 1x2 3,5 Vendég és kevesebb
A két csapat helyezése és tudásbeli különbsége önmagáért beszél. A Granada az egyik leggyengébb házigazda, ellentétben az "atmával" akik a legjobb idegenbeli mérleggel rendelkeznek. Egyik csapat sem a sok gólos meccsek bajnoka, van rá esély, hogy ezt tartani is fogják.
11935 Granada-Atletico Madrid 03. 1x2 3,5 Vendég és kevesebb
A két csapat helyezése és tudásbeli különbsége önmagáért beszél. A Granada az egyik leggyengébb házigazda, ellentétben az "atmával" akik a legjobb idegenbeli mérleggel rendelkeznek. Egyik csapat sem a sok gólos meccsek bajnoka, van rá esély, hogy ezt tartani is fogják.
Nem szoktam MU meccseket nézni, kivételesen most bekapcsolódtam, bár már elúsztunk.
Igazad volt VEB! Ezzel a játékkal vallatni lehetne! Egész egyszerűen nézhetetlen.
Ettől még az Eibar játéka is szimpatikusabb.
Igazad volt VEB! Ezzel a játékkal vallatni lehetne! Egész egyszerűen nézhetetlen.
Ettől még az Eibar játéka is szimpatikusabb.
- visca el barca
- Presidente del Barça

ez mekkora. az everton a 95. percben bemakkolja a győztesnek tűnő gólt, aztán a bournem. a 97.-ben egyenlít

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

már szalagavatód van? hogy repül az időS.Agüero írta:Bocs, srácok, tudom, az utolsó 3 alkalommal nem voltam, most van a szalagavatóm, szóval semmi időm nincs+még a fejemből is kiment, e végett.

akkor jövőhéttől beszállok, Alcantara rábeszélt. a Matyi szintjét megpróbálom hozni

- visca el barca
- Presidente del Barça
oké, nekem 8.... kanty sem tudom hol jár, remélem semmi komoly, a fórumon sem láttam az elmúlt 3 hétben.
atleti - espanyol H és 3.5-
atleti otthon könnyen hozza ezt a meccset, klasszis különbség van a két csapat között. 3.5- adja magát, az atleti a 12 bajnokiból mind a 12-t 3.5 gól alatt hozta
FELADÁSI HATÁRIDŐ: SZOMBAT 15:30
messias
15858 - H - spörsz - cselzi - 2.55
balinteer
03823 - V - bournem - everton - 2.50
alcantara
05549 - V - leicester - mu - 2.30
én
26407 - 01 - atleti - espanyol - H és 3.5 alatt - 1.75 (mikor kinéztem még 1.8 volt, de levitték és nincs időm másikat keresni, szóóóóóri
)
26x, 5300 HUF
hajrá
atleti - espanyol H és 3.5-
atleti otthon könnyen hozza ezt a meccset, klasszis különbség van a két csapat között. 3.5- adja magát, az atleti a 12 bajnokiból mind a 12-t 3.5 gól alatt hozta
FELADÁSI HATÁRIDŐ: SZOMBAT 15:30
messias
15858 - H - spörsz - cselzi - 2.55
balinteer
03823 - V - bournem - everton - 2.50
alcantara
05549 - V - leicester - mu - 2.30
én
26407 - 01 - atleti - espanyol - H és 3.5 alatt - 1.75 (mikor kinéztem még 1.8 volt, de levitték és nincs időm másikat keresni, szóóóóóri

26x, 5300 HUF
hajrá

VEB!
Javasolom, hogy Matyikát tegyük felejtősre! Hoztam helyette Soadrolit, ha a héten nem is( bár van egy tippje) de jövő héttől beszállna!
Javasolom, hogy Matyikát tegyük felejtősre! Hoztam helyette Soadrolit, ha a héten nem is( bár van egy tippje) de jövő héttől beszállna!
Spurs-Chelsea H
Mou elvesztette az öltözőt, Spurs ellenben jó formában van. Hazaiban behúzzàk, idén januárban is megverték őket.
Mou elvesztette az öltözőt, Spurs ellenben jó formában van. Hazaiban behúzzàk, idén januárban is megverték őket.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- visca el barca
- Presidente del Barça
fél8-ig vagyok, ha addig nem jön még 1 ember, akkor a heti adag törölve, 3 tippel nem sok értelme van

- balinteer
- Capitá del Barça
03823 Bournemouth-Everton V
Az Everton nagyon jó formában van, végre kezdenek összeállni, ezelőtt hétvégén fölényesen nyertek a Villa ellen, a Bournemouth meg bemákolt egy döntetlent a Swansea ellen idegenben.
Mégegyszer nem lesz ilyen szerencséjük és magabiztosan győznek a liverpooliak.
Az Everton nagyon jó formában van, végre kezdenek összeállni, ezelőtt hétvégén fölényesen nyertek a Villa ellen, a Bournemouth meg bemákolt egy döntetlent a Swansea ellen idegenben.
Mégegyszer nem lesz ilyen szerencséjük és magabiztosan győznek a liverpooliak.
EuroBarca NFL League Season 17/18: 1st Place
- visca el barca
- Presidente del Barça
Alcantara írta:Mondjuk hoznám a Chelsea vendéget!

azt én akartam

(nem, nem kell más, jó lesz az)

Nézzek mást?
Van még idő!
Mondjuk hoznám a Chelsea vendéget!
Van még idő!

Mondjuk hoznám a Chelsea vendéget!
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem lehet, biztosAlcantara írta:(Nehéz döntés, lehet mellényúlok.)

néha belefutok egy-egy mu meccsbe, jól mutatja az egész liga színvonalát, hogy egy ennyire kókler csapat a 2. helyen áll (a bl-ben meg lehet tovább sem mennek a félelmetes wolfsburg, psv duó mögött

nah de ha ilyen bátran választottál akkor majd én is vmi hasonlót hozok

05549 Leicester-MU V 2,3
( Nehéz döntés, lehet mellényúlok.)
A "Rókák" eredménye eddig tiszteletet parancsoló. Nagy csapattal csak kétszer találkoztak eddig, győzni nem tudtak otthon, az Arsenal például 5-öt gurított nekik. Közép-és alsóházi csapatok ellen gyűjtögetik a pontjaikat szorgalmasan. A MU a játékoskeretet figyelembe véve sokkal erősebb csapat, nagyjából gatyába is rázta mára a holland a keretet, nem véletlen másodikok a tabellán.
Véleményem szerint ebben a fordulóban átveszik a vezetést, a Leicester meg a karácsonyi sorozatterhelés után fog igazán a helyére kerülni a tabellán. Kis csapatoknak itt kezdődik igazán a rostálás a PL-ben.
Mindenképpen érdekes összecsapás lesz, mert a legtöbb gólt rúgó csapat (28) kerül szembe, a legkevesebb gólt kapó (9) csapattal.
Lever és a Napoli szerintem győz. A többi nagyon szimpatikusvarnagykrisztian írta:7végi6os:
Tottenham - Chelsea D
Marseille - Monaco D
Leverkusen - Schalke D
Sevilla - Valencia D
Napoli - Internazionale D
Braga - Benfica D
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
7végi6os:
Tottenham - Chelsea D
Marseille - Monaco D
Leverkusen - Schalke D
Sevilla - Valencia D
Braga - Benfica D
Tottenham - Chelsea D
Marseille - Monaco D
Leverkusen - Schalke D
Sevilla - Valencia D
Braga - Benfica D
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Ezt nem hiszem el......tegnapi történet......ezen már csak
tudok!!!
http://kepfeltoltes.hu/view/151124/Scre ... es.hu_.jpg" target="_blank

http://kepfeltoltes.hu/view/151124/Scre ... es.hu_.jpg" target="_blank
3,1ről indult múlt héten. Agyaltam a hendin 5,5ért,de ahhoz sok pénz volt ez.Fecooo írta:látom te is megtetted 2,8-értdaffy írta:Ha már bukó,legalább anyagilag megérte:
10k->30k
barca
én csak egy Mátyást mertem rárakni...
látom te is megtetted 2,8-értdaffy írta:Ha már bukó,legalább anyagilag megérte:
10k->30k
barca

én csak egy Mátyást mertem rárakni...
Ha már bukó,legalább anyagilag megérte:
10k->30k
barca
10k->30k
barca
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
7végi6os:
Rennes - Bordeaux D
AZ Alkmaar - Heerenveen D
Udinese - Sampdoria D
Real Madrid - Barcelona D
Internacional - Gremio D
Panathinaikosz - Olympiakosz D
Rennes - Bordeaux D
AZ Alkmaar - Heerenveen D
Udinese - Sampdoria D
Real Madrid - Barcelona D
Internacional - Gremio D
Panathinaikosz - Olympiakosz D
- visca el barca
- Presidente del Barça
uh tényleg, jinxeltem egy jó nagyot, bejött.
majd a következőn elmegy
szerk: szvanszi hogy hasít... nem véletlenül vitték fel meccse előtt 1.8-ról 2.3ra az oddsot...
majd a következőn elmegy

szerk: szvanszi hogy hasít... nem véletlenül vitték fel meccse előtt 1.8-ról 2.3ra az oddsot...

1-2visca el barca írta:kár h nem néztem meg a feladás előtt a MU sérültjeit.... sokáig bírtuk megint...

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati