S.Agüero írta:Bob_Marley írta:Az a baj, hogy ezen a rohadt újságos tippmixen kevés vagy egyáltalán nincs is NBA.....pedig baromi szívesen beszállnék főleg így szezon elején lehet jobbakat húzni, mert baromira nincs még erősorrend és az irodák is bizonytalanok. Tegnap is simán jött az Atlanta meg a Memphis is és jó oddsok voltak rajtuk. De abba ne hagyjátok bár nyeremény nem sok van, de alapvetően a fogadást szórakozásnak tekintem fix pénzkereseti forrásnak nem lehet. És mókának ez a 200 forintozás abszolút jó, innen szoktam meríteni focira a tippeket csak sajnos eddig nem jöttek be.

Tessék :
https://bet.szerencsejatek.hu/tippmix/s ... ionid=1296" target="_blank
Ez most benne van az újságban is? Mert az oké, hogy neten lehet rá fogadni, de itt csak újságos fogadások vannak. Mert ezek mai fogadások amúgy.
Mára egyértelműen gondolkozok a Celticsen, otthon vagyunk és tavaly is sikerült már a Torontot nem egyszer megtréfálni még ha szoros meccseken de akkor is.

-3 és 2.05 odds van rá. Másik a Pistons-Bulls ahol várom, hogy nyer a Chicago még Detroitban is. És a Bucks-Wizards is csábító.
Én ezekben gondolkozom mára a Celticset feltétlenül megakarom rakni ha már jött tegnap az Atlanta és a Memphis is.