Teljesen elveszítettem minden reményt, amit Xavi érkezése, az el clasicon mutatott játék, meg még jó néhány apróság adott.
Az az igazság, hogy szerintem nem voltunk rosszak, az utolsó 20 percet leszámítva (rendes játékidő), leginkább a labdákkal kereshető csatárok hiányoztak, vagy legalább a bevállalós támadók. Dembelével a pályán szerintem nyerhettünk volna, jó eséllyel. Persze ezt mind annak figyelembevételével írom, hogy milyen jó is ez a Bilbao. Szerintem jelenleg vannak olyan jók, mint pl a madrid. Konkrétan jelen pillanatban, és játék alapján.
Nem sajnálom a kupát, ahogy a szuperkupát se sajnáltam. Szerintem nincs szükségünk most kupára, nem éri meg bármelyikért most több fronton harcolni. Pláne a visszaeső sérültjeink és Dembelé kiesése után.
Fati miatt nem sajnálom a kupaszereplést, mert ha nem most, a következő meccsen sérült volna meg újra.
De remélem, hogy Pedrinek nincs nagy baja, vagy éppen Piquének (Lenglet a kövi a sorban

).
Ha őket elvesztenénk, akkor már nem érte meg a kupáért kiállni harcolni.
Egyébként Araujot felküldeni mindig nagy húzás, ha meg vagyunk szorulva.
Gavi lecserélését nem értetem.
Frenkie továbbra is egy szürke semmi, nagyon kivan a srác, szerintem fejben. Én is kilennék amúgy, ha a fényes karrierem egy ilyen csődhalmazon futna zátonyra, mint az FC Barcelona.
Alba nulla volt, míg Alves azért előrefele hozta amit kell. A védelemről és abban az ő helyükről egyelőre kár beszélni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila