Barça a Bajnokok Ligájában
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
hát hát..annyira nem jó ez, mint amilyenneklátszik
hajunkra kenhetjük a szerencsénket, hogy a shalket kaptuk mert a következő körben -az mu ellen?- hazai pályán kezdünk
reméljük addigra bődületesen feljavul a játékunk és túl is jutunk a németeken
hajunkra kenhetjük a szerencsénket, hogy a shalket kaptuk mert a következő körben -az mu ellen?- hazai pályán kezdünk
reméljük addigra bődületesen feljavul a játékunk és túl is jutunk a németeken

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Déli 12-kor szokott lenni, és az Eurosport adni szokta. A nyolcaddöntő sorsolását adtra, szerintem holnap is közetíteni fogja.Victor_Valdes írta:És mikor lesz a sorsolást?torrentkiller írta:Nem 'tom Ti hogy vagytok vele, de én legjobban a Schalkénak örülnék. Igaz sztem a Fener se lenne rossz. Viszont az MUt és az Arsenalt mindenképpen el kéne kerülni.
Különben adja valami a sorsolást?(Eurosport????)

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
És mikor lesz a sorsolást?torrentkiller írta:Nem 'tom Ti hogy vagytok vele, de én legjobban a Schalkénak örülnék. Igaz sztem a Fener se lenne rossz. Viszont az MUt és az Arsenalt mindenképpen el kéne kerülni.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Nem 'tom Ti hogy vagytok vele, de én legjobban a Schalkénak örülnék. Igaz sztem a Fener se lenne rossz. Viszont az MUt és az Arsenalt mindenképpen el kéne kerülni.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Az lenne a legjobb, ha minden angol csapat EGY ágon lenne, akkor kiverik egymást, mi megkapjuk a Schalkét, a Fener verné a Romát és sima az út a döntőbe! 

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Ezt jól összehoztad.Fernando írta: Azért nemhinném, hogy a Poolnak ne lenne köze a focihoz. Amellett hogy olasz csapat szerintem az egyik leg technikásabb focit is játszák az angol bajnokságban. Kuyt a szélen Gerrard szívvel lélekkel, Babel is mesterien bánik a labdával.
Egyébként tavaly nem volt Torres, úgyemlékszem kiestünk és nem egy Bellamy miatt...

Én nem örülnék a Poolnak, nem szeretném, hogy a 2 kedvencem kerüljön össze.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Azért nemhinném, hogy a Poolnak ne lenne köze a focihoz. Amellett hogy olasz csapat szerintem az egyik leg technikásabb focit is játszák az angol bajnokságban. Kuyt a szélen Gerrard szívvel lélekkel, Babel is mesterien bánik a labdával.csababarca írta:hát én a továbbiakban leginkább a poolt kerülném el...egy ok miatt: Torres...![]()
nekünk amúgy is mumusunk az a fószer...ha ő nem lenne nem félnék a pooltól...focihoz nincs sok közük...inkább vetődgetnek a labdaelé...![]()
azért egy schalkenak örülnék a legjobban...
Egyébként tavaly nem volt Torres, úgyemlékszem kiestünk és nem egy Bellamy miatt...

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
hát én a továbbiakban leginkább a poolt kerülném el...egy ok miatt: Torres...
nekünk amúgy is mumusunk az a fószer...ha ő nem lenne nem félnék a pooltól...focihoz nincs sok közük...inkább vetődgetnek a labdaelé...

nekünk amúgy is mumusunk az a fószer...ha ő nem lenne nem félnék a pooltól...focihoz nincs sok közük...inkább vetődgetnek a labdaelé...

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nem függ jobban. És nálunk elvileg van egy Thierry egy Xavi egy Iniesta egy Ronaldinho egy Eto'o. Nem kéne Messitől függnünk. És szerintem Messivel se játszana jobban a csapat csak Messi játszana és ennyi. Mostanába ő se volt formába. Nem neki kéne cipelnie a csapatot a hátán. Gerrard viszont ezt teszi a Pollal nem kéne nekünk is 1 embertől függeni annak sosincs jó vége.Cooltiszo írta:Az a baj, hogy nekünk Messi nélkül kell nekivágni legalább az első meccsnek, de még a 2. is necces, és hát a mi játékunk jobban függ Messitől mint a 'Poolé Gerrardtól....
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Benga írta:Bl-ben ha valaki a Pool-t kapja annyival előrébb lesz, hogy Gerrard nem játszik az odavágón és nélkülük még az Anfield oltalmában is csak félkarú óriások. Sőt inkább félkarú törpék.
Nem szeretem a Liverpoolt de Gerrard fantasztikusan nagy playa
azért Torresről sem feledkezzünk meg
Bl-ben ha valaki a Pool-t kapja annyival előrébb lesz, hogy Gerrard nem játszik az odavágón és nélkülük még az Anfield oltalmában is csak félkarú óriások. Sőt inkább félkarú törpék.

-
- Capitá del Barça
Az utóbbi években mindig angol csapatot kaptunk. Úgyhogy én azt mondom most is ez lesz. De ha nem javul a játék akkor szinte mind1 ki az ellenfél. Itt már nincs olyan, hogy gyenge csapat(na jó talán 1, max 2), de nagyon nehéz lesz bárki ellen is....
-
- Director del Fútbol
Most mondom amit már eddig is mondtam: nem szeretnék angol csapatot kapni és nem szeretném a Roma együttesét sem.
De a mai meccs után a Liverpoolt piszkosul nem akarom, mert igazolódik, hogy a BL nagyon megy nekik, kupacsapat, tényleg ez az egyetlen valós cím amire eséllyel pályáznak. Így az angolok között még inkább kapnék egy Chelsea-t vagy egy Manchestert, mint őket. De nyilván a 3-ból a Chelsea-t a legszívesebben.
Persze az igazi vágyam a Fener és a Schalke.
De a mai meccs után a Liverpoolt piszkosul nem akarom, mert igazolódik, hogy a BL nagyon megy nekik, kupacsapat, tényleg ez az egyetlen valós cím amire eséllyel pályáznak. Így az angolok között még inkább kapnék egy Chelsea-t vagy egy Manchestert, mint őket. De nyilván a 3-ból a Chelsea-t a legszívesebben.
Persze az igazi vágyam a Fener és a Schalke.
- Blaugrana10
- Barça B
Remelem a Fenerel vagy a Schalkeval sorsolnak ossze, mert akkor 90%ban tovabb vagyunk jutva. Tudom h Fener jo csapat, foleg otthon, na de egy BL negyeddontoben nem igazan lehet egy gyenge csapattal talizni. Amugy azt hiszem h ahogy a tavaly a Milan megnyerte a BL-t, ugy mi is megnyerhessuk; persze oda kell egy jo adag szerencse! A ManU-et tartom a legeselyesebbnek, ezert is gondolom ugy h elkene oket kerulni legalabb meg itt a negyeddontoben.
- djtrack
- Capitá del Barça
csak ne a manchestert kapjuk mert rommá vernek a mostani formájuk alapján.c ronaldoval nem bírna el egyik védőnk se,túl lassú mind hozz.mellette ott van a Nani gyerek is meg Tevez is.nekem Tevez régóta nagy kedvencem.Henry helyett el tudtam volna képzelni.
Akárki is jön,ha ilyen ramaty lesz továbbra is a védelem,megint elgondolkozhatnak majd a srácok,hogy mit is akarnak....Ennek ellenére örülnék,ha a Schalkét kapnánk,a Schalke szerintem egyáltalán nem jó csapat!Támadójátékuk nulla,egyet meg csak rúgnánk nekik!
.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Sokan lenézitek a Fenert, de az is jól összerakott csapat.Azért a Sevillát kiverni, nem lehet szerencsével.
Itt már mindegy kit kapunk, küzdeni kellesz.Én bízok a csapatban.
Itt már mindegy kit kapunk, küzdeni kellesz.Én bízok a csapatban.

-
- Barça B
Ha a csapat kellő ambicióval megy ki a pályára akkor bárkit legyőzünk . A tudás az meg van és meg volt eddig is .Senki nem felejt el focizni . A legjobb keretünk nekünk van és ennek előbb - utóbb ki kell jönnie . Már máskor is irtam aMU sem olyan verhetetlen . VISCA EL BARCA
sinyavr6
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
ehhh... el is felejtettem az indokaim között megemlíteni, hogy ugye most a Torres gyerek is a poolban nyomja ami nekünk fokozottan nem jó ómenEgyedül a Liverpoolt kerülném el. Nekünk mindig a nagy küzdő csapatokkal van bajunk és a pool pont ennek köszönheti sikereit. Sokkal nagyobb rutinjuk van a blben, mint az összes többinek együtt véve.
A többi csapatban van 1-2-3(cesc, adebayor(?), cr, tevez, totti, drogba, lampard) játékos akikre, ha odafigyelsz és kiveszed őket a játékból, jelentősen csökken a csapata hatékonysága. A poolban nincs ilyen játékos.

Most a Manchestert (hogy mindenki tudja ki a legjobb), aztán az elődöntőben a Chelseat (hogy végre kiderüljön hogy nem Ten Cate az ász), végül a döntőben a Liverpoolt (mert átléptek rajtunk legutóbb) akarom hogy legyőzzük 

Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!