Az lehetetlen. Cruyff nem fog másodezdő szerpben tisztelegni...vagy edző, vagy semmi.Jungleeboy írta:Cruyf visszajöhetne Rijkaard mellé ahogy henk volt itt tavaly!lionelmessi19 írta:Ha Henk nem jön vissza, Cruyffot szivesen látnám a padon...ismételten csinálhatna egy jó csapatot.
Persze ha idén a bajnokságot megnyerjük, és látom a játékban a javulást, akkor marasztalom Franket.
Barça a Bajnokok Ligájában
- Andris
- Adminisztrátor
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
A mindent vagy semmit felállásom az enfieldre:
Valdes
Thuram, Puyol, Zambrotta
Marquez
Deco, Iniesta, Xavi
Messi, Eto'o, Ronaldinho
Valdes
Thuram, Puyol, Zambrotta
Marquez
Deco, Iniesta, Xavi
Messi, Eto'o, Ronaldinho
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Frank maradhatna, csak jöjjön vissza Ten Cate
Amikor itt volt nem hittem, hogy ekkora szerepe van Frank mellett. De már egyre jobban hiányolom 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Barça C
Cruyf visszajöhetne Rijkaard mellé ahogy henk volt itt tavaly!lionelmessi19 írta:Ha Henk nem jön vissza, Cruyffot szivesen látnám a padon...ismételten csinálhatna egy jó csapatot.
Persze ha idén a bajnokságot megnyerjük, és látom a játékban a javulást, akkor marasztalom Franket.
-
- Capitá del Barça
Így van, idény végén kell eldönteni hogy kell-e majd új edző. Addig még sokminden történhet.lionelmessi19 írta:Ha Henk nem jön vissza, Cruyffot szivesen látnám a padon...ismételten csinálhatna egy jó csapatot.
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!

-
- Capitá del Barça
Nem hinném hogy ma nem akartak volna úgy játszani ahogy tudnak.Jungleeboy írta:Talán még úgy van esélyünk, mint a werder ellen, hogy a fiúknak eszébe jut, hogy akár ki is eshetnek és elkezdenek úgy játszani ahogy tudnak!!!
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!

- Andris
- Adminisztrátor
Ha Henk nem jön vissza, Cruyffot szivesen látnám a padon...ismételten csinálhatna egy jó csapatot.
- József Attila
- József Attila
-
- Barça C
Talán még úgy van esélyünk, mint a werder ellen, hogy a fiúknak eszébe jut, hogy akár ki is eshetnek és elkezdenek úgy játszani ahogy tudnak!!!
-
- Entrenador del Barça
Nem mondtam ilyet, hogy ezt hinném, a 2 mondatomnak annyi köze van egymáshoz, hogy egymás után következik.Atesz írta:Azt mondtam, megyek aludni, de mégsem.cps46 írta:A legnagyobb gondom az, hogy összességében bármennyire is [auto_cenzúra] voltunk, nem láttam jobbnak az ellenfelet. Szerencsével még tovább is mehetünk.
Azért sztem nehogy azt higyed, hogy hazai pályán is ilyen lesz a Liverpool...
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
-
- Barça C
Én úgy tudom nevezve van! (de most már én se vagyok benne biztos:P)lionelmessi19 írta:Tudtommal nincsJungleeboy írta:
Úgyis nevezve van a bl keretbe![]()
Javítsatok ki ám!
- balboa7
- Entrenador del Barça
...hm, ezek után én is red, és enrique véleményén vagyok:S
...ez a féléves teljesítmény alapján, sztem be kell látni, h sajnos ez a korszak is lejárt:S
...lehet bízni csodában, és lehet még reménykedni, de meccsek óta nem tudnak eljutni a srácok az ellenfél 16osáig...szabadrugásokból veszélyeztetünk, és ennyi...
...DE télleg benne lehet a paklikba az a csoda úgymond, h a fiúk megrázzák magukat egyszer-egyszer még az idénybe, mer azért klasszisok alkotják a csapatot...
...és, az a bizonyos Cruyff féle nyilatkozat...hát, az öreg tudja, h mi van...asszem újítani kell a nyáron...változtatni kell...
...nah de neh, legyen igazam...

...ez a féléves teljesítmény alapján, sztem be kell látni, h sajnos ez a korszak is lejárt:S

...lehet bízni csodában, és lehet még reménykedni, de meccsek óta nem tudnak eljutni a srácok az ellenfél 16osáig...szabadrugásokból veszélyeztetünk, és ennyi...
...DE télleg benne lehet a paklikba az a csoda úgymond, h a fiúk megrázzák magukat egyszer-egyszer még az idénybe, mer azért klasszisok alkotják a csapatot...
...és, az a bizonyos Cruyff féle nyilatkozat...hát, az öreg tudja, h mi van...asszem újítani kell a nyáron...változtatni kell...
...nah de neh, legyen igazam...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balboa7 2007.02.21. 23:18:34-kor.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

Hát amit ma műveltünk
Kezdünk olyanok lenni mind a madrid, nem tudom elhinni, miért vagyunk ennyire "kreatívatlanok", valdes- hát róla inkább semmit, a védelem- egyszerűen mintha meg lennénk szeppenve, Marquezre rá sem lehet ismerni, xavi, messi, ronaldinho, motta-hát szóval szavakat se találok, deco meg talán saviola és puyol aki ugymond elfogadhatót nyújtott. Sajna az a legnagyobb baj, hogy a liverpool ugy felszívta magát ezzel a győzelemmel, hogy szinte esélytelenek leszünk a visszavágon! Ettől függetlenül 100%ig kiállok a csapat mellett, és szurkolok nekik tiszta szívemből!!!!FORCA BARCA!!!!

FORCA BARCA!
http://messi88.iespana.es/chelsea/mala_suerte.jpg
http://messi88.iespana.es/chelsea/mala_suerte.jpg
-
- Llegenda del Barça
ezt szerintem kisebb betűkkel is elovassák az emberek.El Payaso írta:Mégegyszer mondanám hogy nem embereket kellene kipécézni, mert a csapat kapott ki, és nem 1 vagy 2 játékos miatt...
ne legyen már olyan szent tehén mondjuk ronaldinho, akit nem lehet kritikával illetni! ezt a csávót 150 millióra tartják a Klubnál, és mostanában akarnak aláíratni vele egy szerződést ötven éves koráig!
ha ennyire futtatják, akkor talán csinálhatna is valamit az ilyen kólameccseken is, mint egy bl-nyolcaddöntő!
oké, h mindenki sz.ar volt, de egy csapatnál azért tartják az ilyen ronaldinho-féle sztárokat, h ha nem megy a bugi, akkor karolják föl a brigádot és fordítsanak a dolgokon.
ehhez képest pl. ronaldinho lóf.szt sem csinál.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Andris
- Adminisztrátor
Idén már ugysem, jövőre meg biztos. Ez van.Ronaldinho #10 írta:ígyvan. Dos Santos jühetJungleeboy írta:Most kéne a Barca B-hez nyúlni és berakni egy-két fiatal játékost akár Ronaldinho helyére is
Viszont r10, azt az előző hsz-t......feltétlenül tudatni akartad velünk?
Így is fáj a hasam, annyira ugrál az idegtől...

- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
De azért egy Barca kapustól elvárható lenne, hogy egy ilyen labdát kivéd. A hazaadásnál meg nem is tudom, hogy mit gondolt. Egyértelmű, hogy nem ért hozzá Liverpool játékos. Ezt a meccset végigizgultam, mert sztem VV nagyon bizonytalan voltlionelmessi19 írta:Valdes meg nagyon becsúszott a kapuba.
kb. miatta kaptuk, meg belletti miatt, de valdesről ne feledjük, h rengeteg meccset mentett már meg nekünk idén, azt hiszem ennyi baki belefér, kár h mostanra időzítette.

Marquez témában egyetértek, menjen csak a kp-ra. Ebben az évben nem az első nagy hibája volt

10 Puyol-féle játékos kéne ebbe a Barcába

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
-
- Entrenador del Barça
.Eto'o majd megmutasssa.
Mit mutat majd meg 5 perc alatt? Megköszönhetjük Rijkaardnak, mert Eto'o ma azért nem játszott, mert nem jönnek ki egymással. Minden más csak bla-bla. Rijkaard kivitte a személyes ellentétet a pályára. Milyen edző az aki 5 percre rak be egy meccshiánnyal küszködő játékost? Milyen edző az, aki egy ilyen döntő fontosságú meccsre kispadon kezdeti a csapat legjobb formában lévő játékosát Iniestát? Milyen edző az aki 5 hónapos kihagyás után azonnal a kezdőbe jelöl egy másik játékost, Messit, mikor őt szintén nagyon keveset játszatta korábban? Milyen edző az, aki mikor döntő mezőnyfölény kialakítására van szükség éppen Xavit hozza le, amivel tönkrevágja a középpályás játékunkat? Milyen edző az, aki egy ilyen meccsen Edmilson helyett Mottát rakja be? Milyen edző az aki védőposzton a legnagyobb klasszisunkat, Thuramot mellőzi egész évben? Milyen edző az aki nem képes odahatni Dinhonak, Deconak, hogy végre ne önzőzzenek el 10 labdából 9-et? Milyen edző az, aki nem látja át, hogy ki az a játékos aki igazán hozta az eredményeket és vitte a csapatot, olyannyira , hogy már az eladásáról beszélnek? Milyen edző az aki még véletlenül sem azt a játékost cseréli be soha akit éppen kellene? Milyen edző az, aki ha bajban van a csapat csak annyira képes a pálya szélén, hogy hülye képet vág ami már a riporternek is feltűnt?
Mit mutat majd meg 5 perc alatt? Megköszönhetjük Rijkaardnak, mert Eto'o ma azért nem játszott, mert nem jönnek ki egymással. Minden más csak bla-bla. Rijkaard kivitte a személyes ellentétet a pályára. Milyen edző az aki 5 percre rak be egy meccshiánnyal küszködő játékost? Milyen edző az, aki egy ilyen döntő fontosságú meccsre kispadon kezdeti a csapat legjobb formában lévő játékosát Iniestát? Milyen edző az aki 5 hónapos kihagyás után azonnal a kezdőbe jelöl egy másik játékost, Messit, mikor őt szintén nagyon keveset játszatta korábban? Milyen edző az, aki mikor döntő mezőnyfölény kialakítására van szükség éppen Xavit hozza le, amivel tönkrevágja a középpályás játékunkat? Milyen edző az, aki egy ilyen meccsen Edmilson helyett Mottát rakja be? Milyen edző az aki védőposzton a legnagyobb klasszisunkat, Thuramot mellőzi egész évben? Milyen edző az aki nem képes odahatni Dinhonak, Deconak, hogy végre ne önzőzzenek el 10 labdából 9-et? Milyen edző az, aki nem látja át, hogy ki az a játékos aki igazán hozta az eredményeket és vitte a csapatot, olyannyira , hogy már az eladásáról beszélnek? Milyen edző az aki még véletlenül sem azt a játékost cseréli be soha akit éppen kellene? Milyen edző az, aki ha bajban van a csapat csak annyira képes a pálya szélén, hogy hülye képet vág ami már a riporternek is feltűnt?
VISCA EL BARCA!
-
- Barça C
Ronaldinho #10 írta:ígyvan. DOS SANTOSSSSSSSSSS!!!Jungleeboy írta:Most kéne a Barca B-hez nyúlni és berakni egy-két fiatal játékost akár Ronaldinho helyére is
Úgyis nevezve van a bl keretbe
- Andris
- Adminisztrátor
Sztem azért kicsit más helyzetben vagyunk, közel sem az egész csapatot kell lecserélnünk...Enrique írta: Nem szeretném, hogy a Barcával is ez történjen.
Tudnám értékelni, ha látnék már valami változást, mert ez így nagyon nem jó. A fejekben, felfogásban, de a keretben szintén.
És ha esetleg nem fog összejönni, megint lesz néhány fekete év, kibírjuk, nem gond.... [/color]
Viszont kibírjuk a fekete éveket, ha lesznek. Csak nem tudom, hogy hogy, nagyon hiányzik az, h jó érzéssel állok fel a tv elől........
- József Attila
- József Attila
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
ígyvan. Dos Santos jühetJungleeboy írta:Most kéne a Barca B-hez nyúlni és berakni egy-két fiatal játékost akár Ronaldinho helyére is

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho #10 2007.02.21. 23:12:21-kor.

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Najólvan én leléptem recskázni.
továbbra is barca pihen a szívemen. eszem ágában sincs elhagyni, ill. lemondani róla.
MÉS QUE UN CLUB!
továbbra is barca pihen a szívemen. eszem ágában sincs elhagyni, ill. lemondani róla.
MÉS QUE UN CLUB!

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
-
- Barça C
Most kéne a Barca B-hez nyúlni és berakni egy-két fiatal játékost akár Ronaldinho helyére is
- Andris
- Adminisztrátor
Mondjuk attól még temethetik, valóban nem sok esélyünk van.Game90 írta:Srácok![]()
Ne temessük már annyira a csapatot. Van még egy meccs, bármi lehet.
Ne felejtsétek, ti még mindig Barca fanok vagytok
Viszont tényleg furcsa....na mind1, van aki így van aki úgy.
Még bármi lehet!!!
- József Attila
- József Attila
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Egyetértek.redmiller írta:Jó uton haladunk, hogy oda jussunk, mint a Galaktikusok...
Ronaldinhotól két hétre elvenném a labdát... VV elképesztőt bakizott a védelemmel együtt... Borzalom az egész.... Vérfrissítésre van szükség...
Ugyanez volt a madridnál is: 2003 után elkezdtek gyengülni, szartak az egészre fent a vezetőségnél, semmiféle változtatást nem akartak meglépni, ragaszkodtak olyan emberekhez, akik már semmi újat nem tudtak nyújtani a csapatnak, és tessék, itt az eredménye... Szenvednek évek óta.
Nem szeretném, hogy a Barcával is ez történjen.
Tudnám értékelni, ha látnék már valami változást, mert ez így nagyon nem jó. A fejekben, felfogásban, de a keretben szintén.
És ha esetleg nem fog összejönni, megint lesz néhány fekete év, kibírjuk, nem gond....