A Vissel Kobe elleni keret

Én is ilyen cipőben járok, szívja is szépen a megákat az internetes tv-nézés közben. Nekem fizetnem kell, ha túllépem. 100 Mb= 50 Ft körülbelül.barca99 írta:Meg tudná vki mondani h mennyit tölt le/fel a pplive egy meccs alatt? Mert nekem ilyen sz*r 3gb-os töltési határom van.
Hát azt sajnos nem tom megmondani de ha vmit segít régebben már én is kérdeztem és nem kaptam választ rá, gondolom nem nagyon lehet megállapítani, de rendesen használhtja, nekem van egy programom ami figyeli a ki meg a bejövő forgalmat, hát igencsak töltött, amikor ma néztem.barca99 írta:Meg tudná vki mondani h mennyit tölt le/fel a pplive egy meccs alatt? Mert nekem ilyen sz*r 3gb-os töltési határom van.
Hát, én már várok egy jó 8 perce, de semmi.Bodi írta:Nekem se pufferel,kiírja,hogy kész,aztán várni kell kb 1 percet,és aztán indul.
Azt amúgy a Sport1-en is megnézheted félidő előtt 3-0-ra vezettek az angolok.Bodi írta:Egyébként ha már bejött,belenéztem az angol meccsbe,oktatják rendesen a görögöket!
Kösz az info-t!Enrique írta:A holnapi szuperkupa meccs streamje: (22.00-kor kezdünk, jobb lesz előtte már beüzemelni az adást. Jó esetben menni fog.)
[url=ppstream://hwmj3fnjme6ycokoapmt3ge5qub5tw4ze6dahwotmjxeua6zzjr6syqd3hoqdtuzapm5uo5peeb5turgamaqhwoseybqga6z.pps/FUN74ZQGJHQIPE73Q72CMK4EOGPPWTR7]K A T T - (Ppstream progi kell hozzá!)[/url]
tudom hogy hüle kérdés,de a pplive az miazaz?Drigo írta:Valamelyik biztos.Magyar adó valószínűleg nem.Nézegesd a pplive-ot, ott biztos találsz olyat, amin nézheted.El Payaso írta:Üdv emberek!
a spanyol szuperkupa meccset adja valamelyik adó? tudtok vmi infót?
Én azért még reménykedemDrigo írta:Valamelyik biztos.Magyar adó valószínűleg nem.Nézegesd a pplive-ot, ott biztos találsz olyat, amin nézheted.El Payaso írta:Üdv emberek!
Valamelyik biztos.Magyar adó valószínűleg nem.Nézegesd a pplive-ot, ott biztos találsz olyat, amin nézheted.El Payaso írta:Üdv emberek!