Az a bokamozdulat…

TV2 play prémium. Ha nincs se DIGI, se Telekom, se Mindig TV vagy Yettel előfizetésed, akkor a Yettelnél havi 2000-ért elő lehet fizetni.visca el barca írta: ↑2023.01.28. 10:51:35Hali
Spíler2-t lehet nézni vhol online normalis minőségben? Nincs most tv-m.
Köszi.
Egyrészt ezt így nem értjük, másrészt van 8 darab link a topic tetején.
Tudom hogy ez nem válasz a kérdésre, sajnos mobilról én soha nem néztem meg meccset úgyhogy nem tudok segíteni. De én ilyen esetekben mindig inkább visszanézem az egész meccset, nagyon gyorsan felkerülnek már.
Szia!Adooo0729 írta: ↑2022.08.13. 15:04:41Sziasztok! Olyan segítség kellene, hogy kint tartózkodom jelenleg az Egyesült Arab Emírségek-ben és mindenképpen szeretném nézni az esti meccset! Tudna valaki segíteni egy linkel majd? Bet illetve a fogadó oldalak kizárva.
Előre is köszönöm ha valaki segít!
Üdv :
Ádám
Nekem nincs Spíler TV-m, ezért előfizettem a spíler extra-ra, ami tavasszal megszűnt és lett helyette TV2 play. Itt minden olyan meccset lehet nézni, amit a spíler tv közvetít (angol bajnokikat is) és természetesen vissza is nézhetőek. Azt hiszem nincs havonta 2000 Ft. Annyi hogy nem mindenki tud regisztrálni, Yettel előfizetéssel lehet a Yettel oldalán. A BL-t meg tudod nézni az M4 sport appon, ami ingyenes.
Fú köszi!