Egyéb Barça meccsek

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!

Legyen külön Barca Femeni topic?

Igen
10
40%
Nem, ez a topic is megfelel
15
60%

Szavazatok száma: 25
gránit
Director del Fútbol

2024.08.13. 16:43:00

Nem is értem, hogy lehet Martinezt hibáztatni.

Pontosabban, értem, vannak közönségkedvencek meg nem közönségkedvencek, és a közönségkedvenceket "kell" bevédeni.

Teljesen normális passz volt, a gyerek meg ácsorog, földbe gyökerezett lábbal. Mint aki légnyomást kapott vagy nem tudom, mint aki azt se tudja, hol van, áll egy helyben. Teljesen az ifista hibája volt.

Volt egy hasonló szituáció, a tavalyi Antwerp elleni BL-meccs, ami az utolsó csoportmeccsünk volt tavaly. Akkor Pena és Romeu voltak a főszereplők. Akkor egy nagyon hasonló szituációban mindenki Romeut szidta, és Penát mentette. Most fordítva. Mindig egy olyan szemüvegen keresztül ítéljük meg a szituációkat, hogy ki szimpatikus, ki nem. De ha ettől eltekintünk, ez simán az ifista hibája volt. Nem lehet ilyen méla módon játszani. Kemény lesz, ha ő meg Casado játszanak majd a mélységi középpályán. Megesznek minket reggelire, és már nagyon régóta ez a téma, és még mindig nem teszünk ellene semmit.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.08.13. 16:29:28

Igen, ez az egész aggasztó volt, remélem, tétmeccsen hasonlót nem látunk. De ez legalább döntés kérdése. A két b-s kölyök a vkp-n sajnos nagyobb baj, nem lehet egy tollvonással megoldani a gondot. Casadó ügyes, kullancs, de súlytalan, LL meccsen cserének, kis csapatok ellen akár kezdőnek oké. Bernal meg iszonyat lassúnak tűnik fejben. Az az Inigora vert hiba szerintem nem a baszké volt , az egy teljesen korrekt passz volt (max odáig mennék, hogy egy fokkal rizikósabb a kelleténél, de ettől még sosem szabadott volna erről lemaradni és gólt kapni belőle), de Bernal úgy álldogált ott, mintha azon elmélkedne, mi lesz a kaja meccs után. És nem ez volt az egyetlen eset.
Lehet, hogy nem lassú amúgy, csak nagyon stresszel, de akárhogy is, vele nem hinném, hogy be tudjuk foltozni a lyukat.
Még véletlen sem szidom egyiket sem, pláne Bernalt nem, hisz alapvetően ez tök normális más klubokban még az is kétséges lenne ezen a poszton ilyen korban, hogy egyáltalán perceket kapna-e a nagycsapatban egész szezonban.
Casado meg nem véletlen nem került fel soha kb. Jobb, mint a harmadosztály, egy LL alsóházi csapatba alighanem beférne. De ide kevés lesz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

2024.08.13. 16:16:27

bence0330 írta:
2024.08.13. 15:44:30
Chino írta:
2024.08.13. 15:21:55
Ami engem a legnagyobb félelemmel tölt el, az a szélsők használata. Amikor először próbálta azt gondoltam valami kísérletezgetés, Flick megnézi ki, hol mit tud, de kezdek attól tartani, hogy egyszerre akarja használni Raphinhát és Yamalt, a brazilt a baloson, míg Laminet a jobb oldalon. Ebből nem hiszem, hogy bármi jó is kisülhet.

A másik,hogy a németnek Inigo és EG kell. Utóbbival még nincs is igazán bajom, amióta kis rutint szedett magára nagyon jól teljesít, egy 4.-5. számú védőnek szerintem tökéletes, erre jobbat nem nagyon tudnánk találni, ráadásul ingyen van, a bére sem vészes, IM viszont kár, hogy ennyire tetszik Flicknek.
Hát remélem, hogy erről szó sem lesz. Raphinhát ha Yamal épp játszik, mindenképp jobboldali középpályásnak vagy tízesnek szabad feltenni. Ott állat volt a Milan ellen is, meg néha együtt játszottak így tavaly is, talán azok voltak a legjobb meccseink. A balszélső poszton szerintem egy Unai is többet tudna lehozni. A brazillal nem csak az a gond, hogy nagyon ballábas, mert igazából megtanult átlagos szinten, elfogadhatóan jobbal rúgni (lőtt most is 1 centis lesről gólt, meg tavaly is párat). Az a gond, hogy nagyon tekeri a labdákat, az egész beállása, mozgása, stílusa a jobbról (vagy középről) történő játékra van ráállva, onnan érzi nagyon a passzokat, mindent. Nem véletlen, hogy a Leedsben is 10-esként volt a legjobb, és szélsőként mellette. Vannak, akiknek ez nem okoz gondot, szélről is simán fociznak a külső lábukkal, Gnabry-félék. Ő nem ilyen. Szerintem konkrétan kb még mélységi irányítóként is jobb lenne, mint balszélen, legalább mehetnének a pontos 40 méteres labdái. A balos úgy az 5.-6. számú posztja.

Flicknek ezt látnia kell azért... Olmo lesz ott baloson, nekem efelől sok kételyem már nincs. Főleg, hogy a német eléggé befelé játszatja a szélsőket. Szerintem az a poszt, amire Raphinhát tette Flick, Olmónak alapvetően kedvezni fog, nem neki kell a szélességet tartani majd, csak támadni a kaput. Jó lesz ott ő.
Pont emiatt tartok ettől. Az, hogy a kezdő Yamal lesz szerintem nem kétséges.
A jobb oldalunk szerintem jelenleg a világon a legminőségibb poszt. Van egy Yamal, Raphinha, sőt még Torres is bevállalható abban a pozícióban, harmadik számúnak mindenképpen, itt több mint jól el vagyunk eresztve.
Csak sajnos nem univerzális játékosok. Raphinha is kicsit olyan ebben a helyzetben mint Messi. Nyilván nem nagyon láttuk ott, de a stílusa borzasztó idegen lett volna ott.
Ahogy Pau Victornak is. Nem tükörszélső ugyan, de szintekkel gyengébb mint középen, de akár a bal oldalona,ezzel egyszerre két játékost heréltünk ki. Tegnap is a sorcsere után egyből komfortosabban érezte magát, kb. két perc után már ziccerbe is került. (az már más kérdés, hogy kihagyta)

A másik oldal totál inverz. Olmo mondjuk elég mobilis. A Lipcsében például rendre a jobb oldalon játszott, szóval őt lehet variálgatni, ha például meccs közben formációt akar váltani Flick (pl. átállni 4-3-3-ra) abba talán ő illik a legjobban.

Nagyon kíváncsi leszek, hogyan fognak alakulni már a tétmeccsek, az utóbbi pár meccsből nagyon sok tanulságot nem lehet levonni, egyszer sem láttunk egyszerre egy kezdőcsapatot, Igazán okosak az őszi szezon végére lehetünk.
Forca Barca!!!!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.08.13. 15:44:30

Chino írta:
Ami engem a legnagyobb félelemmel tölt el, az a szélsők használata. Amikor először próbálta azt gondoltam valami kísérletezgetés, Flick megnézi ki, hol mit tud, de kezdek attól tartani, hogy egyszerre akarja használni Raphinhát és Yamalt, a brazilt a baloson, míg Laminet a jobb oldalon. Ebből nem hiszem, hogy bármi jó is kisülhet.

A másik,hogy a németnek Inigo és EG kell. Utóbbival még nincs is igazán bajom, amióta kis rutint szedett magára nagyon jól teljesít, egy 4.-5. számú védőnek szerintem tökéletes, erre jobbat nem nagyon tudnánk találni, ráadásul ingyen van, a bére sem vészes, IM viszont kár, hogy ennyire tetszik Flicknek.
Hát remélem, hogy erről szó sem lesz. Raphinhát ha Yamal épp játszik, mindenképp jobboldali középpályásnak vagy tízesnek szabad feltenni. Ott állat volt a Milan ellen is, meg néha együtt játszottak így tavaly is, talán azok voltak a legjobb meccseink. A balszélső poszton szerintem egy Unai is többet tudna lehozni (akire amúgy nem számít Flick? Számomra Fort meg Pau után bőven ő volt a legígéretesebb játékos...). A brazillal nem csak az a gond, hogy nagyon ballábas, mert igazából megtanult átlagos szinten, elfogadhatóan jobbal rúgni (lőtt most is 1 centis lesről gólt, meg tavaly is párat). Az a gond, hogy nagyon tekeri a labdákat, az egész beállása, mozgása, stílusa a jobbról (vagy középről) történő játékra van ráállva, onnan érzi nagyon a passzokat, mindent. Nem véletlen, hogy a Leedsben is 10-esként volt a legjobb, és szélsőként mellette. Vannak, akiknek ez nem okoz gondot, szélről is simán fociznak a külső lábukkal, Gnabry-félék. Ő nem ilyen. Szerintem konkrétan kb még mélységi irányítóként is jobb lenne, mint balszélen, legalább mehetnének a pontos 40 méteres labdái. A balos úgy az 5.-6. számú posztja, gyenge közepes.

Flicknek ezt látnia kell azért... Olmo lesz ott baloson, nekem efelől sok kételyem már nincs. Főleg, hogy a német eléggé befelé játszatja a szélsőket. Szerintem az a poszt, amire Raphinhát tette Flick, Olmónak alapvetően kedvezni fog, nem neki kell a szélességet tartani majd, csak támadni a kaput. Jó lesz ott ő.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

bence0330 írta:
2024.08.13. 12:59:25
sansz írta:
2024.08.13. 12:47:40
Szerintem még nincs ok a pánikra, megy a kisérletezgetés, rendben van ez. Különben ezért lett volna jó Xavitól télen elköszönni, hogy ne egy amerikai túrán kelljen csapatot építeni... Őszintén, azt se tudjuk a játékos vásárlások hogyan történnek, de olyan, mintha teljesen független erők egymással ellentétben csapkodnának. Flicknek örültem, csak egy rossz érzésem volt, hogy Lewát fogja preferálni, sajnos így is néz ki. De ezt a semmit nem hiszem, hogy Vitor ne tudná hozni, vagy Guiu ne tudta volna. Ha nincs a posztra ember, akkor hagyjuk a posztot, csak akkor termelje a gólokat a középpálya és a szélsők.. Úgy érzem a Lewa opció a legrosszabb.
Amikor volt foci a Milan ellen, akkor lőtt gólokat. Szerintem ő attól függ, milyen lesz mögötte a gépezet. Ahogy írod, pánikra nincs ok (főleg a Ligában, teljesen ellentétes foci megy a Monacóval, akik eleve elég jók, nagy, erős játékosokkal, ilyen stílusú csapat hazai porondon max a Reál lesz). Nem tudjuk, mi lesz a csapatunk igazi arca, mint ahogy azt sem lehet elvárni, hogy Flick két nap alatt felépítse a kerethez képest legerősebb csapatát. De azt nagyon remélem, hogy 1-2 ember posztja puszta kísérletezés volt, főleg a két szélsőnké.
De ha jó lesz a foci, jól fog Lewy termelni. Csak legyen 60 perces játékos, ne 90. Nem azt mondom, hogy Lewy kezdőségét támogatom, mert én másfél éve padra vágtam volna, de ha már Flick ragaszkodik hozzá, jó focival sokat fog hozzáadni. Ha nem, akkor emberhátrány lesz.

Valaki írta, hogy Fort mehetne jobbszélen, Koundé középen, mert a védelmünk bajos. Ezzel egyetértek. Koundé nagyon-nagyon jó jobbszélső, ha védekezésről van szó, de előre Fort többet tud adni, és Lewynél nem árt, ha szélsők beíveléseire lehet számítani.

Forca Barca!!!!
fanbarca
Entrenador del Barça

2024.08.13. 13:51:04

Nem nézett ki jól a tegnapi, de a gólok közül legalább 2 egy tini banális hibájából esett. Azért ebből nem kell messzemenő következtetést levonni.

Támadásban sem sziporkáztunk, de volt 2 ziccerünk s még vagy 2 normálisabb helyzet. Ha 2-t elteszünk s csak 1-et kapunk, most mindenki mást mondana.

Nem lehet egyetlen eredményből ennyi mindent kikövetkeztetni. Nyugi.
més que un club
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.08.13. 12:59:25

sansz írta:
Szerintem még nincs ok a pánikra, megy a kisérletezgetés, rendben van ez. Különben ezért lett volna jó Xavitól télen elköszönni, hogy ne egy amerikai túrán kelljen csapatot építeni... Őszintén, azt se tudjuk a játékos vásárlások hogyan történnek, de olyan, mintha teljesen független erők egymással ellentétben csapkodnának. Flicknek örültem, csak egy rossz érzésem volt, hogy Lewát fogja preferálni, sajnos így is néz ki. De ezt a semmit nem hiszem, hogy Vitor ne tudná hozni, vagy Guiu ne tudta volna. Ha nincs a posztra ember, akkor hagyjuk a posztot, csak akkor termelje a gólokat a középpálya és a szélsők.. Úgy érzem a Lewa opció a legrosszabb.
Amikor volt foci a Milan ellen, akkor lőtt gólokat. Szerintem ő attól függ, milyen lesz mögötte a gépezet. Ahogy írod, pánikra nincs ok (főleg a Ligában, teljesen ellentétes foci megy a Monacóval, akik eleve elég jók, nagy, erős játékosokkal, ilyen stílusú csapat hazai porondon max a Reál lesz). Nem tudjuk, mi lesz a csapatunk igazi arca, mint ahogy azt sem lehet elvárni, hogy Flick két nap alatt felépítse a kerethez képest legerősebb csapatát. De azt nagyon remélem, hogy 1-2 ember posztja puszta kísérletezés volt, főleg a két szélsőnké.
De ha jó lesz a foci, jól fog Lewy termelni. Csak legyen 60 perces játékos, ne 90. Nem azt mondom, hogy Lewy kezdőségét támogatom, mert én másfél éve padra vágtam volna, de ha már Flick ragaszkodik hozzá, jó focival sokat fog hozzáadni. Ha nem, akkor emberhátrány lesz.

Valaki írta, hogy Fort mehetne jobbszélen, Koundé középen, mert a védelmünk bajos. Ezzel egyetértek. Koundé nagyon-nagyon jó jobbszélső, ha védekezésről van szó, de előre Fort többet tud adni, és Lewynél nem árt, ha szélsők beíveléseire lehet számítani.
sansz
Capitá del Barça

jclayton
Jugador d'estrella

2024.08.13. 10:42:07

A meccs pozitívuma, hogy Gamper ide vagy oda, legalább egy sörmeccsen és nem egy bajnokin derültek ki a keret hiányosságai - azzal együtt, hogy Flick most is pont ugyanúgy kísérletezésre használta a felállásokat, mint az amerikai barátságos meccseken. Egyáltalán nem baj, hogy egy kicsit a szurkolói elvárások is leszálltak a földre, a City elleni meccs és a turnésorozat után mintha rengetegen elveszítették volna a realitásérzéküket. Igen, a jelenlegi keret tele van gyerekekkel és igen, messze vannak még a felnőttszinttől. Lehetnek jó meccseik és abszurd hibáik. Ahogy a keretben vannak jobb híján azok a kiszolgált veteránok is, akik a pályán már keveset tesznek hozzá a csapathoz. Erősítések nélkül Európában a szerencsére kell hagyatkozni, a ligában meg a többi versenytárs gyengeségére.
Sinya22
Director del Fútbol

2024.08.13. 10:11:45

vg99 írta:
2024.08.13. 08:33:35
Azért kardunkba még nem kell dőlni, várható, hogy káosz lesz az elején,
fél kezdőcsapat sérült,
Yamalék a szabadságról estek be,
Cubarsiék most végeztek az olimpián,
van egy csomó 18 éves,
és jó pár formán kívüli öreg..
mondjuk nem tudom Roque miért rosszabb mint Torres, Raphinha vagy Lewa, de mindegy is.
Jó lenne tisztán látni, kire számítunk, és kire nem..
De néhány erőltetést tényleg nem lehet érteni kívülállóként. (Inigo, Torres, Lewa)
A fél kezdőcsapat eleve sérült lesz a szezon nagy részében, ahogy tavaly. Pedri, Christensen, Araujo az alapembereink képtelenek a folyamatos játékra, hozzájuk ha odavesszük hogy Olmo is folyton sérült, Gaviról nem tudjuk milyen állapotban lesz, Fati is lehet itt marad, De Jong kérdés.

Szóval amennyiben nem igazolunk még 2-t itt a végéig legalább, akkor a tegnap látott fiatalokat sokat fogjuk látni tétmeccseken is.
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.08.13. 09:36:29

vg99 írta:
fél kezdőcsapat sérült,
van egy csomó 18 éves,
Igen, de a City és a Real ellen is ugyanez a csapat játszott, sőt azokon még több volt a fiatal. Azokhoz a meccsekhez képest is gáz volt a tegnapi, nem is annyira az egyéni hibák és figyelmetlenségek, hanem az ötlettelen és körülményes támadásépítés miatt.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.13. 09:23:42

Kovbal88 írta:
2024.08.13. 09:14:03
Tavaly közel száz ponttal lett bajnok a Real, ami azt jelenti, hogy nem nagyon fér bele pontvesztés főleg az elején, bár hozzá kell tennem, hogy ezzel a kerettel érdekes lenne bajnokságot nyerni. Csak éppen Xavi se kapott jobbat, sőt és mégis hozta a második helyet. Még nem láttam egyetlen egy Hansi féle Barca meccset, úgyhogy a Valencia ellenit mindenképpen megnézem.
Igazad van.
Mondjuk a céljaink sem egyértelműek a szezonra.
Nálam a keret erőssége alapján a cél a BL helyek elérése (talán dobogó) és BL nyolcaddöntő, plusz egy spanyol kupa döntő elérése lenne.
Sajnos túl sok a hiányos poszt, a nagyon fiatal és a nagyon öreg játékos ennél nagyobb célokhoz.
Ha ezt elérjük, szerintem az a realitás.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2024.08.13. 09:14:03

Troym írta:
2024.08.13. 09:03:06
általánosságban nem érdekel a Gamper, de ez mint beharangozó, szezonfelvezető, szurkolólelkesítő meccs botrány volt. Gondolom hétvégén még lesznek a turistákkal együtt 35-40 ezren a Valencia ellen, de még pár meccs és lemegy 25-30e nézőre.
Tényleg teljesen logikus elképzelés volt csapatépítési szempontból egyetlen játékosra várni 3 hónapig, aki nem is jön.
Tavaly közel száz ponttal lett bajnok a Real, ami azt jelenti, hogy nem nagyon fér bele pontvesztés főleg az elején, bár hozzá kell tennem, hogy ezzel a kerettel érdekes lenne bajnokságot nyerni. Csak éppen Xavi se kapott jobbat, sőt és mégis hozta a második helyet. Még nem láttam egyetlen egy Hansi féle Barca meccset, úgyhogy a Valencia ellenit mindenképpen megnézem.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.13. 09:03:06

általánosságban nem érdekel a Gamper, de ez mint beharangozó, szezonfelvezető, szurkolólelkesítő meccs botrány volt. Gondolom hétvégén még lesznek a turistákkal együtt 35-40 ezren a Valencia ellen, de még pár meccs és lemegy 25-30e nézőre.
Tényleg teljesen logikus elképzelés volt csapatépítési szempontból egyetlen játékosra várni 3 hónapig, aki nem is jön.
vg99
Capitá del Barça

fél kezdőcsapat sérült,
van egy csomó 18 éves,
mondjuk nem tudom Roque miért rosszabb mint Torres, Raphinha vagy Lewa, de mindegy is.
Jó lenne tisztán látni, kire számítunk, és kire nem..
De néhány erőltetést tényleg nem lehet érteni kívülállóként. (Inigo, Torres, Lewa)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.08.13. 08:17:05

Tegnapi mérkőzés margójára írva Torre kapta a legjobb értéket 7.2 és Inigo volt a leggyengébb 5.5-el aki végig tolta a mérkőzést ezzel a pazar teljesítménnyel. Flick ezt túl taktikázta tegnap innen nézve, eleve a támadó felállást nem értem hogy gondolta, Raphinha méregfogát szépen kihúzta, Torre mozgott talán a legígéretesebben aztán gyorsan le is lett kapva félidőben, de Inigo erőltetése nekem legalább akkora hiba volt, főleg a 2 gólt érő bénázása okán.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
FCBsteve
Capitá del Barça

2024.08.12. 23:14:48

Sinya22 írta:
2024.08.12. 21:46:32
Ronaldinho&Barca írta:
2024.08.12. 21:27:42
Megint ott volt egy ígéretes helyzet, ahol Lewa össze esik a labdával, ajtó-ablak, majd tessék 0:2. Rossz nézni ezt a palit, az össze támadás elhal rajta.
Pedig meg kell szokni, ő jobb nem lesz, mióta itt van fél évente esik egy szintet a teljesítménye. Előző szezonban volt kire lecserélni, de nem történt meg, most meg úgy néz ki, nem is lesz alternatívája, hacsak vissza nem megyünk megint a klasszikus 9-es nélküli játékhoz, amit kétlek.

Igen, mielőtt valaki leírja, ez a Gamper, senkit se érdekel, de Lewa ugyan ott folytatja ahol az elmúlt szezonban abbahagyta.
Azt megjegyezném, hogy vmelyik statisztikai bejegyzés azt írta, Lewy a tavalyi szezonban rekord mennyiségben volt cserélve - csak egyszer fordult ennyi csere vele elő, még egy Dortmund szezonjában... Mindez Xavi alatt...

Flick meg rá akarja a játékot építeni, hááát...
enzonavas
Barça B

2024.08.12. 22:51:33

Remélem Valenciában ezt nem látta senki...
Vagy ha mégis, meglepjük őket azzal, hogy a mostani kezdőből csak egy-két játékos játszik és nem a BarcaB-vel próbáljuk megijeszteni őket.
ElBartimaeus
Entrenador del Barça

2024.08.12. 22:39:38

Tudom, csak egy gamper, illetve végig B sor volt fenn, azért nekem igazán nagy csalódás volt a játékunk. Nem láttam korábbi meccseinket, de amit itt láttam, az igazán halovány és nem csak a 3 kapott gól miatt, mert jobb védőkkel és picit élesebb gondolkodással jó eséllyel nem kerülünk ilyen helyzetbe. (Bernalnak meg jó meccsen jött az életre szóló élmény, hogy ilyet nem csinálunk pivotként.)

A pozitívumok:
1. Jó a letámadás, ezen a meccsen picit sikeresebbnek éreztem, mint Xavi alatt legtöbbször.
2. Voltak kísérletek jobb ütemű kényszerítőkre végén ütempasszokkal. Ez úgy-ahogy kevésbé volt jelen a játékunkban, viszont ezek sem voltak túl minőségiek a helyzetteremtést illetően.

Negatívumok:
1. Eléggé pók a falon volt a felállás és nem igazán éreztem komolyabb tudatosságot a legtöbb helyezkedésben, ezen meccs alatt fel sem tudnám vázolni, kinek, mi lett volna a főbb szerepe 1-1 kivételt leszámítva.
2. Lassúak voltunk, főleg a felállt védelemmel szemben. Sajnos ehhez hasonló védelemnél komolyabbakat kell majd feltörnünk és egyelőre a középső támadóféltérből szélre kilöbbölt labdán és beadáson túl nem volt semmi jóra utaló a játékunkban. Persze, ezek ellen mindig nehéz, de pont a pozíciós játékból fakadóan voltak elég jó számban helyzeteink ilyen meccseken is.
3. A kp nem tűnik túl stabilnak, a védelem nem tűnik túl stabilnak. Utóbbi azért sokat fog javulni, labdabiztosság terén meg az előbb is. Ha Gavi visszatér, az hatalmas erősítés lesz, viszont ez sem Flick érdeme lesz, ezt minél előbb tartsuk szépen fejben.
4, Bár jó volt a letámadás, nagyon kevés helyzetet alakítottunk ki belőlük, ami viszont baromi jó volt Xavival.
Szerk: 5. pozitívum Pau Victor játéka centerben. A srác elég sokoldalú, jól mozog, jól tartja a labdát, egész dinamikus. Ő nagy erősítés lehet, sokkal bíztatóbb nekem, mint Guiu volt.

Kíváncsi vagyok, hogy tudunk-e stabil kezdőkkel a pozitívumokból többet kihozni és be lehet-e fedni a hiányosságokat? Ez a meccs azonban nekem inkább a félelmeimet erősítette fel, mint az optimizmusomat és abszolút nem a 3 kapott gól miatt.
Peter
Director del Fútbol

2024.08.12. 22:18:06

Csak a "mondás" erejében lehet bízni, hogy a rossz főpróbát jó előadás követ.
Andras Inieszta
Barça B

2024.08.12. 22:16:37

Abszolút megérdemelt Monacó győzelem. Flick nagyon elrontotta ezt a mait taktikailag. De nagyon úgy tűnt, hogy ezt a meccset is csak arra fordította, hogy kísérletezgessen és megnézzen néhány B csapatos fiatalt. Kár érte, azért én többet vártam volna.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.08.12. 22:15:46

Ez borzasztó volt. Vkp-s nincs, és nagyon gyenge volt a két kicsi, Lewy borzalom, Pau jobbszélen, Raphinha balszélen szenvedett, semmi nem ült ma, amit Flick elképzelt. Persze, a Monaco jó csapat, és alighanem teljesebb már a keretük, mint a miénk, de ezt a 3-0-át nem lehet ezzel magyarázni.

Nagyon remélem, hogy jókor jött, és megijednek Laportáék. Van még bőven vkp a piacon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.08.12. 22:16:41-kor.
crixus
Entrenador del Barça

2024.08.12. 22:09:10

Azt hiszem ki is derült mit várhatunk az idei csapattól. Ezen mondjuk nem kell csodalkozni amikor a 2 kiöregedett sztáron kívül csak ifisták meg pancserek vannak a csapatban. Szégyen az idei csapat is, szép focit kár is várni. Man United 2.0....
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.08.12. 22:07:38

Hát, ilyen szedett vedett Barcát nagyon ritkán látni, pedig az elmúlt években láttunk már szinte mindent.
Flickre és erre a csapatra borzasztóan sok munka vár, de talán még időben jött a pofon. Nagy bajok vannak/lesznek itt ha így marad a keret, ez borítékolható.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Peter
Director del Fútbol

2024.08.12. 22:02:30

bence0330 írta:
2024.08.12. 21:39:42
Na, a két kezdő szélsőnk is a helyére került. Forttal meg érkezett még egy adag tűzerő előrefelé, és Lewy sincs már ott 12. embernek az ellenfélnek. Hátha.
Ja, és Yamal. :)

Mindjárt van foci.
Igen, a Monaco próbálkozott valami focihoz hasonlóval
Válasz küldése