sansz írta: ↑2024.08.13. 12:47:40
Szerintem még nincs ok a pánikra, megy a kisérletezgetés, rendben van ez. Különben ezért lett volna jó Xavitól télen elköszönni, hogy ne egy amerikai túrán kelljen csapatot építeni... Őszintén, azt se tudjuk a játékos vásárlások hogyan történnek, de olyan, mintha teljesen független erők egymással ellentétben csapkodnának. Flicknek örültem, csak egy rossz érzésem volt, hogy Lewát fogja preferálni, sajnos így is néz ki. De ezt a semmit nem hiszem, hogy Vitor ne tudná hozni, vagy Guiu ne tudta volna. Ha nincs a posztra ember, akkor hagyjuk a posztot, csak akkor termelje a gólokat a középpálya és a szélsők.. Úgy érzem a Lewa opció a legrosszabb.
Amikor volt foci a Milan ellen, akkor lőtt gólokat. Szerintem ő attól függ, milyen lesz mögötte a gépezet. Ahogy írod, pánikra nincs ok (főleg a Ligában, teljesen ellentétes foci megy a Monacóval, akik eleve elég jók, nagy, erős játékosokkal, ilyen stílusú csapat hazai porondon max a Reál lesz). Nem tudjuk, mi lesz a csapatunk igazi arca, mint ahogy azt sem lehet elvárni, hogy Flick két nap alatt felépítse a kerethez képest legerősebb csapatát. De azt nagyon remélem, hogy 1-2 ember posztja puszta kísérletezés volt, főleg a két szélsőnké.
De ha jó lesz a foci, jól fog Lewy termelni. Csak legyen 60 perces játékos, ne 90. Nem azt mondom, hogy Lewy kezdőségét támogatom, mert én másfél éve padra vágtam volna, de ha már Flick ragaszkodik hozzá, jó focival sokat fog hozzáadni. Ha nem, akkor emberhátrány lesz.
Valaki írta, hogy Fort mehetne jobbszélen, Koundé középen, mert a védelmünk bajos. Ezzel egyetértek. Koundé nagyon-nagyon jó jobbszélső, ha védekezésről van szó, de előre Fort többet tud adni, és Lewynél nem árt, ha szélsők beíveléseire lehet számítani.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy