Figot nagyívbe lesajnálomotto'o írta:tényleg kiadnátok ennyi pénzt csak hogy polipot dobjatok figo hátára?

Figot nagyívbe lesajnálomotto'o írta:tényleg kiadnátok ennyi pénzt csak hogy polipot dobjatok figo hátára?
Támogatom, benne lennék én is. Már régóta gondolkodom, hogy élőben nézzek meg egy barca-meccset.Sharkinho írta:Nemtom, lehet, hogy rossz ötlet, de mit szólnátok egy csoportos meccsnézéshezAz útiköltség olcsóbb lenne busz esetén...
De ez csak egy ötlet
Tényleg azt ki is felejtettem.el fuero írta:Akkor maradjunk a saját szurkolóinálegy kis vizelet a fejére
Nem lenne rossz. Bár én a disznófejnek jobban örülnék ismét. Meg mondjuk, egy akkora pezsgőnek, mint amit Forma-1-ben kapnak, mert amikor még annó műanyag kólás palackot (direkt nem írok reklámotScorpio írta:Akkor hajrá! Remélem lesz kis mulatság!
Akkor hajrá! Remélem lesz kis mulatság!Drigo írta:Hú eddig ebbe bele sem gondoltam, hogy Figo jönni fog. Lehet, hogy a mérkőzés napján pont sérülést jelent, mindenkinek jobb lenne így.
Amúgy Jimmy nyugodtan futkározhat, nemhiszem, hogy saját magunkat megbüntetnénkEz ugyanis szimpla barátságos meccs.
Tudom,de most az utoljara,a mi kedvunkert.Slither írta:JJ megigérte, hogy többet nem fog a Nou Campba befutni.Evilgrim írta:Majd Jimmy Jump tesz róla,hogy legyen még egy sála!![]()