Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
inkább nézem arabul,legalább nem okoskodnak bele a magyar "szakértők"hady írta:Most olvastam, ha valaki nem tudná a Sport 1 közvetíti a döntőt április 20.-án.

Valahol olvastam, hogy a Barçának nem lett volna ellenére a madridi meccs, mivel annál szebb élmény nincs, mint a legnagyobb rivális otthonában nyerni a kupát.noname írta:Nem bánom h a Mestallában lesz. Ha a Bernabeuban lett volna, nyilván több lett volna a Real szurkoló, ráadásul nekik nem kellett volna utazni. Sztem így a legjobb a csapatnak, annak ellenére h mind2 oldalon sok szurkoló így nyilván kimarad. Mellesleg azért is jó a semleges pálya, mert a Real látványosan gyenge idén idegenben(ezt főleg az utóbbi meccseken bizonyították), míg nekünk jobb az idegenbeli statisztikánk mint nekik, a semleges pálya úgy érzem nekünk kedvez!

Némileg érthető, hogy nem akarnak 3 napon belül kétszer kikapni tőlünk. Ekkora traumát nehéz lenne elviselni...messideco írta:Olyan későn? Ilyen nincs, a kupadöntőt már áprilisban le szokták játszani... Madrid

Ez nagyon nagy!ozsimiki írta:Ápr 20.án remélem így zárul az esténk:

Persze az a valaki nagyon reméli, hogy nem így lesz.messideco írta:Valakinek az aláírásában szerepel, hogy a Barca a bajnokságot, a Real a kupát, és a Chelsea a Bl-t fogja megnyerni... Majd meglátjuk
Alapvetően igazad van abban, amit leírtál, de azt ne felejtsük el, hogy egy-egy meccsre "bármilyen" csapat össze tudja kapni magát, főleg egy olyan, amelyik már nem is emlékszik arra, milyen egy kupát magasba emelni, de a hagyományai erre predesztinálnák, az elköltött pénzről nem is beszélve. A játékosok már nagyon ki vannak éhezve a sikerre és egy adott mérkőzésen a szerencsefaktor is döntő tényező lehet, ezért én mindig óvatos vagyok, annak ellenére, hogy jelenleg szerintem is megelőzzük a világ labdarúgását egy szinttel minimum.noname írta:...