Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egyértelműen a második opciót választanám. Nálam mindig a bajnokság élvezi a prioritást, a BL több szempontból is lutri.S.Agüero írta: Mondjuk az egy jó kérdés lenne, hogy melyik legyen, szerdán továbbmegyünk, és vasárnap döntetlent játszunk, vagy nyerünk hétvégén, de hét közben meg kiesünk.
Ki mit választana?
Az A-t.S.Agüero írta:Mondjuk az egy jó kérdés lenne, hogy melyik legyen, szerdán továbbmegyünk, és vasárnap döntetlent játszunk, vagy nyerünk hétvégén, de hét közben meg kiesünk.Bob_Marley írta:Én se feltett kézre gondolok, de nem hiába nem ment senki tovább 0:4-ről. Ez borzasztó nagy előny, nekünk kb 2-3 variánsunk van a meccs felépítésére, nekik meg mondjuk 20.....Ezt én elengedném, ami nem azt jelenti, hogy feladva megyünk ki, hanem hogy nem facsarjuk szét magunkat, egy tisztes győzelemmel lehozzuk 1-2 góllal és rendben van nálam. Nagyon rossz időpont lesz az a Depor elleni, szerencsére nem kell sokat utazni, de nem is kérdés nálam melyik a fontosabb meccs, s most jön a finis, most kell megragadni az esélyt és teszem azt egy pontvesztés az elmúlt győzelmeket tudja jócskán csorbítani, ezt meg nem szabad engedni. Elküzdöttük magunkat idáig, kell a bajnoki cím.
Ki mit választana?
Mondjuk az egy jó kérdés lenne, hogy melyik legyen, szerdán továbbmegyünk, és vasárnap döntetlent játszunk, vagy nyerünk hétvégén, de hét közben meg kiesünk.Bob_Marley írta:Én se feltett kézre gondolok, de nem hiába nem ment senki tovább 0:4-ről. Ez borzasztó nagy előny, nekünk kb 2-3 variánsunk van a meccs felépítésére, nekik meg mondjuk 20.....Ezt én elengedném, ami nem azt jelenti, hogy feladva megyünk ki, hanem hogy nem facsarjuk szét magunkat, egy tisztes győzelemmel lehozzuk 1-2 góllal és rendben van nálam. Nagyon rossz időpont lesz az a Depor elleni, szerencsére nem kell sokat utazni, de nem is kérdés nálam melyik a fontosabb meccs, s most jön a finis, most kell megragadni az esélyt és teszem azt egy pontvesztés az elmúlt győzelmeket tudja jócskán csorbítani, ezt meg nem szabad engedni. Elküzdöttük magunkat idáig, kell a bajnoki cím.

Veratti játszott a hétvégén. Bár lehet, hogy összeszedett valamit. Motta is játszott, nem látom értelmét miért ne játszanának.Nero. írta:Ha kihagyják sincs esély nem hiszem hogy bármit változtatna.
Én is félek ettől, szóval amíg nem jelentik be a keretet addig nem élem magam bele.Editke írta:És ha csak ,,altatás,, az egész? Aztàn majd ott ,, vigyorognak,, a keretben.... Hiszem, ha látom, de nem bánnám, ha tényleg.....etooka9 írta:Több helyen lehet olvasni, hogy veratti, di maria, motta is kihagyja a visszavágót.
És ha csak ,,altatás,, az egész? Aztàn majd ott ,, vigyorognak,, a keretben.... Hiszem, ha látom, de nem bánnám, ha tényleg.....etooka9 írta:Több helyen lehet olvasni, hogy veratti, di maria, motta is kihagyja a visszavágót.
Na szerintem az lenne a halálunk.Onnan a PSG semmi mást nem csinálna csak kontrára várva vedekezne.Mi mennénk előre agyatlan módon, Alba felmenne 4. támadónak Pique felmenne fejelni törvényszerű lenne kapni egyet.Igazi esélyünk az lenne ha játékban rúgjunk nekik 2.-t hamar.Egyrészt ők is valószínűleg kapkodni kezdenek még nálunk is megereznék a srácok hogy van mit keresni.Ez mondjuk az én véleményem.S.Agüero írta: Első tízpercben kellene egy piros+tizenegyes kombináció, akkor azért lenne esélyünk.

Ezt úgy szeretem.Nem mi szurtuk el, minden adta magát.Egy borzalmas széthullott csapat.Egy olyan csúcs formában lévő PSG hogy meg merem kockáztatni senki nem állt volna aznap meg előttük.Egy hihetetlen gyorsan játszó remek formában és taktika szempontjából nagyon felkészült ellenfél találkozott, egy darabos ötlettelen csapattal.Akkora volt aznap a különbség és a PSG annyira akarta, hogy szerintem ha csúcs formában megyünk oda se biztos hogy sikerül.Rivaldo11 írta:...sajna az odavágón végzetesen elszúrtunk egy amúgy simán hozható párharcot. Ez van.

rabiot, motta meg di maria elvileg sérült, de nem komoly egyiknek sem, verrattinak viszont tudtommal semmi baja. ligue1ban 7végén ráadásul a tök utolsóval fognak játszani, szóval sztem még csak pihentetniük sem kelletooka9 írta:Több helyen lehet olvasni, hogy veratti, di maria, motta is kihagyja a visszavágót.