http://www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017 ... mar_anglia

Igazi mazochista vagy...palesz77 írta:PSG-Barca elemzés angolul, van pár érdekes gondolat benne, szerintem érdemes elolvasni.
Szerintem se lesz már itt semmi de utólag bele gondolva nem akkora tragédia. De még egy ilyen megalázó 4-0ás kiesést is könnyebb megemészteni mint egy Inter vagy egy Chelsea féle búcsút.crixus írta:Nem akarok senkit sem nagyon letörni, mert a fociban vannak "érdekes eredmények", de szurkoljunk inkább (vagyis jobban) a bajnokság számunkra kedvező alakulásának, mert a PSG ellen az a 4-5 gól lehetetlen. Nem is önmagában ennyit rúgni, hanem mellette nem kapni. Amint EGYETLEN gólt bekapunk, már 6 fog kelleni. Az azért nekünk is sok lenne. Főleg olyan kiélezett helyzetben, mint ez. A City-t vertük 4-0-ra, de ott nem volt ilyen nyomás és itt a PSG kedvét nem fogja 1 vagy 2 bekapott gól letörni, nem fogja őket megzavarni.
3-1-re, 4-2-re, 3-0-ra kaptak ki az utóbbi években is, de 4-0 vagy ennél nagyobb különbség... háát... mindjárt utánanézek.
2010 áprilisában kaptak ki legutoljára 0-4-re, a Grenobleotthonában. Persze azért az hozzá tartozik, hogy az a "felturbózásuk" előtt volt.
3 is elég lett volna nekik, mert most ők voltak idegenben. Nekünk a négy csak a hosszabbításhoz, ha meg egyet bekapunk, ami lássuk be igencsak valószínű azt tekintve, milyen a védekezésünk mostanság, el is dőlt, szóval messze nem ugyanaz a helyzet. Reménykedni lehet, de én legjobb esetben is max 2 gólos győzelmet nézek ki a fiúkból, de ahhoz is az kell, hogy idei egyik legjobb játékunkat hozzuk, a PSG meg ne legyen túl éles.MessiNeymarSuarez írta:Gladbach feladta a leckét a Barcának.
Odavágón otthon 0-1-re kikapott a Gladbach Fiorentina ellen, visszavágón már 2-0-s hátrányba kerültek, ez már 3 gólos hátrányt jelent, és 4-et kellett volna rúgniuk a továbbjutáshoz.
Amit meg is tettek, 44. és a 60. perc között berámoltak 4 gólt, ezzel a semmiből hozva vissza magukat, és jutottak tovább.![]()
Tény hogy a PSG nem egy Fiorentina, de a Barca sem egy Gladbach...
Szóval elvárom a srácoktól, hogy hasonló mentalitással menjenek ki a pályára és mindent tegyenek meg a továbbjutásért, ha ezt megteszik, függetlenül az eredménytől büszke leszek rájuk.
De természetesen most az Atleti elleni derby a legfontosabb.
Ez igaz, nekünk nincs olyan tehetséges fiatalunk a középpályán, mint Dahoud..MessiNeymarSuarez írta:Tény hogy a PSG nem egy Fiorentina, de a Barca sem egy Gladbach...
Ja, ő meg MATS volt az egész bagázsból elfogadható. Van olyan, hogy nem szimpi valakinek.etooka9 írta: Neymar játéka a gyengepont?akkor a többiekről érdemileg ne is beszéljünk.
Neymar játéka a gyengepont?Kovbal88 írta:
Most, pedig egy forintot nem tennék erre a tompa csapatra. Gyengepont a középpálya és Neymar játéka, aki csak elszórakozza a lehetőségeket.
Szerintem a visszavágóra talál ki valami varázslatot, hogy Gomes lejátsza Verattit és az MSN 10 perc alatt lő 4-et az elsőfélidőben. Gondolom erre jegyzetel.Kash írta: Vajon mit jegyzetelgetett?![]()
.
Vajon mit jegyzetelgetett?Nero. írta:Na gyerekek, ház, kocsi, asszony minden mehet a továbbjutásra.
Nero. írta:Ha neked arról az estéről csak ennyi maradt meg akkor sajnálom, szerintem az egyik legszebb este volt a Nou Campba, történelmi fordítás és amugy végig egy kapuztunk. De amugy Niang lőtte 1-0nál.visca el barca írta:a milan elleni meccs is csak mákkal lett meg, mert levendula az 5. percben vert egy akkora kapufát, hogy mindenki csak nézett ki a fejéből
Barcami: Korrekt elemzés, de számomra még mindig érthetetlen hogy a második félidő hogy zajlgatott le ugyanúgy mint az elso. Ha felidobe teljes tanácstalanság volt a PSG játékára akkor álltunk volna be legalább bekkelni. Gondolom napok óta elemzi a stáb és a játékosok a meccset, valószínűleg rájöttek hogy mi volt a bibi de hát 4-0ról már nem lehet visszahozni 2-0ról még vissza lehetett volna.
Már ne haragudj Zeli, de ki a fene ülne más?.zeli39 írta:5% esélyt adok a továbbjutásra ha Enrique ül a kispadon akkor semmitMessias2 írta:Az a 4 ember, aki a továbbjutásra szavazott, elárulhatná, hogy miben látja a fordulatot?
Én arra nyomtam, sok realitása nincs de én az a típus vagyok aki sosem adja fel. Két félidőt kell 2-0ra nyerni hazain, annyira nem lehetetlen.Messias2 írta:Az a 4 ember, aki a továbbjutásra szavazott, elárulhatná, hogy miben látja a fordulatot?
Biztosan jól felkészülnek a visszavágóra is, de ha 1-2 gólt tudunk lőni az elején, akkor könnyen elbizonytalanodhatnak. Egy félidőt meg kell nyomni, az a minimum, aztán kiderül mire elég.Messias2 írta:Nem látom, hogy Emery miért ne meccselné le ugyanúgy Luchot, mint az 1. meccsen.
Benne van bizony. Kérdés, hogy mennyire fogják erőltetni a dolgot, az odavágón is behúzták kicsit a féket a végére, durva, hogy még úgy is jobbak voltak.Messias2 írta:Sztem 2-3 gólos zakó várható.
Nem látom, hogy Emery miért ne meccselné le ugyanúgy Luchot, mint az 1. meccsen.
Továbbjutás. Másképp nem lehet hozzáállni. Nekik kell menni aztán lesz ami lesz. Veszteni való nincs innen már. Lényegtelen, hogy hánnyal esünk ki. Előkell venni a tartalék gumibogyó szörpöt és megpróbálni.palesz77 írta:
MÀS:
Új szavazás, kíváncsi vagyok, ki mit gondol.