Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.05. 18:37:31

S.Agüero írta:
Nem a Psg volt olyan fantasztikus csapat hanem mi saját magunkat vertük meg 4:0 ra.
Na ne már... Nem egy meccset néztünk?
Ennyi erővel, ha kikapunk, mindig magunkat verjük meg. :roll:
Mi nullák voltunk, a PSG meg fantasztikusan jól és motiváltan játszott. Ennek az eredménye a 4-0, ami lehetett volna 6 is.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
hdavid

2017.03.05. 17:49:36

Egyetlen esélyünk van Szerdára:
- úgy játszunk, mint tegnap és belőjük a helyzeteinket
- nem kaphatunk gólt
- reménykedjünk, hogy a psg már elbízta magát, hogy biztos továbbjutó
hedora
Jugador del Barça

2017.03.05. 17:16:39

S.Agüero írta:
Nem a Psg volt olyan fantasztikus csapat hanem mi saját magunkat vertük meg 4:0 ra.
Szó szerint így van:) Ha nálunk akarnak focizni akkor tők mindegy kivel játszunk....
Tegnap agyhalált kaptam amikor a kommentátor mondja: Messi megteheti mert a selta ellen :)
A jóember nem látta még játszani vagy mi van?:)
MatyiG
Adminisztrátor

2017.03.05. 17:05:31

hedora
Jugador del Barça

2017.03.05. 16:55:43

Ronaldinho&Barca írta:Hiába a 11-1-es heti mérleg, azért a psg egy egészen más elit körbe tartozik Európában. Hazai pályán szerintem győzni fogunk, psg védekezésen kívül nem fog kockáztatni, 5-t pedig nem fogunk vágni. Egyik héten tudunk focizni, másikon pedig tojnak az egészbe a srácok. Ha Messi mindegyik meccsen ezt az elszántságot hozná, nem itt lennénk. Én egy jó meccset várok, a labda gömbölyű, de nincs időgépünk. :)

Szerintem sokkal korrektebb lett volna, ANNO az nso ra azt kiírni:
Barcelona-Barcelona 4:0
Egy két statot érdemes lenne megnézni.

Rosszkor voltunk rossz helyen, rossz időpontban:) ,de meleg lesz a pite a PSG nek...
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.05. 16:53:53

Ronaldinho&Barca írta:psg védekezésen kívül nem fog kockáztatni
ha lőnek egy gólt, abban a pillanatban továbbjutnak, ergo túl sok mindent nem kockáztatnának azzal, ha támadnának is.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2017.03.05. 16:28:32

Hiába a 11-1-es heti mérleg, azért a psg egy egészen más elit körbe tartozik Európában. Hazai pályán szerintem győzni fogunk, psg védekezésen kívül nem fog kockáztatni, 5-t pedig nem fogunk vágni. Egyik héten tudunk focizni, másikon pedig tojnak az egészbe a srácok. Ha Messi mindegyik meccsen ezt az elszántságot hozná, nem itt lennénk. Én egy jó meccset várok, a labda gömbölyű, de nincs időgépünk. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.05. 16:13:13

az, hogy lőnünk kellene 4 gólt, azt nem lehetetlen megcsinálni. a nagyobb baj, az, hogy közben egyet sem kellene kapnunk... ha a psg-nek vagy egy kis esze, az első 15 percet megnyomják, lőnek egyet és utána ellötyöghetik a maradék időt....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.03.05. 15:33:29

Nero. írta:Továbbra is 0% esélyt adok magunknak. Meg kell próbálni, de innen már nem lehet vissza jönni akármilyen új felállásba játszunk. Mi talán elkezdtünk éledezni, de Di Maria, Draxler meg a többiek nem felejtettek el focizni. Még ha véletlen el is jutnánk 2 vagy 3-0ig a PSG akkor se adná föl mint más csapatok és akkor persze hogy 4,5,6 a vége.
Nekünk a bajnoksagot meg a kupát kell hozni.

Valahol sajnálom azért mert elnézve a forma idözítést ha esetleg a 16 között egy könnyebbet kaptunk volna akkor a BLbe is odaérhettünk volna esetleg.
Mindig van esély, mégha minimális.
Leicester is PL-t nyert, pedig kb arra is 0% környéke volt az esély, mégis megtörtént.
Liverpool is 0-3-ról fordított 45 perc alatt.

Emellett mi voltunk az elsők, akik 2-0-s elveszített odavágó után megfordították a párharcot és tovább jutottak. Persze 4-0 után végképp más a téma, de ha akkor egy gyenge meccs után újra tudtunk éledni, akkor most is lehetséges akár,de természetesen az esély rá nagyon minimális, de amíg le nem fújják a visszavágót, reménykedni kell.

Ezért is vagyok szomorú, hogy sajnos nagyon nincs szerencsénk sorsolásban már régóta. Más nagy csapatoknak nem ritka hogy a legjobb 16 között edzőmeccs van, addig nekünk sorra komoly ellenfelek jutnak. (persze akkor szerencsétlen Arsenal mit mondjon)

Amit viszont nagyon bánok, az a bénázásaink.
Nem tartom jobb csapatnak a Real Madridot(SŐT), de nekik nem volt mostanság olyan párharcuk mint nekünk, ha kiestek akkor jellemzően azért mert egyértelműen jobb volt a másik.

Míg számunkra kijutott pár bénázás, elég az Inter elleni blamát felhozni, vagy a 2-1-ről leadott 2012-es Chelsea sokkra gondolni, ahol messze nem a jobb csapat jutott tovább...(Én a tavalyi Atleti ellenit is ide hoznám de az véleményesebb)

És sajnos ilyen baklövésekkel pazaroltuk el az aranygenerációt.
Tény, hogy rengeteg kupát nyertünk történelmi mennyiségben, de véleményem szerint BL terén Xaviékban sokkal több volt, többek között a BL címvédés.

Összehasonlításként a jó, de messze nem akkora zsenikkel felvértezett Real Madrid lehet idén fog BL címet védeni, és 3 éven belül 3 BL-t győzni, míg Xaviék összesen nyertek 4-et 9 év alatt és nem védtek címet.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.05. 13:59:27

Továbbra is 0% esélyt adok magunknak. Meg kell próbálni, de innen már nem lehet vissza jönni akármilyen új felállásba játszunk. Mi talán elkezdtünk éledezni, de Di Maria, Draxler meg a többiek nem felejtettek el focizni. Még ha véletlen el is jutnánk 2 vagy 3-0ig a PSG akkor se adná föl mint más csapatok és akkor persze hogy 4,5,6 a vége.
Nekünk a bajnoksagot meg a kupát kell hozni.

Valahol sajnálom azért mert elnézve a forma idözítést ha esetleg a 16 között egy könnyebbet kaptunk volna akkor a BLbe is odaérhettünk volna esetleg.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
geridoss
Director del Fútbol

2017.03.05. 13:23:27

Nagyon sok fog múlni a védelmünkön szerdán. Azért az szívbemarkoló lenne, ha 5-0-s vezetésnél kapnánk egy szerencsétlen gólt, és azzal esünk ki. Biztosan kiugranék az ablakon.

Nagyon nehéz lesz, és két hete 0% esélyt adtam volna magunknak, de látva a jó formánkat.. Ki tudja, bár 5%-nál így sem adok többet a továbbjutásunkra.

Az biztos, hogy 90 perc alatt kapni fogok pár agyérgörcsöt.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.05. 10:49:37

Kovbal88 írta:Szerintem játszunk egy jót, aztán majd viszlát jövőre, sajnos a legrosszabb pillanatban jött össze az első meccs, a csapatban jóval több van, mint ami ott összejött. Idegenbeli gól nélkül, ezt nem lehet megfordítani.
Szerintem az első félóra meg fogja mutatni, hogy van e értelme a vértizzadásnak. Nem számszerűsíteném, mert a játékunk fogja megmutatni, hogy érdemes e erőltetni.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.03.05. 10:34:34

Szerintem játszunk egy jót, aztán majd viszlát jövőre, sajnos a legrosszabb pillanatban jött össze az első meccs, a csapatban jóval több van, mint ami ott összejött. Idegenbeli gól nélkül, ezt nem lehet megfordítani.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.28. 23:21:01

ha kapnak egy juve,bm,atletico, real négyesből valakit, akkor könnyen kizúghatnak,és csak meglepetés sem lenne
Ha kapnának, de nem fognak, ha meg mégis akkor hajrá :lol:

Én amúgy őszintén örülnék ha idén a Juventus nyerne, márcsak Buffon miatt is.

BarcafanTomee : Hát igen..Félelmetes mennyire jól játszottunk, sőt még megkockáztatom tavaly ilyenkor is rengeteg gálameccsünk volt, és ez egy éve volt.
Ez nagyon hiányzik nekem, talán jobban is mint a trófeák vagy trófea esélyesség.

Szomorú nézni, hogy mennyire nyögvenyelős, gyengén játszunk, már szeptember óta, mikor előtte fél évvel oktattak, nem tudom mi lehet az oka, de az biztos hogy Alves nagyon hiányzik a jobbosról, nameg persze a KP formája.
Olyan szituációkat meg már szinte nem is látni idén, ami jellemző volt, hogy KP-ról az MSN valamelyik tagját kiugratták leshatáron és csúnyán bevágta vagy lepasszolta és úgy gól.

Ráadásul elég megnézni 2015 őszét, Messi nélkül is zseniálisan játszott az a csapat, öröm volt nézni, hogy olyan sikeresek voltak egy ekkora játékos kiválása esetén is.Most meg konkrétan ha Messi épp rosszabb napot fog ki és nem menti ki a csapatot meccsenként akkor meg megvan halva a csapat, de van amikor Messi sem elég.

Szerintem nem kéne hatalmas gyökeres változtatás, azonban bizonyos dolgokat minél hamarabb meg kell oldani, ha trófeákat és szép játékot akarunk a közeljövőben.
Elsősorban egy olyan edző aki felrázza a játékosokat és van elképzelése, emellett Iniesta és Alves pótlása, illetve Rakiticé ha gyenge marad.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.02.28. 21:26:22

MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=F3qzyg6LsIU
Valami ilyesmi teljesítmény kéne, ha a srácok komolyan akarják venni a visszavágót....
Itt kb 10x gyosabban járt a labda, mint ebben a szezonban bármikor. Épp ma néztem vissza pár régi nagy meccsünk összefoglalóját többek közt a 2 BL döntőt az MU ellen, Bayern elleni 3-0, Real elleni 5-0, stb és mindig az tünt fel, hogy te jó ég de baromi lassan játszunk idén. :shock:
A másik meg, hogy azok a beindulások és a KP-ről belöbbölt labdák, nagyon nincsenek már repertoáron, pedig Lucho első évében is még sok ilyen volt. Oké, hogy Xavi már nincs, de nem csak ő adott ilyen lasztikat. Most egyedül Messitől várhatunk hasonlót, hogy jobbeől pöcizi át Neymarnak a balosra.

BL-ről én is lemondtam, hozzuk le becsületből, de a kakaó már a bajnokságra és a kupára kell. És azt is adom, hogy PSG ki fog zúgni. :D Nálam a jelenlegi forma alapján Juve nagy esélyes és még a Bayern talán, de a Madridnak nem kell hozzá top forma tudjuk már.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.28. 21:13:49

Azért a Cityvel megszenvedhetnek...ha hátul összeállnának 1-2 meccs erejéig, akkor lenne esélyük. És miért ne állhatnának legalább egy meccsre össze?
Előre meg megvannak, tavaly egy szerintem játékban és mindenben erősebb Real is megizzadt ellenük, jelen pillanatban szerintem izgalmas párharc lenne.

Gyengébb csapat ellen nem hiszem, de ha kapnak egy juve,bm,atletico, real négyesből valakit, akkor könnyen kizúghatnak,és csak meglepetés sem lenne.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.28. 21:12:26

Amúgy az tényleg adná magát, ha a következő körben kiesne a PSG egy gyengébb csapat ellen. :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.28. 21:05:58

csababarca írta:
Nero. írta:Szerintem én itt mindig pozitív vagyok a csapattal kapcsolatba de mi a PSG ellen már kiestünk ez 100%. Nekem csak annyi a kérésem hogy a visszavágón ne kapjunk ki és a bajnokságot meg a kupát húzzuk be, valamint a Bayern/Juve/PSG hármas valamelyik tagja nyalassa fel a padlót a Reallal.
Szintén.

A PSG sansztalan lenne a real ellen, mérhetetlen ostobán tudnak néha játszani, real kihasználná, plusz ott a kp is masszívabb és mozgékonyabb jelenleg. Pláne ha a fék nem játszik.
A bayern/juve kettős más tészta.

Ne legyenek illúzióink, valahogy úgyis megkapja következő körben a RM a City-Monaco esetleg Sevilla-Leicester győztesét, a Bayern-Juve-Atleti meg lejátsza egymás közt a negyeddöntőben és elődöntőben. [-X

PSG meg életük meccsét játszotta ellenünk(nem is csoda, az elmúlt években folyton megszivattuk őket), aztán majd következő körben jóval gyengébb teljesítménnyel ki is esik.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.28. 20:55:54

Nero. írta:Szerintem én itt mindig pozitív vagyok a csapattal kapcsolatba de mi a PSG ellen már kiestünk ez 100%. Nekem csak annyi a kérésem hogy a visszavágón ne kapjunk ki és a bajnokságot meg a kupát húzzuk be, valamint a Bayern/Juve/PSG hármas valamelyik tagja nyalassa fel a padlót a Reallal.
Szintén.

A PSG sansztalan lenne a real ellen, mérhetetlen ostobán tudnak néha játszani, real kihasználná, plusz ott a kp is masszívabb és mozgékonyabb jelenleg. Pláne ha a fék nem játszik.
A bayern/juve kettős más tészta.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.28. 20:53:29

Szerintem én itt mindig pozitív vagyok a csapattal kapcsolatba de mi a PSG ellen már kiestünk ez 100%. Nekem csak annyi a kérésem hogy a visszavágón ne kapjunk ki és a bajnokságot meg a kupát húzzuk be, valamint a Bayern/Juve/PSG hármas valamelyik tagja nyalassa fel a padlót a Reallal.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.28. 20:50:45

https://www.youtube.com/watch?v=F3qzyg6LsIU" target="_blank

Valami ilyesmi teljesítmény kéne, ha a srácok komolyan akarják venni a visszavágót....

Bár erre a jelenlegi csapat aligha lenne képes, de remélem úgy mennek ki hogy meg akarják fordítani a párharcot, aztán lesz ami lesz, voltak már nagy fordítások a foci történelmében.

Rúgtunk már nekik 2 gólt 2015-ben az első félidőben, aztán utána visszavettünk, de ezt ne is várjuk ha megint hátrapasszolgatni mennek ki a pályára.
Én azon a véleményen vagyok, hogy inkább rohanjanak ki mindent megtéve, egy esetleges megszórást kockáztatva, minthogy biztonsági játékkal hozzuk le a visszavágót egy 1-0-s, 2-1-es eredménnyel.

Nyilván 0.1% körüli az esély a fordításra, és csak a szurkolói reménykedés beszél belőlem, én sem várok továbbjutást, sőt kb lehetetlennek tartom, de elvárom a srácoktól hogy mindent megtegyenek a visszavágón, mert biztos hogy nem történnek csodák ha nem tesznek érte.
Tivornya
Capitá del Barça

2017.02.28. 20:33:02

Nem értem, hogy egy sportág miért is írná felül egy nemzetállam törvényeit...divatos, agyhalott libsi kifejezéssel ez olyan "náci dolog". Bűnözőket egy európai állam sem enged be szívesen a saját területére, kivéve, ha arab, vagy zsidó!
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Leon
Director del Fútbol

2017.02.28. 20:23:56

Kizárt hogy nem játszhatnának,hiába vannak az agyatlan szabályok! 8)
2 lehetőséget látok:
1. az lesz mint a Bayern ellen és kapunk még 2-3at
2. mint a Milan ellen,nekik esünk,gyorsan elrakunk párat,megzavarodnak és úgy akár a 4-0ig is eljuthatunk... aztán a 96.percben kapnak egy tizit amit a pályára befutó CR fog értékesíteni és game over! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.02.28. 19:57:42

Ha valami csoda folytán eljutnánk odáig, a mai világban biztos megoldanák valahogy. Elég sokat buknának a tv-sek meg az uefa meg minden, egy Messi és Neymar nélküli BL-döntővel.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.28. 19:08:14

BarcafanTomee írta:Meg van miért voltunk annyira gyámoltalanok a PSG ellen.

http://www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017 ... mar_anglia

:mrgreen: :mrgreen:
Épp most akartam linkelni én is.

Érdekes felvetés, vajon ez tényleg igaz? Mert ha igen, akkor bizony garantált hogy addigra nem oldják meg az ügyeket...

Ha ez így van, akkor lényegében már akkor elvesztettük ezt a BL-t, amikor Cardiffba jelölték ki a döntő helyszínét. Érdekes is lett volna felállni elöl Messi és Neymar nélkül, Neymar hiánya még csak-csak, nade Messié?
Válasz küldése