S.Agüero írta:Amúgy ebben a szezonban a csoportkörben hazai meccsen még nem értünk el olyan eredményt, amivel 90 perc alatt kiesnénk a PSG ellen. 7-0 a Celtic ellen, és 4-0 a Gladbach és a City ellen is.

Mondok jobbat...a Lucho éra alatt az eddigi
ÖSSZES HAZAI BL meccsünket megnyertük, szám szerint
14-et, ezeken a találkozókon 46 gólt lőttünk. Ahogy te is írtad, csak az idei őszi szezonunk 15-0-val áll.
Én is maximálisan bízom egyébként a csapatban (ahogy egész szezonban is tettem), de ez sajnos túl nagy pofon volt 3 hete, nem hiába nem tudott 52 csapat visszajönni eddig ekkora fórból. Nerohoz hasonlóan várom én is a meccset, egy 3-1-es győzelem benne lehet, de egy csomó kihagyott helyzettel. Ezért fogom itthon nézni inkább, bezárkózva a nappaliba egyedül, mert minden kihagyott helyzetnél, szét fogok törni valamit.
Mindenesetre persze álmodozom róla, milyen szép is lenne, vagy hogy a 89. percben egy bődületes Messi szabadrúgással jutunk tovább...

De ahhoz egy nagyon enervált PSG kell és nem mellesleg minimum egy kiállítás és 2-0 a félidőben.
Mindenesetre már második napja ezzel a videóval kelek, pörgetem, hergelem magam a meccsre.
https://www.youtube.com/watch?v=QZSMtUAo2W8" target="_blank