Ez a győzelem és a 3 gól nagyon kellett a továbbjutás szempontjából.
Lewynek gratulálok a 100. és 101-ik góljához. Nem kis teljesítmény. Ídén 15+7 gól.
Nekem sem kedvencem, sokszor tényleg elakad rajta a labda, egy technikásabb játékos jobban illene a játékunkba, de lövi a gólokat még 36 évesen is.
Mindig fel kell hívni a figyelmet a jelenlegi helyzetünkre (FFP).
Csak ismételni tudom magam
Egy szélső továbbra is nagyon hiányzik.
Olmo is kapta a kritikákat, utóbbi időben nagyon visszaesett, de megint jött tőle a váratlan, és volt egy lövése, amit a gólvonalról tisztáztak. Ha egészséges marad, továbbra is azt mondom, hogy megérte az extra, amit nyújtani tud.
Viszont nem értem miért esett így vissza, szerintem ő sem 100%-os, vagy csere, vagy lekapja Flick.
Tegnap leírtam a hátország topicba, miért nem tudtunk volna Olmo helyett 2-3 embert igazolni. Pau Victor nincs regisztrálva tavaszra. Nem Haaland, Pau Victor.

Ha már Pau, hétvégén már nagyon megnézném a kezdőben, sajnos Ferminnek nagyon nem megy, ha van ott egy minőségi játékos a helyén, rúg 2-3 gólt. Ezek a helyzetek eddig Raphinhara jöttek ki. Sajnos ő és ami aggasztó számomra, Kounde volt ismét a leggyengébb a csapatban.
Én a meccs embere díjat Pedrinek adtam volna, extrát játszott, de Cubarsitól sem sajnálom.
Számomra sokadszorra bizonyosodott be, hogy ez Pedri posztja. Előrébb nem tud ilyen szinten teljesíteni, ott jó lesz Olmo, ha lesz egy minőségi bsz-őnk, akkor Raphinha is.
3 nagyon nehéz meccs következik, jó lenne vagy 4 pontot behúzni. Ha nem leszünk a 8 között, 2 extra meccs, és a többi csapatot elnézve, azon se lepődnék meg, ha a 9-ik a Cityt vagy a PSG-t kapná

Szerk: ja, és Gerard Martinnak is jár a dícséret a sok kritika után, jól játszott. De a jövőre és esetleges igazolásra tekintettel (bhv minősége), Balde klasszisokkal jobb volt az alatt a pár perc alatt.