hagyd.S.Agüero írta:![]()
Lábukat majd ne felejtsd el megnézni.
Isten ad, Isten elvesz.LG írta:Szerintem meg nem kicsi hátszelet kaptunk a játékvezetőtől, ami nálam be is árnyékolja az estét.ALEXDP írta:Ilyen helyzetben biztosan könnyen születnek elfogult, túlfűtött megnyilatkozások, de nálam abszolút tiszta játékban,tiszta játékkal győztük le a Psg-t 2meccs alapján.
Teljesen megérdemelten.
Tehát azért ekkora marhaságot se olvastam még, pedig volt egy-kettő az este Fb-n is...markionni írta:https://gfycat.com/KindlyAggressiveEyra
Piros lap es kifele szabad. Csak hogy a meccset leginkabb befolyasolo tevedest emlitsem.
Jah mert mindenki a felsőtestre, a kezekre meg a fejre koncentrál, Suarez az sem tudja a fejéhez vagy a nyakához nyuljon, közben a lábakat senki nem nézi, hogy a védő konkrétan beletérdel Suarez vádlijába, egy másik kamerállásnál ez tisztán látszik.https://gfycat.com/KindlyAggressiveEyra
Piros lap es kifele szabad. Csak hogy a meccset leginkabb befolyasolo tevedest emlitsem.
https://gfycat.com/KindlyAggressiveEyra" target="_blankALEXDP írta:Mely eseteknél érzed, érezted az erős hátszelet?LG írta: Szerintem meg nem kicsi hátszelet kaptunk a játékvezetőtől, ami nálam be is árnyékolja az estét.
Más: szerintem arányaiban itt kb az történ ami a Férfi kézi Bl döntőn...
Mely eseteknél érzed, érezted az erős hátszelet?LG írta:Szerintem meg nem kicsi hátszelet kaptunk a játékvezetőtől, ami nálam be is árnyékolja az estét.ALEXDP írta:Ilyen helyzetben biztosan könnyen születnek elfogult, túlfűtött megnyilatkozások, de nálam abszolút tiszta játékban,tiszta játékkal győztük le a Psg-t 2meccs alapján.
Teljesen megérdemelten.
Szerintem meg nem kicsi hátszelet kaptunk a játékvezetőtől, ami nálam be is árnyékolja az estét.ALEXDP írta:Ilyen helyzetben biztosan könnyen születnek elfogult, túlfűtött megnyilatkozások, de nálam abszolút tiszta játékban,tiszta játékkal győztük le a Psg-t 2meccs alapján.
Teljesen megérdemelten.
Owen korrekt ex-Realosként.pep71 írta:Óriási meccs volt, micsoda meccs, még most is a videókat nézem vissza, SR góljáról, van amin Rio Ferdinand, Steven Gerrard és Owen ugrál az egyik studióban, van olyan ami alá a Titanic zenéjét teszik be(mert most ez a divat)![]()
és LE még cserélni is megtanult azután, h elmondta, nem hosszabít
![]()
![]()
Sok új játékossal, új fajta játékelemekkel, szerintem nem lehet összehasonlítani. Na de kiderül, nálam ez mindig kulcskérdés, hogyan osztjuk be az erőket meg menedzseljük a csapatot. Ellenfeleknek is hátrány, nem hiába a BL meccsek után azért akadnak meglepetések adott csapatok bajnokijain.csababarca írta:
A terheléstől nem félek, ez egyelőre két plusz meccs, ráadásul a riválisaink is játszanak majd plusz meccseket= kiegyenlített feltételek.
Profi csapat vagyunk, kétszer tripláztunk, állandóan elődöntőben vagyunk, ritkán van ebből gond.
A másik mondás pedig, hogy 3 a magyar igazság, Pats, Barca....Bob_Marley írta: de ahogy a mondás tartja, egyszer volt Budán kutyavásár.![]()
Én lennék a legboldogabb, de most mondhatnám, hogy már nem tippelek stb, de ahogy a mondás tartja, egyszer volt Budán kutyavásár.TripleH írta:Monacot se írjuk le, tolnak ők is egy comebacket..Bob_Marley írta:Előre tekintve azért nem egyszerű a dolog, van 3 spanyol valószínűleg, Juventus, Dortmund, Bayern meg val. City. Nehéz választani sajnos. Dortmund lenne ideális szerintem.