Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet Ő kérte?!randomguy írta:Barcelona's 6-1 win was on Florentino Pérez's 70th birthday. [MD]
Ettől szebb szülinapi ajándék nem is kell.
Hát, én még mindig úgy látom, hogy Di Maria bal lábát eléri a lendítéskor. Vagyis mintha elérné. Bírói hibának semmiképpen nem nevezném, mert 4szeres lassításban sem vagyok benne biztosJimmyJump írta:Szerintem is. Volt időszak, amikor lehetett arról beszélni, hogy kapunk egy kis támogatást, de ezek most nagyon erőtlen próbálkozások.S.Agüero írta:http://giphy.com/gifs/3oKIPCdMJe207T3B84
Masch esete. Ez is messze a tizenegyestől.
Suarez a védője elé került, 10 méterre szembe a kapuval, labda a lábára jött, bíró pedig 10-15 méterrel mögöttük takarásban. Ez tipikusan olyan szituáció, hogy ha elesik a támadó, akkor egyszerűen be kell fújni, mert sokkal rizikósabb továbbot inteni. Itt maximum Suarezt lehet elővenni, hogy könnyen adta magát. A linkelt esetnél pedig ha nem lövi el Di Maria, akkor büntető, de ellőtte, és ilyenkor már nagyon ritkán fújják vissza.
Szerintem is. Volt időszak, amikor lehetett arról beszélni, hogy kapunk egy kis támogatást, de ezek most nagyon erőtlen próbálkozások.S.Agüero írta:http://giphy.com/gifs/3oKIPCdMJe207T3B84
Masch esete. Ez is messze a tizenegyestől.
A többi csapat szurkolójáról van itt szó, akik már évek óta epekedve várják a Messi-korszak végét, és minden apró kisiklásunkba belelátják, hogy na majd most, aztán amikor mégsem, akkor kijön a frusztráció.Bob_Marley írta:Semmiféle bírózás meg hasonlókról szó sincs. Mindenki a "csodáról" ír.
És akkor most vágjuk fel az ereinket? Kit érdekel egy ilyen meccs után, hogy Di Marianak mit mondott? Komolyan szerinted ez számí már? Nagyon nem. Ezzel semmire sem mégy itt. A lényeg a lényeg, hogy ott vagyunk a kövi fordulóban, a többi csak duma.markionni írta: Végülis csak kétszer nyertünk az Atletico ellen aki kiejtett titeket mindkétszer, valamint nekem rémlik egy Bayern elleni 5-0-as elődöntő.
De hát a tények makacs dolgok, a saját játékosotok ismerte be hogy 3-1nél elmaradt egy tizi és valószínűleg piros.
visca el barca írta:találkoztam már pár hárdkórhéterrel, de ez a komment mindent visz:
"első tizi: tök egyértelmű, meunier elcsúszik, neymar meg fejbe rúgja a játékost. sárga neymarnak és szabadrúgás kifelé"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezen logika mentén már értem hogy tudtak összeszedni három elmaradt piros lapot, két kamutizit, meg lesgólt.visca el barca írta:találkoztam már pár hárdkórhéterrel, de ez a komment mindent visz:
"első tizi: tök egyértelmű, meunier elcsúszik, neymar meg fejbe rúgja a játékost. sárga neymarnak és szabadrúgás kifelé"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fenébe, pedig biztos hatalmasat visított ahogy szoktaTromort77 írta:MessiNeymarSuarez írta:
Már csak Ray Hudson-os kommentátorral kell megnézni és királyság
Sajnos az USA-ban a Fox Sports közvetíti a BL-t. A Bein csak a spanyol bajnokságot közvetíti. Pedig én is szívesen hallgattam volna őt.
Sajnos az USA-ban a Fox Sports közvetíti a BL-t. A Bein csak a spanyol bajnokságot közvetíti. Pedig én is szívesen hallgattam volna őt.MessiNeymarSuarez írta:
Már csak Ray Hudson-os kommentátorral kell megnézni és királyság
És hol?Vagy hogy? Mert egész nap nézegetem de nem találtam.Ronaldinho&Barca írta: Ncore-on fent van. Szedjétek onnan!
Opta stats have revealed that between Neymar's first goal, timed at 87 minutes, 24 seconds and the final whistle in the seventh minute of stoppage time, PSG completed just four passes.
And of those four passes, three were from the kick-offs after each of Barca's dramatic final goals.
markionni írta:Tegye fel a kezét aki szerint nem megy brutálisan rossz irányba ez a sport. Sajnos a játékvezetés mindig negatív energiákat generál és sosem lehet csak egy összecsapásra és annak eredményére reagálni másnap, mert megkerülhetetlenül minden komolyabb meccsen vannak tévedések amik döntően befolyásolják az eredményt és állandó ellenségeskedést szülnek. Számomra ez egyre élvezhetetlenebbé teszi ezt a sportot.![]()
Ezt csak azért idézem, mert jól példázza, hogy a délelőtti/kora délutáni hozzászólásaid érdemesek a vitára, a tegnapi/éjszakai hangnemmel viszont nehéz mit kezdeni. Ha javasolhatom/kérhetem, ha konstruktív vitát szeretnél, akkor inkább az előbbi stílust próbáld meg preferálni.markionni írta:Jo akkor hagyjatok, de azert nem veletlen hogy mondjuk a Bayern mostani tovsbbjutasanal az egesz vilsg gratulat es aradozott roluk, mig nektek egy 6-1nel is magyarazkodni kell es a vilag nagyresze bizony hany a jatekvezetestol.
Ezt amúgy adom, én pl bevallom, hogy a kezezésnél egyáltalán nem tudom követni, hogy hogyan kell megítélni. És fel lehet ide dobni a szabálykönyvet, az se lesz erre válasz, mert a gyakorlat annyira eltérő, ráadásul a nagy szakértők se tudnak egyértelmű álláspontot kialakítani, ellenben olyan megfoghatatlan dolgokkal dobálóznak, minthogy a "kéz kereste a labdát", "természetes testhelyzet", "rárúgták, rápattant, elugrani se tudott előle" stb...markionni írta:Valamint szerintem nevetségesek a szabályok a tizenegyesek körül, sosem lehet eldönteni hogy mi az és mi nem, minden bíró máshogy fújja. Komolytalan az egész.