Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elfogadnám, a Dortmunddal együtt..ntibi67 írta:A társaságunk a Monacót szeretné,mert akkor kocsiba ülnénk és egy egyhetes túrában,megnéznénk mind a két meccset.
Nálam le vannak tiltva több mint egy éve, így szerencsére azt sem látom ha valamelyik ismerősöm lájkolja őket.Nero. írta:Szánalmas trollfocinak a vergődése csak engem irritál?
City jöhet, velük szerintem nem lenne gond Pep ide vagy oda. Egyedül a Bayernt érzem most nagyon erősnek, de ők meg olyan focit játszanak, ami nekünk még talán feküdne is. De nem haragudnék meg ha gyengébb ellenfél jönne, aztán tolnánk egy tavalyi Real-t és a döntőig alibiznénk a kisebb csapatok ellen...S.Agüero írta:Tico/City-t kapunk, szinte biztos vagyok benne, szokás szerint őket szoktuk.
Ezzel én is így vagyok, keresem hogy vajon a PSG kivel lesz összesorsolva, aztán rájövök hogy hihetetlen, DE MI jutottunk tovább..Messias2 írta:Számomra még mindig hihetetlen, hogy arról beszélgettek, hogy kit kaphatunk a kövi körben.
Teljesen leírtam a csapatot a 4-0 után. Cavani gól után pedig majdnem azt cselekedtem, mint veb.![]()
Egyébként így visszanézve a meccset higgadtan azt kell mondjam, hogy a játékosaink még az 1. Neymar gól után sem hitték el, hogy lehet esélyünk, kivéve persze a brazilt.
hát én annyira nem szeretném őketNero. írta:Amugy ha választhatnék akkor azt mondom jöjjön a 8 között a Real.
Az igen. A meccs elott azt mondtam ha véletlen tovább jutnánk akkor biztos megnyerjük. Azért így utólag módosítanám mert mindenki brutál erős.visca el barca írta:igenBarcafanTomee írta:Egyébként ha véletlen bejutnánk az elődöntőbe, akkor ott törlődnek a lapok , nem? Kivéve ha valaki az elődöntő előtt szerzi meg az eltiltást érő, lapokat.
CL final win odds
barca 3.75
bájern 4.25
real 6.00
juve 9.00
atleti/bvb 11.00
igenBarcafanTomee írta:Egyébként ha véletlen bejutnánk az elődöntőbe, akkor ott törlődnek a lapok , nem? Kivéve ha valaki az elődöntő előtt szerzi meg az eltiltást érő, lapokat.
Ez nem túl jó hír...Ebben a szezonban rengeteg sárgát kapunk, Neymar, Suarez kb minden meccsen, de Messi is többet mint máskor. Szinte borítékolható, hogy kulcsembereket fogunk nélkülözni, ha csak nem hagyják abba a reklamálást.visca el barca írta:businak meg van a 3, ő egy meccset pihen.
2 sárgája van: piqué, matyiő, 4 sárgája van rakétának meg neymarnak
Tessék.visca el barca írta:talált valaki olyan videót ahol SR góljánál/után nincs kommentátor csak a nézők hallatszanak?
"Házi" lelátói video jo ?visca el barca írta:talált valaki olyan videót ahol SR góljánál/után nincs kommentátor csak a nézők hallatszanak?