Rivaldo11 írta:Most úgy néz ki, masszív 150 millát rá kell szánni a középpályára, mert az valami tragédia. Az új edző legfőbb feladata ez lesz.
Vicckategória, hogy egy Rakitic szorul a vonal mellé, Messiék több km-re játszanak egymástól, a két szélünk ugynakkor teljesen halott, valamint minden labdavesztésünk potenciálisan gólhelyzetet jelent az ellenfélnek. A pontrúgásoknál mutatott védekezésünkre már ki sem térek...
így gondolom én is.
Kb Busit tartanám a kezdőben egyedül, pedig tudjátok mennyire nem bírom a tagot. Ini, Rakitic, Roberto maradhatna alternatíváknak.
real ellenit nem fogom megnézni, iszonyat égés lesz, ott is visszakapunk amjd mindent alázást.
nagyon ideges vagyok, és amúgy attól függetlenül, hogy Masch,Piqué,Matyi lebetlizett, illetve LE elbarmolta a kp-t megint (persze védhető,mert kényszer volt busi miatt), de Neymar és Lajos teljesítménye is vérlázító volt. Lehet tapsikolni Lajosnak, amikor Numanciáknak beveri a lehetetlent, de ebben a szezonban a nagyok ellen sok marad a lábában. nagyon sok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."