Tocy írta:
Csak annyit, hogy az NFL-ben ez nem egészen így volt, illetve egyrészt nem történt ilyen, mert semmiféle konkrét bizonyíték nincs rá, másrészt a liga példastatuálás címén büntette meg az edzőt, harmadrészt az egy totál más sport, ott azok a beszédek, ütközések hétköznapiak, itt meg nem.
Amúgy a B csapat ötletével egyetértek. Francnak se hiányzik megint egy sérülés, stb a szezon előtt, a Szuperkupa csak presztízs, tavaly is sokra mentünk vele.
Igenis sokra megyünk vele. És pont azért mert a Real ellen van, óriási presztízs, ami soha nem elhanyagolható. Lehet hogy mivel az utóbbi években havonta játszunk a Madriddal, már nem olyan mint régen, de attól még ugyan úgy csordultig vannak a lelátók, ugyan úgy óriási a feszültség, ugyan úgy fogcsikorgatva ülünk a tv előtt, mert egy Clasico az mindig is Clasico marad.
Továbbá pont hogy most lenne rendkívül fontos megnyerni a szuperkupát, mert most szerintem sokan úgy vannak vele, hogy elment Pep, és a Barca visszaszürkül egy jó spanyol csapattá, de semmi több. Fellélegezhet a világ, véget ért a Barca mánia. Ha most ütnénk a madridiakat a szuperkupában, ráadásul jó játékkal, akkor biztos vagyok benne, hogy óriási lelki csapást mérnénk rájuk, mert úgy lennének vele, hogy a franc se változott itt, csak az edző neve a képernyő alján. Lélektanilag nagyon fontos lenne, hogy a bajnoki vereség után visszanyerjük a tekintélyünket hazai pályán, mert nem mindegy hogy hogy jön ide október 7.-én a Real.