csakugyan,de ezzel felborított egy rendszert,előtte nem kellett volna sunnyugnia...kfranky írta:Nyilván helyre akarta hozni a hibáját és ment előre, hogy meglegyen támadásban az egyenlő létszám/zavart keltsen, stb.margarin írta:
És hova húzódjanak ki amikor a mi játékunk pont erről szól...a legszélen tanyázik minden szélső....Lemenjen a térképről? Könyörgöm ,itt mindenkinek meg van a posztja feladata ezért nyertünk mindent és ne akarja egy pique megoldani azt amit nem tud..erre van inink stb emberek akik gyönyörűen megoldják helyette..Ő végezze a dolgát amiben nem jeleskedik és főlaeg nem tetszik hogy mascht hozza folyamatosan sza..ban.
Spanyol Kupa & Szuperkupa
- margarin
- Jugador del Barça
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Nyilván helyre akarta hozni a hibáját és ment előre, hogy meglegyen támadásban az egyenlő létszám/zavart keltsen, stb.margarin írta:
És hova húzódjanak ki amikor a mi játékunk pont erről szól...a legszélen tanyázik minden szélső....Lemenjen a térképről? Könyörgöm ,itt mindenkinek meg van a posztja feladata ezért nyertünk mindent és ne akarja egy pique megoldani azt amit nem tud..erre van inink stb emberek akik gyönyörűen megoldják helyette..Ő végezze a dolgát amiben nem jeleskedik és főlaeg nem tetszik hogy mascht hozza folyamatosan sza..ban.
- margarin
- Jugador del Barça
Ez a másik,jót nevettem:) eddig mindig kicsiben...pff most ez sem okés.Yaya(07-10) írta:a másik kedvencem, a szögletrúgás a meccs vége felé... ugyan kinek ívelgetjük be a labdát? az egy szem Piquének, vagy Songnak? vicc!!!! ilynekor miért nem lehet kicsibe, értelmetlen bevagdosni oda, mert a büdös életben nem fogunk gólt fejelni. meg kell próbálni lövőhelyzetig jutni. vegyük már elő a józan eszünket...
-
- Jugador d'estrella
Ini fel balszélre, Sanchez/Pedro kezd a túloldalt, és Cesc vagy Song jöhet a középpályára. nem valami nagy feladvány...
na mindegy, nem idegesítem magam tovább ezeken a butaságokon...hajrá barca, a hétvégén tessék javítani!
na mindegy, nem idegesítem magam tovább ezeken a butaságokon...hajrá barca, a hétvégén tessék javítani!
- margarin
- Jugador del Barça
kfranky írta:És hova húzódjanak ki amikor a mi játékunk pont erről szól...a legszélen tanyázik minden szélső....Lemenjen a térképről? Könyörgöm ,itt mindenkinek meg van a posztja feladata ezért nyertünk mindent és ne akarja egy pique megoldani azt amit nem tud..erre van inink stb emberek akik gyönyörűen megoldják helyette..Ő végezze a dolgát amiben nem jeleskedik és főlaeg nem tetszik hogy mascht hozza folyamatosan sza..ban.margarin írta:És ahányszor felfut elveszi a területet ini vagy a többiek elöl.... te ezt nem látod? neki nem az a dolga vezedgesse a zsugát van erre sokkal okosabb,játék intelligensebb ember.kfranky írta: Nyilván a többieknek meg volt tiltva, nehogy túlságosan kinyíljunk.
Aztán a 85-86. perctől már ment mindenki, de most nem jött össze.
1) ilyenkor kellene/kellett volna a többieknek kihúzódnia a szélre, hogy megnyissák előtte a területet.
2) sajnos/nem sajnos Piqué feltolása minimum a középpályáig, de inkább a csatársorba már előjött Pepnél is (ld. Inter elleni meccs). Ott bejött. Szerintem, ha maradunk 11 emberrel, akkor még feljebb tolódott volna.
-
- Jugador d'estrella
a másik kedvencem, a szögletrúgás a meccs vége felé... ugyan kinek ívelgetjük be a labdát? az egy szem Piquének, vagy Songnak? vicc!!!! ilynekor miért nem lehet kicsibe, értelmetlen bevagdosni oda, mert a büdös életben nem fogunk gólt fejelni. meg kell próbálni lövőhelyzetig jutni. vegyük már elő a józan eszünket...
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
...és sajnos nem először van ez... Miért nem lehet erre joban odafigyelni a Madrid ellen az első 20 percben? Általában ezt csinálják. Csak egy kicsit kellett volna kibírni és utána simán kipasszoltuk volna őket és jöttek volna a helyzetek sorjában. Jelenleg nincsenek olyan fizikai állapotban, hogy 90 percig bírják ellenünk ha tudjuk hozni a saját játékunkat. Elhiszem hogy zavaró lehet 3 alap védő (Puyol, Alves, Abidal) kiesése, de ezt ezen a szinten le kéne tudni reagálni szvsz. Akár euromilliók árán is. Tavaly a csatársorral és a védelemmel volt gond. Idén a védelemmel. 1 év alatt nem lehet ez ellen tenni valamit?recrea írta:Még a vak is látja, ha le vagyunk támadva egész pályán, meg vagyunk fogva, mint a viszkis '99-ben. Nem tudjuk a labdát kihozni, elveszítjük, aztán visszatámadnak, amire nem tudunk reagálni.
Ez a baj, ezen kell javítani.
-
- Jugador d'estrella
amíg a többiek csak alibiznek, szerintem normális, ha megpróbál tenni valamit. nem vett el senkitől területet, hiszen INiék b@sztak támadni...a nagy középpályás hármasunk egyikén sem láttam a nagy győzni akarást, a mindent egy lapra feltéve támadást. de mindjárt az lesz a hibás, aki nem adja fel...érdekes felfogása van egyeseknek...
1) ilyenkor kellene/kellett volna a többieknek kihúzódnia a szélre, hogy megnyissák előtte a területet.margarin írta:És ahányszor felfut elveszi a területet ini vagy a többiek elöl.... te ezt nem látod? neki nem az a dolga vezedgesse a zsugát van erre sokkal okosabb,játék intelligensebb ember.kfranky írta:Nyilván a többieknek meg volt tiltva, nehogy túlságosan kinyíljunk.Yaya(07-10) írta:valamit ki kell találna a középpályás védekezésre, mert jelenleg katasztrofális. remélem az mindenkinek meg van, hogy a 70. perctől piqué szinte minden támadással felfutott, kérdem én, a többiek hol voltak?? xaviék ott sétálgattak a félpályánál...vagy normálisan játszunk, vagy sehogy...szeretem az összes játékosunkat, tisztelem, becsülöm őket, de a mai teljesítmény(és a hétvégi is) nem volt méltó hozzájuk.
2) sajnos/nem sajnos Piqué feltolása minimum a középpályáig, de inkább a csatársorba már előjött Pepnél is (ld. Inter elleni meccs). Ott bejött. Szerintem, ha maradunk 11 emberrel, akkor még feljebb tolódott volna.
Bízzunk abban, hogy ugyanolyan hatással lesz ránk ez a vereség, mint a realra a tavalyi madridi 3:1-es győzelmünk. Ott megfordult bennük valami és a végén megnyerték a bajnokságot.Yaya(07-10) írta:ez egy két meccses párharc volt, és az első meccs legalább annyira egyoldalú volt, mint a mostani, csak a mi javunkra összességében nem volt jobb a madrid, egyszer minket radíroztak le, egyszer mi őket, és ezen kívül volt 2 kiegyenlítettebb félidő, bár azokban egy hangyányival jobbak voltunk. nem kell pánikolni, csak észnél lenni. azt gondoltam, hogy a srácok ennél jobban akarják a sikert, a tavalyi ocsmány szezon után.

- margarin
- Jugador del Barça
És ahányszor felfut elveszi a területet ini vagy a többiek elöl.... te ezt nem látod? neki nem az a dolga vezedgesse a zsugát van erre sokkal okosabb,játék intelligensebb ember.kfranky írta:Nyilván a többieknek meg volt tiltva, nehogy túlságosan kinyíljunk.Yaya(07-10) írta:valamit ki kell találna a középpályás védekezésre, mert jelenleg katasztrofális. remélem az mindenkinek meg van, hogy a 70. perctől piqué szinte minden támadással felfutott, kérdem én, a többiek hol voltak?? xaviék ott sétálgattak a félpályánál...vagy normálisan játszunk, vagy sehogy...szeretem az összes játékosunkat, tisztelem, becsülöm őket, de a mai teljesítmény(és a hétvégi is) nem volt méltó hozzájuk.
Ez az, amivel a real sokáig próbálkozott (ld. BL-meccsek), de soha nem bírták erővel. Most, a védekezésünknek és az emberhátránynak köszönhetően bejött a kontrajáték, amit mindig is erőltettek ellenünk.recrea írta:Még a vak is látja, ha le vagyunk támadva egész pályán, meg vagyunk fogva, mint a viszkis '99-ben. Nem tudjuk a labdát kihozni, elveszítjük, aztán visszatámadnak, amire nem tudunk reagálni.
-
- Jugador d'estrella
ez egy két meccses párharc volt, és az első meccs legalább annyira egyoldalú volt, mint a mostani, csak a mi javunkra összességében nem volt jobb a madrid, egyszer minket radíroztak le, egyszer mi őket, és ezen kívül volt 2 kiegyenlítettebb félidő, bár azokban egy hangyányival jobbak voltunk. nem kell pánikolni, csak észnél lenni. azt gondoltam, hogy a srácok ennél jobban akarják a sikert, a tavalyi ocsmány szezon után.
Szerintem nagy hiba lenne real-módira a bírókra fogni a vereséget, mert csak magunkat csapnánk be. Pepben többek között ezt bírtam a legjobban: szinte soha nem foglalkozott a bírókkal, mert ezzel a csapatot bünteti => Tito is pihenhet most 2 meccset...nyalesz írta:kfranky írta:
A bíró valóban jól vezette a meccset, a kiállítás is jogos volt. Az első meccs más tészta, ott én egy elmaradt tizenegyest is hiányoltam (Alexis 2. esete), de nem ezen múlt.
Ha 3:1-gyel fordulunk, akkor valószínűleg a real sem így jön ki a második félidőre, de ezt már soha nem tudjuk meg.
A lényeg, hogy vasárnap meg kell ütni a Valenciát, hogy helyreálljon az önbizalom!
És ne felejtsük el Messit: ok, hogy nem élete meccsét játszotta és a végén benne maradt a lábában az egyenlítő gól, de ne felejtsük már el, hogy 25 évesen beérte Raúlt az El Clasicó góllövőinek rangsorában!
És az 1. helyezett Di Stefano (miért is engedtük át anno a realnak??) 18 góljával csak 3 gyufával előzi meg!
azért di maría megköszönheti h megúszta sárga nélkül
Még a vak is látja, ha le vagyunk támadva egész pályán, meg vagyunk fogva, mint a viszkis '99-ben. Nem tudjuk a labdát kihozni, elveszítjük, aztán visszatámadnak, amire nem tudunk reagálni.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ami meg a madridi gólokat illeti...ugyanannyit érnek, mintha szenzációs összjáték után érték volna el. 4-et lőttek két meccsen. Szöglet utáni fejes, Valdes hibája, Most pedig két előrebikázott labda-és két óriási egyéni hiba- után lőttek gólt. Kidolgozott támadásból 0, azaz nulla gólt lőttek...Ennek ellenére megvoltak a ziccereik de nyilván az úgy más, ha előtte találnak-meg találtatunk velük-két ilyen gólt...A két meccsen tíz a tíz ellen egyetlen tudatos bepassz utáni Higu helyzetet mutattak fel-azt Valdes fogta.
Mitől féljünk? Inkább javítsuk a hibákat, akkor nem lehet semmi problémánk.
Mitől féljünk? Inkább javítsuk a hibákat, akkor nem lehet semmi problémánk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Nyilván a többieknek meg volt tiltva, nehogy túlságosan kinyíljunk.Yaya(07-10) írta:valamit ki kell találna a középpályás védekezésre, mert jelenleg katasztrofális. remélem az mindenkinek meg van, hogy a 70. perctől piqué szinte minden támadással felfutott, kérdem én, a többiek hol voltak?? xaviék ott sétálgattak a félpályánál...vagy normálisan játszunk, vagy sehogy...szeretem az összes játékosunkat, tisztelem, becsülöm őket, de a mai teljesítmény(és a hétvégi is) nem volt méltó hozzájuk.
- margarin
- Jugador del Barça
Most is azt mondom egy ronaldo & higu páros ellen aki be mer vállalni egy vonalvédekezést az beteg ember..... szerintem ezen meg is vertek bennünket...nézzétek vissza a gólokat mindent elárul...Óriási hiba volt így felállni és főleg Pique biztonsági ember... pont fordítva ahogy eddig is bevállt.Masch az utolsó mentsvár nem fordítva!!!!!
-
- Jugador d'estrella
Pedronak és Valdesnek jár a gratuláció, és javier is javította a hibáját. Alba is egész jó, bár védekezésben egyenlőre nem túl meggyőző. A többiek remélem hamar elfelejtik ezt a meccset, mert semmi pozitívumot nem lehet kiemelni. Ini azért mutatott 1-2 dolgot, de tőle így is sokkal több kellene. a valencia ellen fel kell készülni tisztességesen.
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy nem érdemes egy meccs miatt pálcát törni felette.Yaya(07-10) írta:tényleg, lehozta sergiot, a 75. perc környékén...mekkora zseni ez a tito...
Az első 3 meccsén kifejezetten jól meccselt, legalábbis szerintem.
Nyilván ez az első meccse volt a Bernyabeúban, reagálhatott volna máshogy is bizonyos esetekben, de valljuk be, hogy nem volt egyszerű dolga. 30 perc után 10 emberrel és 0:2-es eredménnyel álltunk (még egyszer hangsúlyoznám) madridban...
Murinnyo első meccsén kapott a Barcától egy 5-öst, pedig ő akkor már bőven többszörös bajnok és 2x-es BL-t volt.
És akkor az szerinted normális a világ legjobb csapatától, hogy egyéni hibák sorát követi el a nagy meccseken ( mert ne is tagadjuk, egy ideje ez már szokásunkká vált, főleg a madrid ellen)? Egy ideje már kezdtem érezni, hogy kezd megfordulni pszichésen az állás a Clásicók terén. Pár éve mi hoztunk le minden meccset hiba nélkül, a Madrid azt sem tudta hol van, teljesen kifordultak önmagukból egy-egy klasszikus során. Aztán ez szépen lassan megfordul, most már gyakorlatilag a Madrid kezdi el profi módon, hiba nélkül lehozni a meccseket, mi meg amatőr hibák tömkelegét vétjük, össze vagyunk zavarodva és sorolhatnám. A mai meccsen a Barca már csak önmaga paródiája volt. A Guardiola csapat paródiája, egészen pontosan.Alexander Mahone írta:Sajnos az az első félóra került nagyon sokba. Még mindig nemértem, hogy mi a franc történt velünk akkor. Azt meg ne felejtsük el, hogy a Madrid 4 góljából 2 kapitális egyéni hibából született.
Ezt nem tudom, miből szűrted le, komolyan. Minden párharcot ők nyertek meg, nem tudtunk 3-at egymás után passzolni kis túlzással, a játékosaink lézengtek és kocogtak a pályán, ők meg hajtottak mint a gép. Aztán a második félidőben 10 emberrel voltak szívesek visszaállni védekezni, ahelyett, hogy kitömtek volna minket ( amire még így is megvolt minden esélyük). Valóban mi játszottunk jobban, nem is tudom, miért nem tűnt ez fel nekem? talán azért, mert minden egyes másodpercben azon kellett izgulnom, hogy nehogy gólt kapjunk?Nincs ok az aggodalomra. Még mindig mi játszunk jobban, csak a helyzeteket nem tudjuk úgy kihasználni.
A helyzetek belövéséről pedig a Madrid is tudna mesélni, szerintem. Csak Higanynak volt 4 tiszta ziccere, Marcelonak egy és fél, Khedirának egy. Azt aláírom, hogy a második félidőben Alba és Pedro is tiszta ziccerben hibázott, de azért a számok nincsenek egyensúlyban.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- nyalesz
- Jugador del Barça
kfranky írta:A bíró valóban jól vezette a meccset, a kiállítás is jogos volt. Az első meccs más tészta, ott én egy elmaradt tizenegyest is hiányoltam (Alexis 2. esete), de nem ezen múlt.cps46 írta:A meccs előtt úgy gondoltam, hogy ha megver minket a Madrid, akkor meg is érdemlik a címet. Így lett, úgyhogy gratulálok nekik. Ennek ellenére nincs miért szégyenkeznünk, 10 emberrel is végig megvolt az esély, a hosszabbításban 2x is. Az első 30 perc ultra gázra sikeredett, 2 ajándék gól + a kiállítás... Elismerésem a játékvezetőnek, nagyon korrektül vezette a meccset, a sárgák + piros jött, amikor kellett. Bár ez lett volna az első meccsen is, akkor Albiolt nem sokáig élvezhettük volna. Nálam eddig Pedrito a király, sajnos Casillas védte a helyzetét, de így átvenni + félütemben elrúgni, nem hiszem, hogy sokan képesek rá. Az első meccses Valdes-bakiért kár, de most tett róla, hogy ne kapjunk egy 6-ost. Song jól szállt be, ez a jövőre nézve biztató. Idén mind a 4 meccsben volt valami pozitívum, így én nem aggódom a folytatást illetően, egyelőre úgy néz ki, hogy Tito észnél van.
Ha 3:1-gyel fordulunk, akkor valószínűleg a real sem így jön ki a második félidőre, de ezt már soha nem tudjuk meg.
A lényeg, hogy vasárnap meg kell ütni a Valenciát, hogy helyreálljon az önbizalom!
És ne felejtsük el Messit: ok, hogy nem élete meccsét játszotta és a végén benne maradt a lábában az egyenlítő gól, de ne felejtsük már el, hogy 25 évesen beérte Raúlt az El Clasicó góllövőinek rangsorában!
És az 1. helyezett Di Stefano (miért is engedtük át anno a realnak??) 18 góljával csak 3 gyufával előzi meg!
azért di maría megköszönheti h megúszta sárga nélkül
"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
-
- Jugador d'estrella
valamit ki kell találna a középpályás védekezésre, mert jelenleg katasztrofális. remélem az mindenkinek meg van, hogy a 70. perctől piqué szinte minden támadással felfutott, kérdem én, a többiek hol voltak?? xaviék ott sétálgattak a félpályánál...vagy normálisan játszunk, vagy sehogy...szeretem az összes játékosunkat, tisztelem, becsülöm őket, de a mai teljesítmény(és a hétvégi is) nem volt méltó hozzájuk.
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
akkor ezek szerint van pozitív, illetve negatív előjelű szerencse? - ez nézőpont kérdéseRicsi_K írta:és nekünk nem volt szerencsénk? marcelo kapuval szembe kapásbol valdes kezébe rugta es sorolhatnám. nekünk most többször volt szerencsénk ha nem igy lett volna kitömve megyünk haza.rrobbiefcb írta:Ricsi_K írta: nem tom ezt mire irtad de a madrid megérdemelten nyerte meg a kupát. ha nem állnak vissza a 2. félidőbe 3-4 golt is berámoltak volna ez teljesen egyértelmű.
talán arra, hogy góljaik nagy része az óriási szerencsének, illetve a mieink bénázásának tekinthető és nem a tudásuknak. ergo nem megérdemelt, hanem csak úgy rájuk esett, mondhatjuk mázli.
nálam a gyáván kibekkelt eredmények nem a megérdemelt kategóriába tartoznak... de biztos túl szigorú vagyok
Pedro kapáslövése? Alba hosszan tolja meg? Masch eltalálja a labdát? stb. stb.
Ez a Madrid nagyon nincs formában és kondiban. Mi ebben sokkal jobban állunk. Erre nekem bizonyíték a két meccs. Váltig állítom, hogy ellenünk szerzett góljaik inkább születtek mázliból, mint kidolgozott helyzetekből... Az pedig nálam nem megérdemelt, csak elnyert...
A bíró valóban jól vezette a meccset, a kiállítás is jogos volt. Az első meccs más tészta, ott én egy elmaradt tizenegyest is hiányoltam (Alexis 2. esete), de nem ezen múlt.cps46 írta:A meccs előtt úgy gondoltam, hogy ha megver minket a Madrid, akkor meg is érdemlik a címet. Így lett, úgyhogy gratulálok nekik. Ennek ellenére nincs miért szégyenkeznünk, 10 emberrel is végig megvolt az esély, a hosszabbításban 2x is. Az első 30 perc ultra gázra sikeredett, 2 ajándék gól + a kiállítás... Elismerésem a játékvezetőnek, nagyon korrektül vezette a meccset, a sárgák + piros jött, amikor kellett. Bár ez lett volna az első meccsen is, akkor Albiolt nem sokáig élvezhettük volna. Nálam eddig Pedrito a király, sajnos Casillas védte a helyzetét, de így átvenni + félütemben elrúgni, nem hiszem, hogy sokan képesek rá. Az első meccses Valdes-bakiért kár, de most tett róla, hogy ne kapjunk egy 6-ost. Song jól szállt be, ez a jövőre nézve biztató. Idén mind a 4 meccsben volt valami pozitívum, így én nem aggódom a folytatást illetően, egyelőre úgy néz ki, hogy Tito észnél van.
És az 1. helyezett Di Stefano (miért is engedtük át anno a realnak??