Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy Valverde jobb-e mint Enrique, azt majd legkorábban csak 2019 májusába lehet megmondani. Ha idén Valverde tripláz akkor egál, a második szezonban pedig meg kell fejelnie a bajnokság+kupa kombot (újabb triplázás, vagy bajnokság + BL) és akkor vitathatatlanul ki lehet jelenteni hogy Valverde>Enrique. Egy honap utan ez még nagyon korai.Samper írta:Tavaly óta a leglényegesebb változás, hogy akkor rossz edzőnk volt.most meg jó van. A védelmünk megerősödött, a többi csapatrész változatlanul problémás. Ezért csak úgy haladhatunk, ha mindig a soron lévő meccsre koncentrálunk és mással nem foglalkozunk. Jó volna, ha télen nagy változások lennének a keretben, de ha ez nem jön össze, akkor is minden egyes meccsnek elszántan és ésszel kell nekimenni.
Nem tudom, de valszeg másképpen nézzük a meccseket.csabimo írta:Chino: Elsösorban a tegnapi meccshez irtam,hiszen ez bl topik,ha más az elmult 8 meccset meg a fantasztikus 24/2 gólarányt vagy realmadridot hozza fel akkor reagálok..
igen 1 félidő is elég volt,most néztem meg a 2. Felidőt nem sok mindenröl maradtam le..ez a lötyögés elmegy a girona ellen, mert szerdán bl, oke valahogy hozzuk le stb..a bajnokságban elmegy vannak ilyen meccsek de..
Tegnap ugyanez az elképzeléstelen erőtlen semmi játekot toltuk mint a girona ellen, hát 8/2 meccset irtal ami nem volt jo, szerintem ez uccso 2 katasztrofa volt, az előző 6 nem tudom az rémlik, az egyiket a sirbol hoztuk vissza ezzel a kinai brazillal a többit meg Messi megoldotta aztan csokolom..
Szerintem közelebb állunk idén is a tavalyi 4-0 3-0 bl meccsekhez, ezt megmutatta a szuperkupa is hogy kb ugyanott tartunk, de miert is lenne maskepp tavalyi csapat van hiszen irtad hogy Dembele nincs Neymar meg szintén nincs, erősödni biztos nem erősödtünk hogy távozott, ugyhogy én nem esek hasra ettől a 8 meccs 24/2 ..
A lényeg, messze vagyunk attol hogy Bl-t nyerjünk ilyen focival lehetetlen, és ilyen kerettel ahol kegyvesztett játékosok sokasága van..viszont boritekolhato hogy tovabbjutottunk tavaszra meg alakulhat ez még..
Ezzel maximálisan egyetértek. Azért erősen bízom benne, hogy senki se gondolja komolyan, hogy EV végzett is a melóval és innentől már csak felküldi a kezdő 11-et. Jól kezdtünk, egy sok szempontból új dolgokkal teletűzdelt szezonban. Messze még az út vége.crixus írta:Azért én nem szólnám meg a csapatot az eddigi teljesítményért. Komolyan nem értem a fanyalgókat. Volt egy pocsék átigazolási időszakunk, keretet tekintve gyengült a csapat, két húzóember még nem hosszabbított, a "nagy igazolásunk" lesérült fél évre, új edző, más koncepció és még lehetne sorolni. Ilyen körülmények között is tulajdonképpen a két sorozatban, amelyik számít is valamit a presztízsen túl, 8ból 8 meccset nyertünk.
előre bocsátom: ha van csapat akit mindenestől utálok az a Real. de azt mondani hogy nincs foci náluk mostanság...Chino írta:csabimo írta: Nincs semmi baj nagyon szépek ezek a mutatok, eibar meg girona szintü csapatok ellen..
A Realnál pedig foci sincs annyira, mint azt állítod. A dortmundi volt eddig kimagaslóan a legjobb meccsük. Mondjuk most nem említik, hogy a Borussiaból 5 ember hiányzott. Nagy többségben koncepciótlan, ívelgetések stb. Ha mi ennyire függünk Messitől, akor ők mit mondjanak? Amíg nem volt a gólfelelősük 2 döntetlen egy vereség kiscsapatoktól.
.
píszfcjoc írta:én úgy vagyok vele VEB, hogy a focit gólra játsszák.. a jövőre ezek az adatok mind feledésbe merülnek, az eredmény viszont kevésbé. kezdj el eszerint élni
písz
A girona eltalálta 2x a kaput, mi 5x,fcjoc írta:én úgy vagyok vele VEB, hogy a focit gólra játsszák.. a jövőre ezek az adatok mind feledésbe merülnek, az eredmény viszont kevésbé. kezdj el eszerint élnivisca el barca írta:az elmúlt 5 meccsen konkrétan minden ellenfelünk többször lőtt kapura mint mi... a megszervezett védelem....
juve: 13-9
getafe: 13-7
eibar: 13-11
girona: 13-9
sporting: 11-10
písz
én úgy vagyok vele VEB, hogy a focit gólra játsszák.. a jövőre ezek az adatok mind feledésbe merülnek, az eredmény viszont kevésbé. kezdj el eszerint élnivisca el barca írta:az elmúlt 5 meccsen konkrétan minden ellenfelünk többször lőtt kapura mint mi... a megszervezett védelem....Chino írta:Azok a kapura lövések mik voltak.
juve: 13-9
getafe: 13-7
eibar: 13-11
girona: 13-9
sporting: 11-10
Elég sok mindent nem a tegnapi meccsről írtál, de ha 8 helyett 1 mérkőzés egy félidejéről szűröd le a véleményed, ami kétségtelenül az idei leggyengébb volt, az nem hiszem hogy olyan mérvadó.csabimo írta: Nincs semmi baj nagyon szépek ezek a mutatok, eibar meg girona szintü csapatok ellen..
Én konkrétan a tegnapi meccshez irtam, nézhetetlen volt! és nagyon messze vagyunk europa elitjétől ha Messi nem veszi hátára a csapatot..
Ha már real, igen betliztek, olyan meccseken ahol 20 akarhány kapuralöves meg elmaradt tizi és kitudja még mi volt..megvan a keretük és a fociuk meg a mákjuk is hozzá hogy odaérjenek megint, nekünk van egy Messink idáig..
az elmúlt 5 meccsen konkrétan minden ellenfelünk többször lőtt kapura mint mi... a megszervezett védelem....Chino írta:Azok a kapura lövések mik voltak.
Valóban nem kell temetni, de érdekelnének azok a meccsek, ahol szépen játszottunk. Attól még a cipősdoboz sem telt meg, nemhogy a padláscorol írta:A szép játékkal tavaly tele volt a padlás, aztán meg semmi nem ment, vagy szívtunk a kicsiktől is.
Most még nem kellene temetni a csapatot.
Nincs semmi baj nagyon szépek ezek a mutatok, eibar meg girona szintü csapatok ellen..corol írta:Fiúk, mi ez a siralomház? 8 meccs 24/2 gólarány, verve a Juve és idegenben a Sporting. Mi a bajotok?
A szép játékkal tavaly tele volt a padlás, aztán meg semmi nem ment, vagy szívtunk a kicsiktől is.
Most még nem kellene temetni a csapatot. Ott van a Real milyen játékot nyomott kedden, aztán már három otthoni találkozóján betlizett.
Nyugi, nyugi.
Azok a kapura lövések mik voltak. Szinte mindegyik 18-20 méteres, amik vagy elvánszorogtak MAtS-ig vagy bőven elkerülték a kaput. A kapura lövéses statisztikánál nincsen becsapósabb. Egy meccsen lehet szerencse, esetleg kettőn is, de 8 meccs alatt 2 gólt kapni (24-et szerezve) az már nem szerencse. A baromi jó védelmű Realnál ez 17-7. Plusz van végre egy kiváló szélső védőnk, akinek a védekezése is teljesen rendben van, Umtiti folyamatosan tanár, ha kell pedig MAtS hozza a bravúrokat. A Sportingnak is 1, esetleg két helyzete volt.visca el barca írta: tudod az a baj h az előző két bajnokin is volt az ellenfeleknek 16 kapura lövése amiből azért nem lett baj, mert nyomorékok és nem tudtak kaput találni. tegnap a sportingnak is lett volna bőven lehetősége, csak ők is elbénázták. mindenki nyomatja itt a rendbe lett téve a védelmet maszlagot, holott annyiszor jut az ellenfél a kapunk elé, hogy nagyon sokszor. tavaly, még mikor nullák voltunk, akkor is kevesebb lehetősége volt azt ellenfeleknek, szóval nem értem mitől van annyira van rendbe a védelmünk. inkább szerencsénk van elől is-hátul is, én egyelőre ennyit látok. 7végén a las palmast valószínűleg verjük még ezzel a tötyilötyi nullával, de utána jön majd az igazi erőfelmérő, atleti, X, bilbao idegenben, sevilla otthon...én toávbbra is tartom h kicsit combosabb csapatok ellen kevesek leszünk, főleg elől. mert ha messinek nincs kedve focizni láthattuk h menyit ér a támadó részlegünk, semmit. paulinhot be kell tenni rakitic kárára, és elől folyamatosan ua. a 3 embert kellene kezdetni h összeszokjanak még dembouz nem jön.
Most is az egyéni hibák miatt volt olyan meccs amilyen. Rakitic rengeteg hibával játszott, eladott labdák tömkelege, Busi szintén zenész. A támadójáték Sr-rel szélen plusz egy fogalmatlan Suarezzel nyilván nem működik rendesen. Előbbi is hiába futott rengeteget, próbálkozott, de ő nem támadó. Nem lehet elvárni tőle, hogy megbontsa a védelmet, helyzeteket dolgozzon ki.visca el barca írta:mondhat nekem bárki bármit, egyemberes csapat lettünk. ha messinek van kedve játszani meg megy neki akkor élmény a barcát nézni, ha nincs akkor az van mint tegnap, hogy egy dögunalmas meccset kapunk. nem akarom a brazil négert siratni, de nagyon hiányzik előre vki mert lajos nézhetetlen, SR/vidal/deulofeu meg nem szint... oké, nyertünk, de ez marha kevés amit az elmúlt két meccsen nyújtottunk. és furcsa, messinek pont ezen a két meccsen nem ment.... atleti ezzel a lötyögéssel felmosatja velünk a padlót.