Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.16. 21:10:26

pont arra gondoltam, mint balázs.

mivel a bajnokságban úgy sem reális a bajnoki cím, és nemzetközi porond off, akkor rá kellene állniuk arra, hogy trófeát nyerjenek, lásd copa del rey.

a bl-re tartalékolás meg még felesleges lenne tartalékolni :D
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.16. 21:08:17

sjd írta:
shutterisland írta:egyik csapattól sem értem ezt a tartalékos kezdőt.
oké, van egy visszavágó, de az első meccs eredménye azt nagyban befolyásolja.

de főleg a malaga lep meg, se toulalan, se isco, se joaquin.
Éppenséggel a Malaga részéről még logikus, hogy ők inkább a BL után mennek a bajnokságban, mint hogy a kupát üldözzék.
Ugyanakkor a Barca részéről meg azt hiszem egyértelmű, hogy melyik sorozatban lehet jobban kiengedni így +18nál, nem kéne pofára esni a kupában. Szóval inkább Tito kezdőjét furcsállom.
Én meg úgy tudom,hogy a Malaga nem indulhat semmiképpen nemzetközi kupában jövőre,így engem is inkább az ő kezdőjük lep meg...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.16. 21:07:34

Én nem bánnám ha nem jutnánk tovább,fenének sem hiányzik +2 barca-real.

Jó persze belül azt mondom, menjünk tovább, aztán üssük ki a madridot, de az sem lesz egyszerű...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.16. 21:05:20

Éppenséggel a Malaga részéről még logikus, hogy ők inkább a BL után mennek a bajnokságban, mint hogy a kupát üldözzék.
Ugyanakkor a Barca részéről meg azt hiszem egyértelmű, hogy melyik sorozatban lehet jobban kiengedni így +18nál, nem kéne pofára esni a kupában. Szóval inkább Tito kezdőjét furcsállom.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.16. 21:04:47

Valószínű őket is inkább a bl, meg a bajnokság érdekli, mi meg így is megcsapjuk őket, főleg hazai pályán.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.16. 21:01:32

egyik csapattól sem értem ezt a tartalékos kezdőt.

Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2013.01.16. 20:52:56

Gareth Tello írta:Pinto - Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano - Thiago, Song, Iniesta - Alexis, Messi, Tello.

Kameni; Gámez, S. Sánchez, Weligton, Eliseu; Seba, Camacho, Iturra, Portillo; Buonanotte y Saviola.

Thiago, Montoya, Ini, Messi, Tello, perfekt. :P

Visca el Barça :!:
Én is erre a kezdőre vártam!Alig várom a meccset! :)
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.01.16. 20:51:22

Gareth Tello írta:Pinto - Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano - Thiago, Song, Iniesta - Alexis, Messi, Tello.
a lehető legjobb kezdő, pont erre vártam.
hajrá.
remélem sancho panza végre beindul. másfél év után ideje lenne már :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.16. 20:43:42

Pinto - Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano - Thiago, Song, Iniesta - Alexis, Messi, Tello.

Kameni; Gámez, S. Sánchez, Weligton, Eliseu; Seba, Camacho, Iturra, Portillo; Buonanotte y Saviola.

Thiago, Montoya, Ini, Messi, Tello, perfekt. :P

Visca el Barça :!:
Alcantara
Director del Fútbol

2013.01.16. 16:51:55

Kicsit előre szaladtak egyesek az időben. mindkét csapatnak előbb tovább kell jutnia a kupában, hogy találkozzanak!
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2013.01.16. 16:26:28

Barcaman1993 írta:Azért elég kemény az a sorozat, ami itt fel lett vázolva. Annak örülök, hogy a Milan ellen tartalékokkal is nyerni kéne, a bajnok Klasszikus pedig előfordulhat, hogy most nem lesz olyan nagy meccs, mint az utóbbi időkben szokott. A kupa viszont kőkemény lesz. Már ez a Malagá se lesz gyenge, de utána a Real elég durva lesz. Szinte biztosra veszem, hogy ellenünk ugyanolyan jól fognak játszani, ahogy szoktak és nem mondjuk, mint az utóbbi időben a kisebb csaptok ellen. Kéne pihentetni, meg a hétvégén is. Mára ilyet gondoltam:
Pinto-Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano-Fabregas, Song, Thiago-Alexis, Messi, Iniesta

A hét végén pedig mehet Ini és Fabregas a padra.

Egy ilyen kezdőnek én is örülnék mára,csak én Iniesta helyére Tello-t raknám kezdőbe! :)
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.01.16. 15:50:30

Azért elég kemény az a sorozat, ami itt fel lett vázolva. Annak örülök, hogy a Milan ellen tartalékokkal is nyerni kéne, a bajnok Klasszikus pedig előfordulhat, hogy most nem lesz olyan nagy meccs, mint az utóbbi időkben szokott. A kupa viszont kőkemény lesz. Már ez a Malagá se lesz gyenge, de utána a Real elég durva lesz. Szinte biztosra veszem, hogy ellenünk ugyanolyan jól fognak játszani, ahogy szoktak és nem mondjuk, mint az utóbbi időben a kisebb csaptok ellen. Kéne pihentetni, meg a hétvégén is. Mára ilyet gondoltam:
Pinto-Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano-Fabregas, Song, Thiago-Alexis, Messi, Iniesta

A hét végén pedig mehet Ini és Fabregas a padra.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.16. 13:19:41

socio66 írta:simán leadnám a kupát.
Hála az istennek ők profi sportolók és nem így gondolkodnak.
Gusztustalannak tartanám,ha egy RM ellen tartalékosan állnánk fel,ez a futballvilág egyik legfontosabb meccse,szépen szemenköpnének mindenkit a tartalékolással.
Ennek a csapatnak van olyan kerete,hogy minden évben a triplázás lehessen a cél(nyilván nem fog mindig sikerülni),de basszus nehogymár a mostani Milan elleni csörte miatt beáldozzunk egy kupát,pláne ne úgy,hogy a bajnokságot tulajdonképpen már megnyertük.
Kell a kupa,pláne ha a Madrid testén át vezet az út,kétségem sincs,hogy fel sem merül,még csak gondolati szinten sem a tartalékolás,vagy a beáldozás.
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.16. 13:18:43

Miért pont most?

Utcahosszal vezetjük a bajnokságot, mély a keretünk, senki nem sérült, gyenge a Real, Bl-ben verhető ellenfelet kaptunk, nagy csapatok fogják egymást kiütni...és nincs a Chelsea.

Egyébként megérteném, de most indokolatlannak tartom.
Deus
Boixos Nois

2013.01.16. 13:01:34

én csak akkor adnám le a kupát ha Madrid kiesett. Mivel még nem esett ki, ezért nem hagynám hogy megkaparintsák a kupát. Csak mi állíthatjuk meg őket.
KépKép
Mihu
Director del Fútbol

2013.01.16. 12:04:15

miihii írta:
Mihu írta:. Eszerint pedig 30.-án lesz az elődöntő első meccs, és 5 vagy 6.-án a visszavágó.
Megnéztem a Wiki barátnőm mit mond. Szerinte az elődöntők január 30-án és február 27-én lesznek. Tehát jó messze egymástól, uh nem lesz olyan sok randink (meg a Vale-nak sem) a blankókkal rövid időn belül ;)

Döntő május 18-án.
Ó hát az is nagyon jó lesz akkor :lol:

január 30. Madrid-Barca
február 2. Valencia-Barca

február 20. Milan-Barca
február 24. Barca-Sevilla
február 26/27. Barca-Madrid
március 2/3. Madrid-Barca

március 12. Barca-Milan

3,4 de inkább 5 napon belül két klasszikus...a felsoroltak előtt egy Osasuna otthon, közben meg pihentetőnek egy Getafe otthon, Granada idegenben és egy Depor otthon. 6 hét alatt játszunk 3x a madriddal, kétszer a Milannal, egyszer a Valencia-val idegenben, meg egyszer a Sevillával...6.5 héten belül lesz 11 meccsünk...sssssssshit :?
Kép
miihii
KHAL

2013.01.16. 08:51:45

Mihu írta:. Eszerint pedig 30.-án lesz az elődöntő első meccs, és 5 vagy 6.-án a visszavágó.
Megnéztem a Wiki barátnőm mit mond. Szerinte az elődöntők január 30-án és február 27-én lesznek. Tehát jó messze egymástól, uh nem lesz olyan sok randink (meg a Vale-nak sem) a blankókkal rövid időn belül ;)

Döntő május 18-án.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Deus
Boixos Nois

2013.01.16. 08:50:10

A visszavágó az idegenben lesz. Tehát, jó lenne ha most megszórjuk őket minimum 3 góllal, azt visszavágón lehetne pihentetni kulcsjátékosokat. Vagy fordítva... Otthon pihentetjük a játékosokat, és a visszavágón legerősebb kerettel állunk ki.

A kérdés az, hogy Tito melyik meccsen küldi be a legerősebb keretet.
KépKép
mess2009
Director del Fútbol

2013.01.16. 08:38:45

a Malaga azért nem Córdoba!! én szivaesn látnám a leg erősebb formációnkat, most inkább a bajnokságban legyen rotáció! egy összeforgatott Barcát igenis meglephetnek még itthon is ha pedig nem lesz meggyőző előnyünk náluk egy pokol lesz az a meccs!!
Mihu
Director del Fútbol

2013.01.16. 01:13:07

shutterisland írta:
"más" : úgy látszik, ha tovább lépünk, ismét jön egy dupla clasicó, otthon 2-0-ra nyert a madrid, innen nem esnek ki.
hát nem örülök neki, hogy 3 clasicó lenne pár héten belül, de mindegy.
Eléggé kavar van ezzel az elődöntő dologgal, mert itt az eurobarcán korábban azt írták hogy a nyolcaddöntők visszavágója decemberre volt írva, de január 10.-én rendezték. Viszont 9.-ére meg már negyeddöntő odavágó volt. Külföldi oldalon megnéztem, és ott meg aztán teljesen értelmetlen az egész, mert egy napra írták a negyeddöntő visszavágóját, és az elődöntő első meccsét :lol: Úgyhogy nem értem hogy mi van. De van egy sejtésem, hogy egy hét csúszásban van a dolog az eurobarcás sorsoláshoz képest. Eszerint pedig 30.-án lesz az elődöntő első meccs, és 5 vagy 6.-án a visszavágó. Ha eszerint a gondolatmenet szerint megyünk, akkor úgy lesz a dolog, hogy:

Real-Barca
Valencia-Barca
Barca-Real

Az úgy annyira nem lenne jó...rá két hétre megyünk Milánóba.

Egyébként ez a sorsolás se a Barcának, se a Valenciának, se a kisebbik madridi csapatnak nem jó. Valencia szempontból 3x játszanak a Real-al, majd fogadnak minket :D
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.16. 00:28:56

Guaita

Az elmúlt hetekben téma volt az újságoknál, a leigazolása (Valdés ügy miatt). Aki kíváncsi rá, most megnézheti mit tud a srác.
jó kapus a pali, na. :) tavaly szintén a real ellen élményszámba ment az a parádé, amivel lehozta x-re a meccset a valenciának.

"más" : úgy látszik, ha tovább lépünk, ismét jön egy dupla clasicó, otthon 2-0-ra nyert a madrid, innen nem esnek ki.
hát nem örülök neki, hogy 3 clasicó lenne pár héten belül, de mindegy.
salas9
Entrenador del Barça

2013.01.15. 21:00:23

Valencia kezdője: Guaita, João, Rami, V. Ruiz, Guardado, T. Costa, Parejo, Piatti, Banega, Jonas, Soldado.

Az elmúlt hetekben téma volt az újságoknál, a leigazolása (Valdés ügy miatt). Aki kíváncsi rá, most megnézheti mit tud a srác.
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.15. 20:14:57

daffy írta:
Mezner2 írta:Remélem ma botlik a Madrid,én valahogy úgy érzem,hogy ez is benne van a pakliban,sem Pepe,sem Ramos, Varane még csak-csak okés,de pl. Carvallho-t vagy Albiolt kevésnek érzem Soldado kaliberű csatárokkal szemben!
erre minden esély meg is van,bár én akkor is egygólos győzelmet tippelek,bizonyíthat a speci.
A védelem: Essien-Carvallho-Albiol-Marcelo egyre inkább bízok abban a mixben :D de komolyan,Mou hogy gondolta ezt a belső védőpárost?? kiegészülve Essien-nel botrány :lol:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.15. 19:56:34

Na, akkor holnap Barça-Málaga második felvonás. 8)
Szerintem is erős kezdő lesz, mondjuk a Málaga ellen böszmeség is lenne Jonathanokkal kiállni.
Azért remélem, Thiago kezdeni fog.
Egy hasonló kezdőnek örülnék:
Pinto - Montoya, Puyol, Mascherano, Jordi Alba (Adriano?) - Xavi, Busquets, Thiago - Alexis, Messi, Iniesta.
Tello jöhet majd csereként.

A Málaga keretéből amúgy kimaradt Joaquín és Toulalan!
De esta manera, la lista de convocados la conforman Kameni, Jesús Gámez, Weligton, Demichelis, Camacho, Saviola, Seba, Willy, Monreal, Iturra, Duda, Eliseu, Portillo, Buonanotte, Sergio Sánchez, Isco, Onyewu y Santa Cruz.

Jó kis meccs lesz, bízom egy győzelemben, de egy iksz sem lenne tragédia.
Válasz küldése