mivel a bajnokságban úgy sem reális a bajnoki cím, és nemzetközi porond off, akkor rá kellene állniuk arra, hogy trófeát nyerjenek, lásd copa del rey.
a bl-re tartalékolás meg még felesleges lenne tartalékolni

Én meg úgy tudom,hogy a Malaga nem indulhat semmiképpen nemzetközi kupában jövőre,így engem is inkább az ő kezdőjük lep meg...sjd írta:Éppenséggel a Malaga részéről még logikus, hogy ők inkább a BL után mennek a bajnokságban, mint hogy a kupát üldözzék.shutterisland írta:egyik csapattól sem értem ezt a tartalékos kezdőt.
oké, van egy visszavágó, de az első meccs eredménye azt nagyban befolyásolja.
de főleg a malaga lep meg, se toulalan, se isco, se joaquin.
Ugyanakkor a Barca részéről meg azt hiszem egyértelmű, hogy melyik sorozatban lehet jobban kiengedni így +18nál, nem kéne pofára esni a kupában. Szóval inkább Tito kezdőjét furcsállom.
Éppenséggel a Malaga részéről még logikus, hogy ők inkább a BL után mennek a bajnokságban, mint hogy a kupát üldözzék.shutterisland írta:egyik csapattól sem értem ezt a tartalékos kezdőt.
Valószínű őket is inkább a bl, meg a bajnokság érdekli, mi meg így is megcsapjuk őket, főleg hazai pályán.shutterisland írta:egyik csapattól sem értem ezt a tartalékos kezdőt.
Én is erre a kezdőre vártam!Alig várom a meccset!Gareth Tello írta:Pinto - Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano - Thiago, Song, Iniesta - Alexis, Messi, Tello.
Kameni; Gámez, S. Sánchez, Weligton, Eliseu; Seba, Camacho, Iturra, Portillo; Buonanotte y Saviola.
Thiago, Montoya, Ini, Messi, Tello, perfekt.
Visca el Barça
a lehető legjobb kezdő, pont erre vártam.Gareth Tello írta:Pinto - Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano - Thiago, Song, Iniesta - Alexis, Messi, Tello.
Barcaman1993 írta:Azért elég kemény az a sorozat, ami itt fel lett vázolva. Annak örülök, hogy a Milan ellen tartalékokkal is nyerni kéne, a bajnok Klasszikus pedig előfordulhat, hogy most nem lesz olyan nagy meccs, mint az utóbbi időkben szokott. A kupa viszont kőkemény lesz. Már ez a Malagá se lesz gyenge, de utána a Real elég durva lesz. Szinte biztosra veszem, hogy ellenünk ugyanolyan jól fognak játszani, ahogy szoktak és nem mondjuk, mint az utóbbi időben a kisebb csaptok ellen. Kéne pihentetni, meg a hétvégén is. Mára ilyet gondoltam:
Pinto-Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano-Fabregas, Song, Thiago-Alexis, Messi, Iniesta
A hét végén pedig mehet Ini és Fabregas a padra.
Hála az istennek ők profi sportolók és nem így gondolkodnak.socio66 írta:simán leadnám a kupát.
Miért pont most?socio66 írta:simán leadnám a kupát.
Ó hát az is nagyon jó lesz akkormiihii írta:Megnéztem a Wiki barátnőm mit mond. Szerinte az elődöntők január 30-án és február 27-én lesznek. Tehát jó messze egymástól, uh nem lesz olyan sok randink (meg a Vale-nak sem) a blankókkal rövid időn belülMihu írta:. Eszerint pedig 30.-án lesz az elődöntő első meccs, és 5 vagy 6.-án a visszavágó.
Döntő május 18-án.
Megnéztem a Wiki barátnőm mit mond. Szerinte az elődöntők január 30-án és február 27-én lesznek. Tehát jó messze egymástól, uh nem lesz olyan sok randink (meg a Vale-nak sem) a blankókkal rövid időn belülMihu írta:. Eszerint pedig 30.-án lesz az elődöntő első meccs, és 5 vagy 6.-án a visszavágó.
Eléggé kavar van ezzel az elődöntő dologgal, mert itt az eurobarcán korábban azt írták hogy a nyolcaddöntők visszavágója decemberre volt írva, de január 10.-én rendezték. Viszont 9.-ére meg már negyeddöntő odavágó volt. Külföldi oldalon megnéztem, és ott meg aztán teljesen értelmetlen az egész, mert egy napra írták a negyeddöntő visszavágóját, és az elődöntő első meccsétshutterisland írta:
"más" : úgy látszik, ha tovább lépünk, ismét jön egy dupla clasicó, otthon 2-0-ra nyert a madrid, innen nem esnek ki.
hát nem örülök neki, hogy 3 clasicó lenne pár héten belül, de mindegy.
jó kapus a pali, na.Guaita
Az elmúlt hetekben téma volt az újságoknál, a leigazolása (Valdés ügy miatt). Aki kíváncsi rá, most megnézheti mit tud a srác.
A védelem: Essien-Carvallho-Albiol-Marcelo egyre inkább bízok abban a mixbendaffy írta:erre minden esély meg is van,bár én akkor is egygólos győzelmet tippelek,bizonyíthat a speci.Mezner2 írta:Remélem ma botlik a Madrid,én valahogy úgy érzem,hogy ez is benne van a pakliban,sem Pepe,sem Ramos, Varane még csak-csak okés,de pl. Carvallho-t vagy Albiolt kevésnek érzem Soldado kaliberű csatárokkal szemben!