Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ugy nez ki nyaron nem tanult meg beadniziipp írta:Alves szerződésében kéne egy kikötés, hogy minden elrontott beadás után levonnak tőle 1000 eurót...
mino-n mit emelsz ki? volt egy védése...LM10 írta:Jaja...szerintem is unalmas kicsit(meglátszik a spanyolok hiánya) Bojan ma nagyon gyenge jöhet Messi majd. dos Santos és Romeu és kevés még ide szvsz, Thiagot megnézném. Mino,Alves,Ibra, és Maxwell kiemelhető.ozsimiki írta:csak szerintem dög unalmas meccs?
hangulattal se vagyok kibékülve, lehet a közvetítővonal túl halk, vagy nemtom,de mint valami barimeccs...

Ezzel a felallassal szerintem pont eleg amit nyujtunk...mit vartatok 70%-os labdabirtoklast 20 kapuralovest es 4golt?barca6 írta:Na fiúk remélem nyerunkBizom benne.Am sok az eladott labda
Hát igen ennél sookal tobb kell...

Jaja...szerintem is unalmas kicsit(meglátszik a spanyolok hiánya) Bojan ma nagyon gyenge jöhet Messi majd. dos Santos és Romeu és kevés még ide szvsz, Thiagot megnézném. Mino,Alves,Ibra, és Maxwell kiemelhető.ozsimiki írta:csak szerintem dög unalmas meccs?
hangulattal se vagyok kibékülve, lehet a közvetítővonal túl halk, vagy nemtom,de mint valami barimeccs...

Ennél sokkal több kell..csdewl írta:Dos Santos nagyon jól játszik