Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én se lennék szomorú csak ennyi helyzetet nem lehet kihagyni mert megbosszulja magát ha nem most később, és a zaragozát bőven meg lehet szórni. Egyszer megtörik a jég és nem csak Messi helyzetei mennek be.Bob_Marley írta:Sztem ha még esetleg 1 gólt lövünk vagy marad az 1:0 ugyanúgy senki nem lenne szomorú!kilibarca írta:Remélem a második félidőben megszórjuk őket és meg indul a gól szekér...
nah végre szép gól! mi ez ha nem öröm??Bányász írta:Miért nem próbáltok meg örülni a gólnak?Csak örülni mindenféle ha nélkül.F asza érzés,próbáljátok ki.thierryhenry írta:Hát ez az!Ede72 írta:nah végre szép gól!!! de mi lenne velünk ha Messi lesérülne?? jobb rá nem is gondolni![]()
Még jó h örülök a gólnak, de azt te sem gondolod komolyan, h az a jó, ha nem foglalkozol vele.Bányász írta:Miért nem próbáltok meg örülni a gólnak?Csak örülni mindenféle ha nélkül.F asza érzés,próbáljátok ki.thierryhenry írta:Hát ez az!Ede72 írta:nah végre szép gól!!! de mi lenne velünk ha Messi lesérülne?? jobb rá nem is gondolni![]()
Mert elvileg jól tudja őket elvégezni, legalább is a válogatottban képes rá.Fecooo írta:esküszöm nem értem, miért kapja Dani a rögzített helyzeteket...
De van: 'ZISTEN'Azért azt remélem mindenki megfigyelte, hogy Messi úgy vette át a labdát, hogy nem vesztett a sebességéből, mintha labda nélkül futott volna...nincs szó rá.

Miért nem próbáltok meg örülni a gólnak?Csak örülni mindenféle ha nélkül.F asza érzés,próbáljátok ki.thierryhenry írta:Hát ez az!Ede72 írta:nah végre szép gól!!! de mi lenne velünk ha Messi lesérülne?? jobb rá nem is gondolni![]()

Sztem ha még esetleg 1 gólt lövünk vagy marad az 1:0 ugyanúgy senki nem lenne szomorú!kilibarca írta:Remélem a második félidőben megszórjuk őket és meg indul a gól szekér...

Hát ez az!Ede72 írta:nah végre szép gól!!! de mi lenne velünk ha Messi lesérülne?? jobb rá nem is gondolni