mondom ha kanal nem megy szerzek pps-t

van ám. japán nyelvű

Jelenleg egy nagyon izgalmas 0-0,és leghamarabb 26 perc múlva változhat,mivel akkor kezdődik...vacak írta:Mennyi a meccs?
Valaki közvetítse már a fontosabb eseményeket!!!!!!!!!!
hát egyelőre még meglepő módon egyik csapatnak sem sikerült gólt lőnievacak írta:Mennyi a meccs?
Valaki közvetítse már a fontosabb eseményeket!!!!!!!!!!
Figyi: menj el venni chipset éjjel nappaliba,addig lépj ki a kanald+ppstram-ről,és nálam még jobb lesz,ok?roonie írta:már csak egy gond van! kezd elfogyni az a két zacskó chips amit a meccsre vettem!
Nah nálam is így van! akinél kezd behalni az haggy abba a nézést és akkor nekünk jólesz nagyonozsimiki írta:Nem is olyan rossz nyelv ez a török...
Amúgy szerintem 10kor kezdődik,csak ott 1órával több van.
Most az a helyzet állt elő nálam,hogy ez sem akad,és a ppstram sem...![]()
Maradjon így,és még válogatok is
A terekeknél 1 óra időeltólódás van.Ott most 22:25 vanSilvanus írta:Pont most néztem bele a Kanal adásába, és kiírták, hogy Espanyol-Barcelona 23.00!!!Most akkor nem 22.00, vagy ez ottani idő, vagy csúsztatva adják???
Figyeljetek,ha a kanald-vel nagyon nem menne,próbáljátok meg ezzel,nálam ez most simán megy,remélem meccs alatt is,bár nem 100%!Enrique írta:A holnapi szuperkupa meccs streamje: (22.00-kor kezdünk, jobb lesz előtte már beüzemelni az adást. Jó esetben menni fog.)
[url=ppstream://hwmj3fnjme6ycokoapmt3ge5qub5tw4ze6dahwotmjxeua6zzjr6syqd3hoqdtuzapm5uo5peeb5turgamaqhwoseybqga6z.pps/FUN74ZQGJHQIPE73Q72CMK4EOGPPWTR7]K A T T - (Ppstream progi kell hozzá!)[/url]
Ez sajnos nagyon valszínű!Sylvinho_ írta:Én már rányomultam a csatornára.![]()
Sztem egyébként le fog lassulni az adás, annyian fogunk rajta lenni.